Blogiringin kesäjuhlat ja 2-vuotias blogi

Viime viikonlopulle osui kaksi erityisen mukavaa tapahtumaa, joihin oli ihana karata muuttohässäkän keskeltä. Lupaan muuten aivan pian lopettaa muuttohässäkkä-sanan käytön! Jokunen lipsahdus saattaa vielä lähipäivinä tapahtua, mutta pian se muuttohässäkkä on ihan tosiaan ohi – laskin juuri äsken, että mulla on enää 17,5 muuttolaatikkoa purkamatta. Ja niistäkin 12 on kirjalaatikoita, jotka saan tyhjennettyä heti kun herra Longfield saa Billy-kirjahyllyt koottua loppuun (kolme neljästä on jo valmiina).

Viikonloppuna oli tiedossa siis kivoja juttuja. Lauantaina suuntasin Blogiringin kesäjuhlille ja sunnuntaina herkuttelimme Omenaisen kotona pitsakivipitsoilla. Pitsakivipitsat ansaitsevat oman postauksen, joten tänään keskitytään Blogiringin kesäjuhliin, jotka nekin ansaitsevat oman palstatilan.

blogirinki

Blogiringissä olen ollut mukana nyt noin puolisen vuotta. Saatuani Jenniltä viestin siitä, että olen päässyt mukaan tähän mahtavaan yhteisöön, olin yhtä hymyä aika pitkään! Blogirinki on kasvanut mukavasti ja lauantaina olikin edessä tosi monen uuden bloggarin tapaaminen ihan kasvotusten. Arvaatte varmaan, että oli aika jännää kävellä Blogiringin toimistoon sisään? Turhaan sitä kyllä yhtään jännitti, sillä ilmapiiri oli rento ja lämmin. Jenni sekä Laura olivat luoneet kivan tapahtuman, jossa puhuttiin paljon asiaa ja paljon asioita asioiden vierestä.

Esittelykierroksen aikana tajusin, että blogini täyttää (taas) vuosia. Ja jos ihan tarkkoja ollaan, blogini täyttää tänään kaksi vuotta. ♥ On hurjan upeaa, että pikkuinen sekametelisoppablogini on päätynyt Blogirinkiin ja saanut sen kautta uusia lukijoita, jonka lisäksi olen päässyt osallistumaan jo muutamaan kivaan kamppikseen. Blogiringin kamppisten lisäksi eri yritykset ovat kaivaneet blogini nimen jostain bittiavaruudesta, ja erilaisia ehdotelmia satelee nykyään spostiin aina silloin tällöin. Mutta kuten Jenni ja Laurakin lauantaina totesivat, on oman tyylin hyvä pysyä yllä, vaikka eteen tuputettaisiin erilaisia tuotelähetyksiä, tilaisuuskutsuja, yhteistyöehdotuksia ym. Eli seuraavankin vuoden aikana tiedossa on tuttuun tapaan värikästä kerrontaa elämästä, ruoasta, herkuista ja ihan kaikesta muustakin mulle tärkeästä!

blogirinki

blogirinki

Lauantaina sain kuulla noin parinkymmenen muun bloggarin kanssa tärkeitä asioita mm. blogeista & mainonnasta. Jennin ja Lauran puheenvuorojen jälkeen katselimme vielä Antti Leinon videotervehdyksen, jonka aiheena oli ”Miksi bloggaajat ovat kiinnostava markkinointikanava?”.  Mielenkiintoisen videon pääsee kurkkaamaan Antin blogista!

”Virallisen” osuuden päätteeksi kyselimme vielä mieltä askarruttavia kysymyksiä, ja sitten olikin aika suunnata ruoan pariin! Snacksien, viinin, sidukan ja veden lisäksi tarjolla oli Liesikiesin herkullisia sämpylöitä, joita ahdoimme masuihimme ihan urakalla. Mulle maistui chorizo- sekä kasvissämpylä, tosi moni kehui myös possunniskasämpylää älyttömän hyväksi.

Satuinpa muuten bongaamaan oman kuvani Verskin valtakunta -blogista. Päivän asukuvaa voi kurkkia alla olevasta kuvasta ja samalla voi huomata bloggarin arkea – ruoka toisessa kädessä ja kamera toisessa kädessä. 😉

kuva: http://odotuksellinenelama.blogspot.fi/
kuva: http://odotuksellinenelama.blogspot.fi/

liesikiesi

Ruoan ja juoman parissa ilta jatkui rennosti. Itse hipsin kotiin joskus kymmenen jälkeen (se muuttohässäkkä), mutta luulenpa, että juhlat jatkuivat vielä paljon myöhempäänkin. Kiitos mahtavasta illasta Blogiringille sekä kaikille Blogiringin bloggaajille!

Ja suuren suuri kiitos myös teille kaikille! On kliseistä sanoa, mutta ilman teitä ei tämä blogi olisi kahta vuotta ollut pystyssä. Kirjoitusvimma vaan kasvaa kun huomaa, että mukaan tarttuu uusia lukijoita – ootte ihkuja! Mutta nyt muuttohässäkän kautta kohti blogihistorian kolmatta vuotta. Pysykäähän mukana! 🙂


«Vuosi sitten: Vuosi elämääni»
«Kaksi vuotta sitten: Let’s begin!»

10 Replies to “Blogiringin kesäjuhlat ja 2-vuotias blogi”

 1. Hurjasti onnea ihanalle kaksivuotiaalle blogille! 🙂

  1. Hurjasti kiitoksia Anne! 🙂

 2. Onnea kaksivuotiaalle!

  1. Kiitos Lumo! Tästä on hyvä jatkaa pitkää matkaa. 🙂

 3. Happy b-day! 🙂

  1. Kiitokset myös sinne Maija! 🙂

 4. Onnittelut kaksivuotiaalle!

  1. Kiitoksia Minna! Pysyhän kuulolla myös jatkossa. 🙂

 5. Onnea kaksivuotiaalle.

  Oli kiva tavata sinut Blogiringin kekkereissä.

  1. Kiiokset Maria! Tapaamiset ovat kyllä kivoja, on tosi kiva saada kasvot ja olemus blogin takana häärääville tyypeille. 🙂 Ihanaa juhannusta!

Vastaa