Kevät töminää!

Paina Play ja jatka vasta sitten postauksen lukemista.

Vappu oli tänä vuonna mukavan rauhallinen, sisältäen kuitenkin aimo annoksen herkuttelua, naurua ja kaunista aurinkoista ilmaa! Tiistaina vappu saatiin käyntiin heti aamulla työpalaverissa, jossa meitä odotti iso kasa herkkuja ja värikkäitä vappukoristeita. Reilu parin tunnin palaveri meni kuin siivillä kun suussa rapsahteli jatkuvasti sipsejä ja keksejä. Tällaisia palavereita lisää!

Töissä herkuttelu jatkoi lounaalla vappubuffan merkeissä. Ja totta kai jälkkäriksi oli munkkeja.

vappu

Töiden jälkeen kipitimme herra Longfieldin kanssa ruokakauppaan, josta nappasimme aika säälittävät vappuostokset. Litroittain kivennäisvettä sekä nakit ja ranskalaiset. Meidän piti tehdä päivälliseksi nakkimunakasta, mutta jotenkin päädyimme syömään suolaa tirskuvia maalaisranskiksia nakkien kera. Päivällisen jälkeen juoksimme harmaan karvaisen kaverin kanssa eläinlääkärille, josta matka jatkui tontille. Tontilla sähläsimme monen monta tuntia käyden mm. kaikki avoimet asiat läpi paikalle saapuneiden Kannustalon edustajien sekä vastaavan mestarimme kanssa.

Myös vanhempani kävivät tontilla katsastamassa perustukset tuoden meille samalla isoja pressuja sekä vappumuffinit ja lakupussin (tiistaina herkuteltiin siis ihan toden teolla!). Vanhempani nappasivat harmaan karvaisen kaverin mukaansa, sillä meillä on sen verran paljon touhuamista lauantai-iltaan asti, että on parempi, että koira on poissa jaloista muutaman päivän. Siivoilimme vielä herran kanssa tontilla muiden lähdön jälkeen, ja nyt tontilla ei ole roskan roskaa missään. Tai no, onhan siellä tosi monta mustaa muovisäkkiä täynnä roskia, mutta ne täytyy sitten jossain välissä viskellä jonnekin.

Niin ja olihan sinne tontille ilmestynyt tiistaina myös maalämpökaivon pää. Putki on porattu noin 120 metriin, ja sieltä maan uumenista meidän taloa sitten lämmitetään.

vappu

chow chow

Illalla katsoimme vielä leffan nukahtaen molemmat kesken kaiken sohvalle. Zzzz..

Tänään suuntasimme kolmen aikaan Oxygenol-pariskunnan luokse perinteiselle vappupiknikille. Tällä kertaa piknik vietettiin sisätiloissa (söimme kyllä piknikliinan päällä lattialla) ja ulos menimme tallustelemaan vasta masut täysinä.  Piknikin päätteeksi olin jälleen halkeamispisteessä, joten loppuviikon voisi ottaa pikkaisen kevyemmin.. Illan aikana saimme kuulla mukavia matkakertomuksia Prahasta sekä pähkäilimme myös tovin jos toisenkin uuden Vain elämää -kauden osallistujia. Saimme hienot listat tehdyksi, ja nyt täytyy vain odotella ja katsoa sitten joskus kesän lopussa (?) kenen veikkaukset osuivat parhaiten kohdilleen. 🙂

vappu

Kovin myöhään emme voineet ystävillämme istuskella, sillä lähdemme aamusta kello 7.00 ajamaan kohti Oravaisissa sijaitsevaa Kannustalojen talotehdasta. Huomenna pääsemme kahden aikaan astumaan uuteen taloomme ihan oikeasti sisään. Talon näkeminen jännittää mua ihan kamalasti, ja vähän pelottaa, että kaikki asiat eivät ole niin kuin kuvittelen ja sitten alkaa harmittaa vietävästi..

Mut hei – eikö oo aika ihana toi Tommi Läntisen biisi? Sopi kyllä tämänpäiväiseen aurinkoiseen kevätsäähän tosi hyvin. Nyt vaan ihanaa kevään jatkoa kaikille! Ehkä näätte muuten kuvia meidän uudesta talosta seuraavassa postauksessa.. 😉

kevät


«Vuosi sitten: Vappua!»

4 Replies to “Kevät töminää!”

  1. On varmasti jännää nähdä oma koti ensimmäisen kerran livenä 🙂

    1. No sitä se kyllä oli!! Mutta onneksi tehtaalta tallusti pois kaksi isosti hymyilevää ihmistä. 🙂 Nyt täytyy alkaa tehdä postausta päivästä, kohta siis kuvia tiedossa. 🙂

    1. Jesh! Mähän siis vihaan koko ohjelmaa, mutta tällaiset ”leikkimieliset” vedot on aina mun mieleen. 😉

Vastaa