Valokuvaklubin keväthaaste

camera

Viime syksynä valokuvaklubillamme oli käynnissä syyshaaste, johon minäkin osallistuin. Syksyllä ideana oli kuvata 10 kuvan värisuora ja nyt keväällä saimme vastaamme omasta mielestäni paljon haastavamman tehtävän. Tarkoituksena oli kuvailla kymmenen kuvaa erilaisten aiheiden alle, joita oli mm. arkkitehtuuri- sekä lähikuvaus.

Syksyn haaste meni itseltäni paremmin, näihin keväthaastekuviin en ole täysin tyytyväinen, mutta kaiken kiireen keskellä nämä saavat nyt kelvata. Syksyn haasteen kuvistani pääsee yksi jopa pieneen valokuvanäyttelyyn Sellon kirjastoon. Ihan huikeeta!

Keväthaasteen aiheista haastavimpia olivat arkkitehtuuri-, katu- sekä dokumenttikuvaus. Arkkitehtuuria olisi ollut ihana kuvailla reissuilla, mutta koska reissut ovat rakennusajan olleet kiellettyjä, piti arkkitehtuurikuvaa miettiä ihan viimeiseen asti ennen kuin sain idean kuvaan. Lopulta päädyin kuvaamaan talomme kivijalkaa, ja kuvasta tuli yksi tämän sarjan parhaista kuvista.

Osa keväthaastekuvista on nähty blogin puolella jo aiemmin, mutta koostan nyt kuitenkin syyshaasteen tavoin keväthaasteen kuvat yhteen ja samaan postaukseen. Aurinkoista viikonloppua, me lähdetään nyt tontille raahaamaan painavia takan osia talon sisään (niin ja ennen sitä brunssille :)).

1. Mainoskuvaus: Kaupungin parasta pastaa

Gastone

2. Katukuvaus: Kaikessa rauhassa

Katukuvaus

3. Maisemakuvaus: Kuu

Kuu

4. Lähikuvaus: Herkkusuille

Nigellan Karibian unelma

5. Dokumenttikuvaus: Dumpster

dumpster

6. Arkkitehtikuvaus: Kivijalka

Kivijalka

7. Henkilökuvaus: Aurinkoinen vappu

henkilökuvaus

9. Luontokuvaus: Jänöjussin matka

metsälenkki

10.. Mustavalkokuvaus: Kevät

Mustavalkokuvaus


«Vuosi sitten: Työviikko pyörän selässä»

4 Replies to “Valokuvaklubin keväthaaste”

  1. VAU! tosi hienoja kuvia, tykkäsin erityisesti tuosta dumpster ja kaikessa rauhassa-kuvista, hienot fiilikset niissä molemmissa 🙂

    Mahtavaa viikonloppua!

    1. Kiitos Anne! Dumpster kuva on mustakin hauska, herra Longfield ei tosin tajunnut sitä yhtään. Rupesi selittämään mulle, että jotkut Obaman superpuheet tai nälkäinen lapsi Afrikassa olisi dokumenttikuvausta.. Äh! Roskis on ihan yhtä hyvä dokumenttikuva! 🙂

  2. Todella hyviä kuvia kaikki! Mun suosikkejani olivat Kivijalka ja Kuu. Myös tuo Kaupungin parasta pastaa on tosi oivaltava.

    1. Jee, kiva kuulla, että kuvat miellyttävät! 🙂 Gastonen pastakuva on eka jonka otin tähän haasteeseen, siihen olen kyllä myös tyytyväinen. 🙂

Vastaa