Paahdettu valkosuklaajäätelö on Suomen makein jäätelö?

Jos olet kanssani samaa mieltä, niin nyt voi äänestää kehittelemääni paahdetun valkosuklaajäätelön reseptiä Ruoka.fi-sivulla. Olen tietenkin enemmän kuin otettu jokaisesta äänestä, joten kumarrus ja kiitos jo etukäteen ihan jokaisesta äänestä!

Äänestäminen tapahtuu Ruoka.fi-sivuilla, josta löytyy yhteensä 30 herkullista jätskireseptiä. Sivuilta voi siis napata koko kesän jätskireseptit talteen!

paahdettu valkosuklaajäätelö

Täytyy vielä tähän loppuun laittaa kommentti, jonka sain eräältä lukijalta blogin facebook-sivuille. Kristiina (kommentin jättäjä) kokeili paahdetun valkosuklaajäätelön reseptiä heti sen ilmestymisen jälkeen, ja piti siitä kovasti. Kommentti ilahdutti minua tavattoman suuresti, ja kertoo siitä, että joku muukin on hulluna paahdettuun valkosuklaajäätelöön. Nam. 😛

Aiiiiiiivan mielettömän hyvää ja juuri se, että harva on kuullutkaan paahdetusta valkosuklaasta, tekee reseptistä niin erilaisen ja ainutlaatuisen.

Ensi kerralla säästän vähän sitä valkosuklaamurua jädeannosten päälle ripoteltavaksi, on varmasti aika kiva rapea lisä. Ostin eilen Stoccalta St. Dalfourin Coffee Chocolate Sausea, joka sopi erinomaisesti annokseen. Lisäksi pikkuruisia, söpösiä marenginpalasia. Olen onnellinen!

Mitä siis vielä mietit, nyt äänestämään! Kaikkien äänestäjien kesken arvontaan muuten yksi Kitchen Aid Artisan -tehosekoitin ja yksi Elisabeth Johanssonin Jäätelö-kirja (Tammi). Lisäksi arvotaan kaksi Dansukker-tuotepakettia. Äänestysaikaa on 13.7.2013 saakka.

paahdettu valkosuklaajäätelö

6 Replies to “Paahdettu valkosuklaajäätelö on Suomen makein jäätelö?”

 1. Kyllä tämä kuulostaa niin herkulliselta, että täytyy käydä äänestämässä!

  1. Jeeee, kiitos Lumo! 🙂

 2. tekisi aivan mahdottomasti mieli kokeilla ohjettasi. eräs ystäväni ehdotti käyttämään jäätelössä sokerin sijaan glukoosisiirappia aivan, kuin ohjeessasikin on.

  googlaamalla: glukoosisiirappi haitat, löytyy karmivia esimerkkejä gs:n vaaroista mm maksalle.
  mitä sinä teidät niistä? olisiko gs:lle joku korvaava sokeri, joka ei olisi niin vaarallinen?

  1. Kokeile reseptiä vain rohkeasti Aila! Itse en ole kuullut/lukenut glukoosisiirapin vaaroista, mutten voi uskoa, että pienellä määrällä olisi mitään vaikutusta. Eikös se ole vähän niin, että kohtuus kaikessa? Jos glukoosisiirappi kuitenkin arvelluttaa liikaa, voit maustaa tekemäni vaniljajäätelön paahdetulla valkosuklaalla – luulen, että homma toimii myös niin hyvin! Kotitekoisen vaniljajäätelön reseptin löydät seuraavan linkin takaa: http://meanwhileinlongfield.wordpress.com/2011/06/23/kotitekoinen-vaniljajaatelo/.

   Maukkauta kokkaushetkiä! 😛

 3. Näytti ja kuulosti niin herkulta että äänestin 🙂 NAMS

  1. Voi kiitos! Jokainen ääni on jo iso saavutus tällä mun pikkuiselle blogittarelle. 😉

Vastaa