5 komeinta ulkomaalaista miestä

Tässä on pidetty nyt pientä taukoa komeiden ja kauniiden ihmisten maailmasta, mutta näin kesällä on mukava alkaa taas pohtia tosi komeita uroksia. Tällä kertaa sukelletaan mun mielestä hotimpien miesten maailmaan. Suomalaiset urokset olen jo listannut, ja nyt olisi vuorossa ulkomaalaiset komistukset.

1. Ruud Van Nistelrooy

Aloitetaan futarilla, joita tähän listaan olisi voinut kyllä laittaa useammankin. Futis on mun makuun liian hidas peli, mutta tykkään kurkistaa ennen peliä pelaajien pärstät ja sanoa herra Longfieldille ketkä on musta kaikista komeimpia.

Totuushan on, että Ruud näyttää (vähän) apinalta. Yleensä en pidä apinannäköisistä alkuasukkaista, mutta Ruudissa on kuitenkin jotain tavattoman söpöä ja herttaista. Ja kentällä se on mun mielestä sellainen kiltti, josta tykkään kamalasti. Ällöt itteään rakastavat liimaletit ei nappaa sitten yhtään. Pitää olla kiltti ja söpö.

Ruud Van Nistelrooy

Ruud Van Nistelrooy

2. Seth Cohen

Ja juuri Seth Cohen, ei mikään Adam Brody! Seth tuli tutuksi OC-sarjasta, johon olin parin muun teinitytön kanssa enemmän kuin koukussa joskus silloin kun olin itsekin teini. Seth oli söpöintä mitä maailmassa oli – pörröinen tukka ja suloisen pehmä ääni sulattivat tämän teinin sydämen täysin.

OC oli sarjana loistava ilman Sethiäkin. Ihmiset olivat niin täydellisiä, talot upeita ja aina paistoi aurinko! Elämässä saa lukea, kuulla ja kokea ihan tarpeeksi tylsiä juttuja, joten tykkään yleensä sellaisista sarjoista ja leffoista joissa kaikki on täydellistä.

p.s. Sethin kuva oli mun työhuoneen seinällä vielä pari vuotta sitten kunnes viimeisen huonemuutoksen yhteydessä heitin haikeana monen monta vuotta vanhan ja haalistuneen kuvan roskiin. Se oli historiallinen päivä!

Seth Cohen

3. Sawyer ”James Ford”

TV-poikaystävät saavat jatkoa. Lostin kaudet katsoimme herra Longfieldin kanssa yhteen putkeen tässä jokunen vuosi sitten. Sarjaa tuli seurattua myös telkkarista erittäin tiiviisti, vaikkakin viimeiset kaudet menivät vähän överiksi. Onneksi kaiken överyyden keskellä sain kuolata Sawyeria.

Sawyerin ”paha poika”-imago sekä tietynlainen huolettomuus oli erityisen coolia, ja se tukka oli myös tosi hot. Ja kyllähän pahasta pojastakin löytyi se pehmeäkin puoli, joka uppoaa minuun. Tiesittekö muuten, että Sawyerin rooliin oltiin ensimmäiseksi valitsemassa Jakea? Ai kamala, se olisi ollut suuren suuri virhe! Nössö ja itkevä Jake = yök.

sawyer

4. Ryan Gosling

Gosling voisi olla ehkä tämän listan ykkönen! Törmäsin herraan ensimmäisen kerran Crazy, Stupid, Love. -leffassa, jonka herra Longfield oli katsonut joskus lentokoneessa ja halusi katsoa sen vielä uudestaan mun kanssa. Olipa hyvä, että leffa katsottiin! Ryanin rooli leffassa oli ihanan itsevarma ja olin myyty varmaan vartin jälkeen.

Ryan on niin hitsin söpö ja sellainen kiltin oloinen (alanko mä jo toistaa itseäni). Lisäksi hänessä on jotain salaperäistä, jonka takia hän sopii enemmän kuin hyvin tulevaan Fifty Shades of Gray -leffan päätähdeksi. Tai sellaista huhua olen ainakin kuullut. Ja jos ihan totta puhutaan, Ryan ei ole kovin kaukana siitä, minkälaiseksi Christianin kirjassa kuvittelin – vaalea, arvoituksellinen, lihaksikas sekä varakas (Ryan näyttää musta rikkaalta, ja kyllä se varmaan sellainen onkin).

Ryan Gosling

5. Dave Grohl

Listan viimeisestä paikasta kisasi loppuun asti kaksi herrasmiestä – Foo Fightersin keulahahmo Dave Grohl sekä Pako-sarjan tatuoitu Wentworth Miller. Grohlin valitsin lopuksi siitä syystä, että hän on coolimpi vaihtoehto kuin hieman tylsä Miller.

Daven komeuden tajusin viitisen vuotta sitten Provinssirockissa, jonne eksyin kummallisen kokoonpanon kanssa eräänä kesänä. Festari oli hauska kokemus ja sen kyllä kruunasi sunnuntain pääesiintyjä Foo Fighters. Kuola vaan valui kun tuijotin tummaa ja tulista Davea jättiscreeniltä.. Huh! Liehuva musta tukka, sänki sekä tavattoman seksikäs ääni saivat mut täysin vakuuttuneeksi siitä, että voisin lähteä Daven kanssa treffeille milloin vain (jos olisin siis sinkku).

Dave Grohl

Komeiden ja kauniiden ihmisten postaussarjasta olisi tämän listan jälkeen enää yksi osa jäljellä! Viimeisessä osassa herra Longfield luettelee omat herrasuosikkinsa Suomen rajojen ulkopuolelta. Mä odotan sitä listaa (en tiedä kuin yhden ukkelin herran listalta).

Ennen herran listaa olisi kiva kuulla myös teidän suosikkiherroja – antakaahan siis kuulua! 🙂


«Vuosi sitten: Slurps mikä arvonta!»

10 Replies to “5 komeinta ulkomaalaista miestä”

 1. Oi että Sawyer on kyllä ihan unelma. Tonin jälkeen tietysti =P Sääli, ettei ole Lostin jälkeen ollut missään järkevässä sarjassa tai leffassa.

  1. Sawyer on kyllä yliupee! Ja harmi tosiaan ettei ole ollut Lostin jälkeen paljoa esillä.. Tosin taisin ihastua just Sawyeriin, joten jonain toisena henkilönä näyttelijä (en tiedä edes sen oikeaa nimeä) voisi olla ihan tylsä. Ja totta kai oma mies on aina kaikista paras – muut tulee jäljessä. 😉

 2. Oih Seth <3 itsekin haikeana siivoilin yksi päivä vanhoja papereita ja heitin Sethin kuvat roskikseen 🙁 kyllä Seth oli O.C:n sydän 🙂 Gosling on kuuma myös! Muita kuumia ulkomaalaisia miehiä mun mielestä on muun muassa Justin Timberlake, Johnny Depp, Robert Pattinson ja Ed Westwick (Gossip Girlin Chuck) 😉

  1. Oi Pattinson!! Miten saatoin unohtaa hänet. <3 Eiku susipoika oli vielä kuumempi! Sen olisi pitänyt päästä mukaan, vaikka Ruudin tilalle. 🙂

 3. Joo Jake myös! 😉

  1. Ainiin, susipojalla oli nimikin. 😉

 4. Seth Cohen on kyllä herkku.. samoin Dave. Arghmmmmm… 😀

  Omia suosikkeja ovat Bruce Willis (joojoo, tiedän että se on jo VANHA), Charlie Hunnam (olen aivan hulluna SoA:n), Adam Levine Maroon 5:sta,, Bradley Cooper (aina välillä, ei aina :D), Adam Lambert (jep jep :D).

  1. Charlie Hunnam näyttää ihan Brad Pitiltä! Ja Bradley Cooper on kyllä kuuma, Kamalassa kankkusessa se tukka ja ne lasit on kyllä hot. 😛 Eikös sen vikan osankin pitäisi tulla ihan näillä näppäimillä elokuvateatterihin, kuolaamista siis luvassa!

 5. Hauskaa kuulla välillä tällaisia ”uutisia” :D… Murmis listaa seuraavat herrat, jotka ainakin nyt tulivat mieleen: Denzel Washington, ihana papparainen (!) Geoffrey Rush, Gerard Butler ja Ruotsin poika Joel Kinnaman. Musta näiden kaikkien herrojen silmissä on sitä jotain, muusta en sitten tiedäkään…

  1. Kiitos murmeli, kivaa vaihteluahan nämä postaukset ovat olleet. 🙂

   Sun lisasta paras oli musta Gerard Butler! Vähän pahis, mutta silti varmaan tosi mukava. 😉

Vastaa