Testissä Veetin Easy Wax

Sain Buzzadorin kautta testiin Veetin Easy Wax -vahaussysteemin.

Veet Easy Wax

Kokeile uutta sähkökäyttöistä Veet EasyWax™ -vahausmenetelmää. Vaha lämpenee nerokkaassa lämmityslaitteessa, ja roll-on-levityspää takaa ammattilaistason tulokset kotioloissa.

Veet-vahassa on samoja ainesosia kuin kauneushoitoloissa käytetyissä vahoissa. Se tehoaa jopa vain 2 mm pitkiin karvoihin ja irrottaa karvat juurineen heti ensimmäisellä vedolla.

Sisältämänsä luonnollisen mehiläisvahan ansiosta se sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Vaha kosteuttaa ihoa ja tekee siitä täydellisen sileän jopa neljäksi viikoksi.

Kotona vahailu on mulle uutta puuhaa, sillä tähän mennessä olen tyytynyt sheivausvaahtoon ja höylään. Karvankasvu on maltillista, mutta tummahko karvan väri pakottaa tarttumaan kesäaikaan höylään suunnilleen joka toinen päivä. Jatkuvan sheivailun vuoksi otin Veetin Easy Waxin testiin ilolla – jospa vahailun avulla ei tarvitsisi ärsyttää ihoa ihan niin usein!

Kesän alussa olen myös muutamana viime vuonna käynyt kosmetologilla vahaamassa tai sokeroimassa sääreni, mutta homma on jäänyt aina yhteen kertaan, sillä kosmetologilla käynti on niin kovin kallista..

Ennen Easy Waxiin tarttumista kasvatin itselleni komeat säärikarvat! Annoin karvan kasvaa pari kolme viikkoa, jotta pääsisin testaamaan Veetin uutta laitetta ihan kunnolla. Alla olevasta kuvasta voitte ihailla kauniita karvojani ja siirtyä nopeasti eteenpäin. 🙂

Veet Easy Wax

Vahaus ei varsinaisesti sattunut yhtään. Toki vahaliuskan kiskaisu tuntui, mutta kyseessä oli enemmänkin nipistelyn tunnetta kuin kipua. Ensimmäinen sääri meni opettelun merkeissä ja vasta toisen säären kanssa alkoi mennä ihan oppikirjan sääntöjen mukaan. Veetin Easy Waxilla vahan levittäminen onnistui siististi ja kätevästi, ja lämmin vaha tuntui iholla tosi kivalta. Annoin vahan lämmetä puolisen tuntia ennen vahauksen alkua ja pidin laitteen koko vahauksen ajan piuhan päässä, sillä en ollut ihan varma kuinka nopeasti vaha alkaa kovettua jos sen kuumentamisen lopettaa.

Jossain vaiheessa vahausta aloin epäillä, että paketin mukana tulleet valkoiset liuskat loppuvat kesken, vaikka käytinkin yhtä liuskaa 2-3 kertaa. Onneksi liuskat kuitenkin riittivät, ja taisi niitä jokunen jäädä myös seuraavaan kertaan. Vahauksen aikana mietin myös sitä, kuinka paljon vahaa yhdessä ”kapselissa” mahtaa olla. Kahden säären verran ainakin, mutta en osaa yhtään sanoa kuinka paljon vahaa on vielä jäljellä. Olisi tosi kiva nähdä laitteesta kuinka paljon vahaa on vielä jemmassa, jotta ei käy niin, että vaha loppuu toisen säären kohdalla!

Veet Easy Wax

Kuinkas sileää jälkeä tämä valkopinkkilaite sitten teki? Hirmuisen sileää! Ainakin mun jättimäiset karvat irtosivat tosi kiltisti ja sääristä tuli silkkiset. Vahauksen jälkeen sääret pyyhittiin vielä öljyisillä liuskoilla, joka rauhoitti sääriäni heti. Vahauksen seuraukseni sääriini jäi illan ajaksi pieniä punaisia ”näppylöitä”, mutta ne olivat hävinneet jaloista aamuun mennessä.

Vahasin sääret viime viikon torstaina ja reilun viikon jälkeen sääret ovat vieläkin karvattomat! Huisia. 🙂 Silkkiset sääret eivät enää ole, vaan pienen pieni sänki alkaa jo tuntua, vaikkei yhtäkään mustaa karvaa ole vielä näkyvissä. Kaiken kiireen keskellä on upeaa, ettei sääristä ole tarvinnut välittää reiluun viikkoon, vaan hameen, mekon ja shortsit on voinut vetää päälle jokaisena aamuna. Easy Wax saa ihan varmasti hoidella sääriäni koko kesän ajan, sen verran huoletonta säärien kanssa eläminen on ollut.

p.s. Veet lupailee jopa 28 päiväksi karvattomat sääret – tähän ei mun usko kuitenkaan riitä. Mutta olen erityisen tyytyväinen jo reiluun viikkoon!

Veet Easy Wax


«Vuosi sitten: Teehetki kultaisin»

2 Replies to “Testissä Veetin Easy Wax”

  1. Mulla olisi hermot pettäneet säärikarvojen kasvaessa, vaikka ne aika hennot ovatkin.

    Aikoinaan hankin epilaattorin. Kamalaa kidutusta! Vahojakin olen kokeillut, mutta aika huonolla menestyksellä. Ehkä jaksan höylätä ne vähäiset haituvat.

    1. Hahha! 😀 Mulla menee aika usein viikkoja ja taas viikkoja, että jaksan sheivailla. Kesällä tosin jalat täytyy pitää sileinä (lähes) koko ajan. 🙂

Vastaa