Klaus K Fashion Brunch – Paloni

Olen varmasti täällä bloginkin puolella kehunut monta kertaa Klaus K:n brunssia sekä aamupalaa. Tämän design-hotellin aamupalalle sekä brunssille olen eksynyt useampaan otteeseen, enkä ole koskaan pettynyt tarjoiluihin tai tarjoilijoihin tai oikeastaan mihinkään. Blogin puolelle on kuitenkin päätynyt tähän mennessä vain yksi arvostelu, sillä aiemmilla kerroilla tätä blogia ei ollut vielä pystyssä. Veimme mm. kaasot ja bestmanit tänne kiitosbrunssille häidemme jälkeen, ja olemme myös istuskelleet ainakin kahdesti aamupalalla ja brunssilla ihan vain kahdestaan.

Klaus K Fashion Brunch

Brunssi oli pitkään tauolla, sillä tilaa uudistettiin ja rempattiin ihan isolla kädellä. Muistaakseni tämän vuoden alusta brunssi kuitenkin avattiin uudestaan, ja tässä keväällä Klaus K on järjestänyt hauskoja Fashion Brunch -tapahtumia. Mietin pitkään mille muotibrunssille haluaisin osallistua, ja päädyin lopulta Palonin muotibrunssiin siitä syystä, että brunssin aikana oli mahdollista päästä tutustumaan useampaan kotimaiseen suunnittelijaan samalla kertaa.

Paloni on yritys, joka pitää sisällään pikkuisia suomalaisia suunnittelijoita, joilla ei ole vielä tarpeeksi omaa jalansijaa isoille ja mahtaville markkinoille. Palonin suunnittelijoilla on kuitenkin sisäistä paloa, intoa sekä taitoa tehdä upeita kotimaisia tuotteita. Mukana brunssilla oli mm. Second Chance, Olav, Ainokainen, TOHONO, Vietto, Emmi Malmström, Fiona Timantti, Beloved, Mari & Arrow, MUKA VA, RARA, PaaPii Design, POGOSTICK failure, Lempiväri, Sarita Koivukoski, Kiss kiss, Humbugi Asuste, Kaino, First Crush, Dead Birds & Lionheart, TAUKO, 2. Elämä, Balabin Art & Design ja OutsaPop Trashion.

Listaa selatessani oli ilo huomata, että mukana oli myös Beloved! Muistattehan esim. suloiset Sinä&Minä lusikat, joita esittelin blogissa helmikuusssa?

paloni

Klaus K Fashion Brunch

Brunssin aikana Klaus K:n aulaan oli pystytetty pieni putiikki, josta saattoi ostaa ja katsella Palonin tuotteita. Lisäksi brunssin aikana pidettiin muotinäytös, jossa mallit pitivät päällään tietenkin juuri Palonin vaatteita, asusteita, koruja ym.

Muotinäytös oli suunniteltu brunssin kanssa tosi loistavasti yhteen, ruokailu ja mallien katselu sujui ilman mitään ongelmia. Myös tarjoilijat poikkelehtivat mallien seassa ilman mitään häiriötekijöitä. Meille sattui vielä niin hyvä tuuri, että ennätimme syödä pääruoan juuri ennen muotinäytöksen alkua, joten meillä oli näytöksen ajan loistava tilaisuus antaa ruoan laskeutua ja levähtää hieman ennen jälkkäribuffetin puolelle siirtymistä. Kaikki brunsseilijat tajusivat myös hiljentyä näytöksen ajaksi, joten jokainen sai keskittyä muotinäytökseen ilman naapuripöydän jorinoita.

Klaus K Fashion Brunch

Mutta mennäänpäs nyt siihen kaikista tärkeimpään asiaan, eli ruokaan. Brunssi koostui alkuruoka- sekä jälkkäribuffetista sekä pöytään tarjoilluista pääruoista. Alkupalapöydän antimet olivat tuttuun tapaan raikkaita, tuoreita, kauniisti esillä sekä ennen kaikkea oikein maukkaita. Tarjolla olleet savumuikut, terttutomaatit, viinirypäleet, myslileipä sekä erilaiset lihaleikkeleet veivät kielen mennessään. Niin ja listasta meinasi unohtui tosi maukkaat toast skagenit! Tosin niiden nimessä ei ollu sanaa toast, mutten nyt muista mikä sen rapean keksin nimi oli, joka siis korvasi perinteisemmän pehmeän (saaristolais)leivän.

Klaus K Fashion Brunch

muodikas herra Longfield
muodikas herra Longfield

Pääruoaksi herra Longfield tilasi helmikanaa parmesaanipolentalla sekä tummalla valkosipulikastikeella. Oli kuulemma nannaa (ja oli se, maistelin totta kai myös herran annosta). Itse valitsin pääruoaksi siikaa yrttirisotolla sekä sahramivaahdolla, eikä tässäkään annoksessa ollut mitään valitettavaa. Brunssin pääruokien koko ei ole kamalan iso, mutta riittävän iso kuitenkin. Kuulin tarjoilijan sanovan jollekin, että pääruokien kokoa miettiessä he ovat ottaneet huomioon sen, että pääruoan jälkeen pitäisi vielä jaksaa mussuttaa iso kasa jälkkäräitä. Eli esim. pääruokalistalla olevan purilaisen voi tilata pelkäämättä, että sen jälkeen on täydellisessä ähkyssä.

Klaus K Fashion Brunch
helmikana
Klaus K Fashion Brunch
siika

Pääruokien syönnin jälkeen jäimme tosiaan katselemaan Palonin muotinäytöstä. Herra ei ollut aiemmin minkään moisessa muotinäytöksessä ollut, joten hän tutkaili malleja ja heidän kävelytyyliään tosi tarkkaan. 🙂 Itse ihailin vaatteiden lisäksi mallien reisiä, sellaiset kauniit timmit reidet olisi tosi jees. No, timmien reisien eteen ei tehty lauantaina mitään, sillä muotinäytöksen jälkeen syöksyimme monen muun brunsseilijan kanssa jälkkäripöydän kimppuun. Kerkiihän niitä reisiä treenata sitten hieman myöhemminkin..

Jälkkäripöydän parhainta antia oli rahkakakku, jota olisin voinut vedellä vaikka kymmenen palaa. Myös karpaloskonssit olivat herkullisia ja totta kai erilaiset suklaakonvehdit ja tryffelit olivat enemmän kuin paljon sokerihiiren mieleen.

Klaus K Fashion Brunch

Kaiken kaikkiaan voisin sanoa, ettei Klaus K pettänyt tälläkään kertaa. Ruoat olivat herkullisia, tarjoilu pelasi, muotinäytös oli kivaa ekstraa brunssille ja oli oikein mukava istahtaa uudistettuun brunssitilaan ja nauttia täyden kympin brunssia ihanassa seurassa. Eli ei Klaus K:lle voi tällä kertaa antaa arvosanaksi muuta kuin 10.

Muotibrunsseilla on hintaa 38 euroa, ja niitä on kevään aikana tulossa vielä pari kappaletta! Tarjolla olisi Sandin ja Jukka Rintalan brunssit, lisätietoja voi kurkata Klaus K:n nettisivuilta. Meillä kävi tosi kivasti, sillä saimme toisen brunssin Belovedin kautta ilmaiseksi. Suuret kiitokset siis Belovedille!!

Metripostauksen perään on ihan pakko laittaa pitkästä aikaa myös asukuva – ihan vain siksi, että kyseessä oli muotibrunssi. Mäkin olin tosi muodikas viiden euron Citymarketin paidassani, englanninlakukoruissani sekä liiloissa pöksyissäni. 😉

päivän asu
muodikas Huli«Vuosi sitten: Nutrilett #5»

4 Replies to “Klaus K Fashion Brunch – Paloni”

  1. Klaus K:ssa olen ollut muutaman kerran työaamiaisella, pitäsi joskus kokeilla viikonloppubrunssikin, sen verran herkulliselta se näyttää.

    1. Suosittelen! Me ollaan oltu kerran yötä hotellissa ja kyllä se aamupalakin oli todella hyvä! Brunssilla toki sitten vähän tuhdimpi ja kattavempi valikoima, mutta sama laatu loistaa kyllä molemmissa.

  2. Olen Lumon tavoin käynyt Klaus K:ssa työaamiaisella, mutta viikonloppubrunssi on testaamatta 🙂 herkulliselta näyttää!

    1. Sinne sitten vaan! Ja jos muotibrunssit eivät nappaa, niin perusbrunssit jatkavat muotibrunssien jälkeen ohjelmistossa. 🙂

Vastaa