Beanien avajaiset & aamiaslahjakorttien arvonta!

Beanie

Beanie – eikö oo söpö ja pehmeä sana? Mulle tuli Beaniesta ensimmäisenä mieleen kahvipapu, ja eipä mennyt mielikuvani kovin harhaan, sillä Beanie on uusi rento kahvila Kampin kauppakeskuksen E-tasolla. Beanie on kyllä paljon muutakin kuin kahvila, siellä tarjoillaan nimittäin aamupalaa, lounasta ja after workia aina myöhäiseen iltaan asti.

Kahvilan kallein yksittäinen kapistus on kahvikone, joka kertoo siitä, että täältä pitäisi saada ainakin pirun hyvää ja laadukasta kahvia! Erikoisten ja ihan tavallisen kahvin lisäksi tarjolla on paljon makeita ja suolaisia herkkuja jokaisen makuun.

Beanie

Suureksi ilokseni sain kutsun Beanien torstaisiin avajaisiin. Herra Longfieldin ollessa jälleen työmatkoilla nappasin mukaani Omenaisen Paikka elämässä -blogista. Oli kyllä hauskaa olla ensimmäistä kertaa bloggaavan kaverin kanssa liikenteessä. Mietimme illan aikana milloin ja minkälaiset postaukset teemme ja mitä kaikkea paikasta kannattaisi kirjoittaa – vain bloggari voi ymmärtää bloggaria. 🙂

Saavuimme paikalle hieman etuajassa ja muita vieraita odotellessa saimme vaihtaa lauseen jos toisenkin ravintolaketjun vetäjän kanssa (Beanie on muuten samaa ketjua Picnicin kanssa) sekä markkinoinnista vastaavan leidin kanssa. Markkinointileidi ojensi meille valkoiset kirjekuoret, jotka pitivät sisällään pari lahjakorttia Beanieen! Jee. Pääsemme maistelemaan Beanien aamupalalautasta sekä after workin tapaslautasta kunhan kiireet tästä hieman hellittävät. Ja jos muuten jaksatte lukea postauksen loppuun asti, saattaa sieltä löytyä myös teille jotain kivaa. 😉

Beanie

Avajaiset alkoivat parilla puheella, jotka käsittelivät projektia nimeltään Beanie. Kampin kauppakeskuksen E-tasolle avattu kahvila on ensimmäinen Beanie, mutta jos kauppa alkaa käydä, nousee kahviloita varmasti myös muualle. Puheiden jälkeen pääsimme maistelemaan Beanien herkkuja. Tarjolla oli upeasti katettu buffetpöytä, jossa möllötti raikkaita salaatteja, pikkusuolaisia sekä maailman parasta hummusta. Palanpainikkeeksi tarjolla oli vettä, viinejä ja skumppaa, joten vaikka kyseessä on kahvila, on tarjolla myös tujumpia juomia.

Herkuttelimme Omenaisen kanssa kunnolla, santsaten buffetpöydän antimia kerran. Pöytäämme tuli istumaan pari herrasmiestä, joista toinen oli ollut tiiviisti mukana Beanien kehittämisessä. Vaihdoimme jälleen paljon mielenkiintoisia juttuja ja oli tosi hauska kuulla mitä kaikkea oli tapahtunut ennen avajaisia.

Beanie

Beanie

Jutteluiden ja DJ:n soittaman musiikin lomassa kipitimme toki myös jälkkärivitriinin eteen. Tarjolla oli vaikka mitä herkkuja! Kahvikupposten (oli hyvää kahvia) seuraksi otimme ihan tajuttoman hyvää New Yorkin juustokakkua sekä söpöjä macaroneja ja tuhteja suklaapähkinäpaloja. Kakku oli sen verran hyvää, että sitä on saatava vielä joskus lisää. 😛

Jälkkäriähkyn jälkeen aloimme tehdä lähtöä. Viihtyisässä kahvilassa oli paikalla varmasti noin 50 henkeä, mutta saimme ruuhkasta huolimatta kiitettyä ketjun omistajaa sekä markkinointileidiä vielä ennen lähtöämme. Avajaisten jälkeen totesimme yhdessä Beanien olevan lämmin, tunnelmallinen ja mukava väriläiskä Kampin kiireiselle E-tasolle (E-tason katua kulkee tutkimuksen mukaan päivittäin 150 000 ihmistä). Beanien sisällä kiireen ja vilskeen voi kuitenkin unohtaa istumalla pehmeälle sohvalle kahvikupin ja herkkuleivoksen (tai salaatin) kanssa.

Beanie

Beanie

Ja nyt päästään siihen kivaan ylläriin, jonka Beanien markkinointileidi meille tarjosi. Saimme Paikka elämässä -blogin kanssa jakoon aamiaislahjakortteja! Täällä mun blogin puolella jaetaan kolme kahden hengen aamiaislahjakorttia, johon kuuluu aamiaislautanen, tuorepuristetut mehut, kahvit sekä kuoharit kahdelle. Oioioi, aika ihana arvonta alkaa just n-y-t!

Kommentoi tätä postausta kertomalla miten sinä juot aamukahvisi. Kaikkien kommentin jättäneiden kesken arvotaan kolme kahden hengen aamiaislahjakorttia Beanieen. Arvonta päättyy keskiviikkoiltana kello 00.00 ja lahjakorttien saajat arvotaan heti torstaiaamuna (23.5.). Arvonnan voittajat löytää heti torstaina blogin facebook-sivuilta, sekä toki myös täältä blogin puolelta. Onnea arvontaan!!

p.s. Itse juon aamukahvia vain viikonloppuisin. Kahvi pitää saada isosta Taika-mukista jättimäisen maitolorauksen kera. Tämän hetken kahvisuosikki on Pentikin isännänkahvi, nam!


«Vuosi sitten: Ikea-ilta med hockey»

48 Replies to “Beanien avajaiset & aamiaslahjakorttien arvonta!”

 1. Nautin viikonloppuaamuisin Chai Laten puuron kera. Ja viikolla, kun aamu neljän herääminen alkaa kahdeksalta väsyttää, otan työpaikan automaatista Cappuccinon. Ja tähän asti olen sanonut etten juo kahvia 😮 😉

 2. Paras tapa juoda aamukahvit(=suuri latte suuresta kupista) on aurinkoisella parvekkeella auringon nousun aikaan.

 3. Kahvi maistuu ehdottomasti parhaalta viikonloppuisin aamupalan kanssa. Juon tummapaahtoista ”tavallista” kahvia.

 4. Aamulla pitää saada kahvia ja paljon, siinä ehdi mitään suodatinkahveja tiputella, vaan murukahvia nopsaan vaan. Kotona mennee sellaiset 2-4 kupillista murukahvia, työpaikalla sitten jo suodatinkahvia runsaan maidon kera.

 5. Juon kahvia harvoin mutta hyvässä seurassa. Näin ollen aamukahvi nautitaan mukavien ihmisten kanssa, maitotilkalla ja ehkäpä seurana voileipä höysteillä

 6. Kahvia juon nykyään harvoin, mutta sen pitää silloin olla laadukasta ja aikasta pehmoisen makuista 🙂

 7. En juo kahvia ollenkaan ollessani yksin, toisten seurassa se maistuu paljon paremmalta 🙂

 8. Pitänee käydä testaamassa.
  Hauska tuo hinnasto. Viini on viini, mutta alkoholia on vain olut ja sidukka 🙂

  1. Naureskelin ihan samalla paikan päällä. 🙂

 9. En juo kahvia (aamuteen nautin sen sijaan :)), paitsi Caffè Lattea Italiassa…. Sinne se vaan kuuluu, ja on siellä aivan mielettömän hyvää.

 10. Jonna Y. says: Vastaa

  Aamukahvi tulee juotua isosta Teema-kupista yleensä seisten ja samalla potta-asiointia ohjaten, aamupuuroa keitellen ja ulkona pauhaavaa rakennustyömaata kuunnellen, eli olispas ihana tuollainen rauhallinen kahvihetki kerrankin 🙂

 11. En juo kahvia, paitsi lomalla ulkomailla turkkilaista kahvia joka onkin sitten ainoaa kahvia mitä juon 🙂

 12. Tällähetkellä pienten lasten kanssa kotona ollessa, kahvi tulee juotua pikakelauksella,yleensä seisten ja samalla ruisleipää syöden. Pelkästään tuollaisen rentouttavan kahvihetken ja ympäristön ajattelu saa mielen rennommaksi ja iloisemmaksi. Olisin todella tuollaisen kahvihetken tarpeessa:).
  Riikka

 13. Päivä käynnistyy kahdella maitokahvikupposella. Parasta on saada nauttia kahvit ulkona terassilla rauhassa ja sanomalehden kera. Tämä mahdollisuus on tosin nykyään melko ylellisyyttä kahden pienen lapsen äitinä…

 14. Aamukahvia en juo koskaan yksin, se on kumppanin kanssa jaettava kiva pikku piristys. Ei siis itselle mitenkään pakollinen aamun käynnistäjä, vaan nautintoa. Ja yleensä mun kahvi tulee mutteripannusta 🙂

 15. En juo aamuisin kahvia. Iltapäivisin kupponen on melkein saatava, sokerilla ja maidolla tietenkin.

 16. Arkisin juon aamukahvin vasta töissä yhdentoista aikaan; tummapaahtoista maidon kera. Viikonloppuisin herkutellaan kotona latella.

 17. Ihania ovat ne aamut kun saa juoda aamukahvit täysmaidolla aamu auringossa parvekkeen sohvalla koira tai poikaystävä vieressä. Kaupungilla mikään ei ole parempaa kuin pistäytyä juomassa Lattea shoppailun lomassa tyttökavereiden kanssa juoruten samalla hauskoja juttuja. 🙂

 18. Juon kahvini mieluiten mustana, minulle se ainut oikea ja paras tapa! Kahvi kuitenkin aloittaa päivänä harvoin, yleensä lomaillessa tai muuten vain hyvässä seurassa. 🙂

 19. Meidän isäntä juo aamukahvinsa myös aina Taika-mukista – kupin pitää olla iso! Itse juon hieman pienemmästä, mutta mukista aina. Kahvi on moccamasterilla keitetty ja sen täytyy olla tummapaahtoista ja mielellään reilun kaupan kahvia. Kahvin sekaan lorautan aina maitoa ja lusikallisen sokeria :). Aamulla juon miellään kaksi mukia, jos ehdin…

 20. Täällä aamukahvit nautitaan jätti isosta minnikupista joka on aikoinaan hankittu Disneylandista.Kuppi on valtavan kokoinen ja ikinä en saa juotua sitä loppuun,mutta joka aamu kaivan sen kaapista ja kaadan siihen aamukahvit.Aamu ei alkaisi ilman minnikuppia<3

 21. Aamukahvit juon maidolla muumimukista 🙂 Täydellinen aloitus päivään!

 22. Fredrika says: Vastaa

  Juon aamukahvini kotona ennen töihin lähtöä maidon kanssa vanhasta, mutta rakkaasta mukistani. Ihanan tavallista, mutta arkiaamuni alkaa aina omalla pienellä kahvihetkellä.

 23. marika.t says: Vastaa

  Juon aamukahvini kotona ollessani angry birds mukista maidon kera, työmaalla vaaleansinisestä korkeasta kupista 🙂

 24. Juon pressopannulla keitetyn aamukahvini Marimekon Oiva-sarjan kahvikupista tilkalla lämmitettyä kevytmaitoa. 🙂

 25. Pidän huimana etuoikeutena, että mieheni keittää [lähes] joka aamu kahvin ennen kuin edes nousen sängystä 🙂 Moccamasterilla valmistetun kahvin nautin Riviera Maisonin isosta mukista ja kylkiäisenä aina makea keksi sekä Hesari.

 26. Saako tähän osallistua vaikka ei juo kahvia? 😀 Tee maistuu sen sijaan aamuisin ja varsinkin haudutettu vihreä tai valkoinen tee on hyvä lempparimukista aamupalalla 🙂

  1. Saa totta kai! 🙂

 27. Suvi Kemiläinen says: Vastaa

  Lauantaiaamuisin on ihanaa nauttia kaffea Peppi Pitkätossu-mukistani, kunnon maitolorauksen kera 🙂 Lemppari maku on tällä hetkellä Robert´s coffeen Café Naranja tai toinen hyvä vaihtoehto on Irish coffee 🙂

 28. Juon harvoin aamukahvia mutta silloin kun sen juon, niin keitän ison kupillisen ja istun ikkunalaudalla ajattelematta yhtään mitään <3

 29. Juon harvoin kahvia aamulla, mutta silloin kun juon, töräytän sekaan joko kardemummaa, kanelia tai niitä molempia, ja nökötän kupposen kanssa sohvalla kaikessa rauhassa yrittäen saada silmiä auki. Juon kahvia aamupalaksi yleensä vain silloin kun väsyttää liikaa, joten aamuiset kahvihetket menevät usein melkoisessa koomassa. 😀

 30. Arkiaamuisin nappaan kotona keitetyn kahvin mukaani termarissa ja nautin kahvin maidon kera työpöydän ääressä tietokoneen heräillessä uuteen päivään. Automaattikahvia en ole juonut vuosiin 😉 Viikonloppuisin kahvia keitetään pannullinen ja se nautitaan iiiison aamupalan kaverina pitkän kaavan mukaan keittiön pyödän ääressä, sohvalla tai parvekkeella kesäauringossa – ihan fiiliksen mukaan 🙂

 31. Mä en juo ollenkaan kahvia, joten nautin aamuisin haudutetusta mustasta teestä. 🙂

 32. Paljon maitoa sisältävä latte itsetehtynä, nami nami.

 33. En juo minäkään aamuisin kahvia, mutta jos josin se olisi pehmeää maitokahvia, lattea.

 34. Ritva V. says: Vastaa

  Aamukahvi maistuu kun olen saapunut työpaikalle ja avannut tietokoneen ja sitten mukillinen kahvia päivän aloitukseksi. t. Rida

 35. Juon aamukahvin aina maidon kera 🙂

 36. Aamuisin juon tavallisesti teetä. Kahvi on parasta maidon ja suklaan/keksin kera. Kiitos Huli blogista, tätä on kiva seurata.tytti

  1. Kiitos Tytti kauniista sanoista! Kiva kuulla, että mun hölinät jaksaa kiinnostaa. 🙂

 37. Tyttö Hämeestä says: Vastaa

  Juon aina aamuisin vähintään yhden kupillisen pikakahvia pienellä lorauksella maitoa. Olen jo niin tottunut pikakahvin makuun, että välillä se maistuu jopa paremmalta kuin ”tavallinen” suodatinkahvi 🙂 Ja kiitos ihanasta blogista! En ole aiemmin koskaan kommentoinut kenenkään blogeja, mutta nyt hetki tuntui oikealta. Vaikka asun kaukana pääkaupunkiseudulta, on ihana lukea brunsseista ja aamiaisista, koska eihän sitä koskaan tiedä milloin sattuu lähtemään sinne päin matkalle 🙂 Muutenkin blogiasi on mukava seurata.

  1. Kiitokset! Meilläkin herra juo pääsääntöisesti aina murukahvia, paitsi viikonloppuisin kun minäkin juon kahvia. 🙂

 38. Paras tapa on juoda aamukahvi on herätä kesäisenä viikonloppuaamuna aikaisin ottaa kahvi termariin ja lähteä juomaan kahvi merenrantaan. Ah, sitä meren kauneutta ja onnea! 🙂

 39. Juon aamukahvini yleensä kamalassa kiireessä, mutta joskus olisi ihana hemmotella itseään pitkällä aamukahvihetkellä…

 40. Aamukahvia tulee juotua lähinnä hyvässä seurassa. Mistään perinteisestä kahvikupposesta ei ole kuitenkaan kyse: jäätelökahvi kermavaahdolla sen olla pitää! 🙂

 41. Rauhassa sanomalehden kera!

 42. Huonona kahvinjuojana nautin yleensä kahvini erikoiskahvina, paljolla maidolla ja lisukehärpäkkeillä 🙂

 43. Kauheessa kiireessä ja mustana 😀

 44. Aamukahvina toimii mutteripannulla keitetty espresso, sekaan paaaaaljon maitovaahtoa ja loraus caramel siirappia, nautitaan tietenkin parvekkeella hyvän hömppäkirjan kanssa viikonloppuisin.

Vastaa