Kahdeksan satunnaista asiaa Hulista

Sain Herneetkin rokkaa -blogilta kivan haasteen, jonka tarkoituksena on valoittaa itsestään kahdeksan satunnaista asiaa. Haaste on pyörinyt sen verran kauan blogeissa, etten ala jakamaan sitä tässä enää eteenpäin. Jokainen saa kyllä ihan vapaasti napata haasteen tästä myös omaan blogiinsa! Näitä on musta hirmuisen kiva lukea, joten ilmoitelkaa jos päätätte tehdä oman listanne.

Ennen satunnaisia asioita mun on pakko kantaa oma korteni kekoon ja todeta kevät alkaneeksi! Nappasin alla olevan kuvan viikonloppuna meidän takapihalta, ja oli kyllä suloista huomata kuinka paljon pikkuisia nuppuja mullan ja lehtien alta on tulossa. Itse olen kuitenkin sen verran vilukissainen, että olen pukeutunut vielä visusti untsikkaan, hattuun ja hanskoihin. Yritin sunnuntaina olla kevyemmässä takissa ja kengissä, mutta kylmähän siellä ulkona vielä oli (ainakin varjossa)! Ja tässä on nyt niin kiireiset seuraavat viikot tulossa, ettei mulla ole yhtään aikaa sairastua, joten tämä leidi pukeutuu vielä pikkuisen aikaa tosi lämpimästi.

kevät

Kahdeksan satunnaista asiaa Hulista:

 1. En ole häidemme (vuoden 2011 alun) jälkeen käyttänyt kuin yhtä pyyhettä (treenipyyhettä ei lasketa).
 2. En ole koskaan ajanut tai ollut moottoripyörän kyydissä (skootteria ei lasketa).
 3. Olemme tulleet herra Longfieldin kanssa siihen tulokseen, että mussa on pelottavan paljon samaa kuin Viidakkotähtösten Nikossa ja Radio Aallon Anna Perhossa.
 4. Olen oppinut olemaan yksin. Herra Longfieldin aloittaessa työmatkat, vollotin herkeämättä jo päivän yksinolon jälkeen. Nykyään jopa nautin viikon mittaisista yksinolokausista. Kaksi viikkoa on kuitenkin edelleen liikaa, ja silloin tulee aina itku – viimeistään viikonloppuaamuisin.
 5. Haluaisin pudottaa 10 kiloa painoa. Jotenkin en vain saa mitään tämän asian tiimoilta tällä hetkellä aikaiseksi, vaikka osaisin homman enemmän kuin hyvin.
 6. Keskustelen harmaan karvaisen kaverin kanssa päivittäin pitkiä vuoropuheluita. Harmaalla karvaisella kaverilla on tietty ääni, jolla vastaan omiin höpötyksiini. Tervettä, eikö?
 7. Töissä on meneillään eräs projekti, joka ahdistaa mua valtavasti. En yleensä ikinä kanna työjuttuja kotiin (se on mun periaate), mutta tämä pirun projekti vaivaa ja stressaa mua ihan liikaa. Pahinta tässä tyhmässä projektissa on se, että se on tosi monivuotinen homma. Yök!
 8. Rakastan irtokarkkeja! (Tässä ehkä voi olla yksi syy siihen miksi paino ei putoa, en kuitenkaan suostu myöntämään mitään..)

kesä


«Vuosi sitten: Herra Longfield työmatkailee – Selma, Alabama»

2 Replies to “Kahdeksan satunnaista asiaa Hulista”

 1. Liittyykö pyyhkeen käyttö jotenkin naimisiin menoon vai onko vain sattumaa?

  Muokkasin samasta lähteestä tulleen haasteen keittiöaiheiseksi, kun olen aiemmin vastaillut samantapaisiin haasteisiin.

  1. Kyllä liittyi. Uusimme koko pyyhevaraston häälahjaksi saamillamme lahjakorteilla. En ole raaskinut käyttää kuin vain yhtä pyyhettä, sillä muut ovat niin hienosti pinossa aivan uutena. 🙂 Kyllä sitä pyyhettä aina välillä pestään, mutta jotenkin en tosiaan ole raaskinut ”aloittaa” toista pyyhettä. Herra kyllä on käyttänyt kaikkia omiaan sekaisin (totta kai meillä on oman väriset pyyhkeet :)), mutta mä pihtaan ainakin vielä vähän aikaa!

Vastaa