Unohduksia

Jokunen päivä tässä havahduin muistaakseni bussissa siihen, että olen unohtanut kirjoitella yhdestä sun toisesta lupailemastani aiheesta tänne blogiin! Asia täytyy toki korjata, joten tänään saisitte lueskella tiivistetysti muutamastakin eri aiheesta, josta olen jossakin välissä lupaillut kirjoitella. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

Detox-kuuri

Detox-kuurin jälkeen mun piti tehdä viikon sisällä sellainen yhteenveto koko hommasta, mutta jotenkin sen postauksen tekeminen vain jäi.. Detox-kuuri toimi mulla hyvin – en tuntenut nälkää, en turvonnut (kuten Nutrilett-kuurin aikana), paino putosi, vatsa toimi hyvin ja ennen kaikkea sain syödä oikeaa ja maukasta ruokaa (hirmuisen tulistakin välillä, sillä tulisuus edistää ruoansulatusta). Kymmenen päivän detox-kuurin aikana mulla putosi paino 3,5 kiloa ja kilot pysyivät hyvin poissa! Tosin nyttemmin ne ovat jo tulleet takaisin, mutta tällä mässäilymäärällä se ei ole mikään ihme..

Detox-kuurista mulla jäi ihan arkiruokavalioon muutamia erinäisiä juttuja voimaan. Lisäilen edelleen sinne sun tänne rouhittuja pellavansiemeniä, yritän käyttää tuoretta inkivääriä mahdollisimman paljon ja juon myös aika ajoin detox-teetä. Eipä siitä detoxista sitten muuta. Oli kiva ja onnistunut kokeilu!

detox

Velourasuisen leidin törttöilyt

Kävimme velourasuisen leidin luona päivällisellä jo aika pitkän aikaa sitten. Lupailin tuolloin kertoa velourasuisen leidin törttöilyistä päivällisen valmistelun yhteydessä, mutta niin vain jäi tämäkin asia kertomatta.

Hommahan meni siis niin, että velourasuinen leidi lähti illalla (myöhään illalla) ostamaan seuraavan päivän päivällisen aineksia Kampin Valintatalosta. Ollessaan kassalla joskus ysin aikaan, totesi hän jättäneensä lompakon töihin Vantaalle. Eipä siinä sitten muuta kuin ostokset hihnalta takaisin, tosin hirmuisen ystävällinen kassaneiti laittoi ystäväni ostokset lompakonhakureissun ajaksi kylmään.

Ystäväni ajoi keskustasta Vantaalle ja palasi kaasu pohjassa Kampin Valintataloon varttia vaille kymmenen. Ajomatkan aikana ystäväni soitti minulle paniikissa bensamittarin näyttäessä tankissa olevan bensaa enää hurjalle 15 kilometrille. Heh. No, velourasuinen leidi ennätti hakemaan ostoksensa ja valui vielä viimeisillä bensatilkoilla bensikselle. Huh.

Homma ei kuitenkaan jäänyt tähän, sillä ystäväni lähti vielä kauppareissun (ja tankkaamisen) jälkeen moikkaamaan kavereitaan jonkun baarin edustalle. Velourasuinen leidi parkkeerasi autonsa baarin eteen ja nousi autosta ylös. Ei mennyt kauaa, kun raitiovaunu tööttäili hulluna aivan ravintolan edessä (ja aivan ystäväni auton takana). Velourasuinen leidi oli sitten siis parkkeerannut lumisessa säässä autonsa suoraan ratikkakiskojen päälle. Että näin. Onneksi kaikki päättyi kuitenkin hyvin ja me saimme nauttia seuraavana päivänä herkullista päivällistä.

velour

Maalatut keittiön seinät

Mehän maalattiin keittiön seinät ihan itse joskus vuosi sitten. Kovaan ääneen täällä blogissa uhosin, että kuvaisin ja esittelisin uudistuneen keittiön ilmeen, kunhan kaikki kamat saataisiin nätisti takaisin omille paikoilleen. No eipä tullut tästäkään lupauksesta mitään.

Kävin kamalan määrän kuvia läpi, ja löysin vain yhden säädyllisen kuvan keittiön maalatuista seinistä (se on tietenkin hyvin jouluinen). Uusia kuvia en viitsi enää ottaa, sillä keittiöstä on jo pakattu kamalasti tavaroita pois, joten saatte nyt tyytyä tähän jouluiseen kuvaan sekä bonarina asuntomme myynti-ilmoituksessa olleeseen kuvaan keittiöstämme. Myynti-ilmoituksen kuvassa ei tietenkään näy ollenkaan niitä maalattuja seiniä, mutta muuten se antaa keittiöstämme oikein hyvän kuvan. Tekisi mieli kirjoittaa tähän, että LUPAAN esitellä tulevan kotimme keittiön tosi tarkasti, mutta taidan jättää sen kuitenkin tekemättä.

keittiö

remax

Uusi valkoinen terassikalusto

Viime kesänä, oikeastaan varmaan tasan vuosi sitten, ostimme terassille uudet hienot valkoiset kalusteet. Nekin piti esitellä, mutta jäipä sekin sitten kuitenkin väliin. Nythän ollaan siinä tilanteessa, että vanhalle terassille ei kanneta enää mitään esille, joten ehkäpä vuoden vanhat kalusteet vilahtavat jossakin tämän kesän postauksista (en kyllä taaskaan lupaa mitään).

Yhden kuvan kuitenkin löysin viime äitienpäivältä, jossa kalusteet näkyvät edes vähän. Eikö oo muuten aika herkulliset tarjottavat?

äitienpäivä

Tuhannen kävijän rajan ylittämispalkinto

Kun laitoin itsestäni muutamia ennen ja jälkeen -kuvia tänne blogiin kovan laihdutusurakan jälkeen viime maaliskuussa (kilojahan lähti 47 kiloa), kävi blogissa yhden päivän aikana yli 1000 yksittäistä kävijää. Se päivä on muuten edelleen tämän blogin ennätys! Ja edelleen aina aika ajoin (lue: yllättävän usein) lueskelen teidän ihania kommentteja kyseisestä postauksesta, kiitos vielä kerran!

Tuon postauksen jälkeen kirjoittelin, että olen hommannut itselleni 1000 kävijän rajan ylittämispalkinnon, jonka tietenkin lupasin teille esitellä! No ehkä nyt reilun vuoden jälkeen voisi olla vihdoin aika kertoa mitä itselleni palkinnoksi tästä hienosta saavutuksesta hommasin.

Oikeastaan palkinnon idean antoi isäni. Hän ehdotti, että ostaisin tuhannen ja yhden yön -satukirjasarjan. Idea oli musta tosi hyvä, joten pian olin hommannut antikvariaatista koko kirjasarjan.

Herra Longfieldillä on sellainen suloinen tapa, että hän lukee mulle iltasatuja. ♥ Meillä on muutamakin paksu lasten satukirja, josta mulle on luettu ainakin kaikki prinsessasadut.  Tarkoituksena oli, että herra alkaisi lukea mulle näitä vähän hurjempia satuja, mutta vielä tähän päivään mennessä kirjoja ei olla kirjahyllystä makuuhuoneen puolella kannettu. Ehkäpä tämäkin tapahtuu sitten uudessa kodissa! Siis EHKÄ.

kuva: http://yle.fi
kuva: http://yle.fi

Jos tästä listasta puuttuu vielä jotain muita lupailemiani aiheita, niin antakaahan kuulua! Lupaan ja vannon vastailla ja postailla muistakin luvatuista, mutta unohdetuista postausaiheista.


«Vuosi sitten: Uutta ilmettä keittiöön»

2 Replies to “Unohduksia”

  1. Mä melkein juhlin jo sadan kävijän päivää Beanien postauksen jälkeen, mutta se vitsiläinen jäikin 99:een!! 😀 Hah, noh, ehkä ensi kerralla 😀

    1. 😀 Siitä se lähtee. Mäkin muistan kun oli onnesta soikeena kun sain yhtenä päivänä 66 katselukertaa blogin alkuaikoina!

Vastaa