Niisk, atshii ja Frasse-niminen kissa

Tunsin ikäviä flunssan oireita jo maanantaina töistä lähtiessäni ja niinhän siinä sitten kävi, että tiistaina sängystä heräsi köhisevä ja nuhainen Huli. Töihin soittamisen jälkeen jatkoin unia kahteentoista asti ja melkeinpä koko päivä meni sängyn ja sohvan uumenissa. Ruokakaupassa oli tosin pakko käydä, kuten myös ulkosalla harmaan karvaisen kaverin kanssa.

Eilen en siis jaksanut alkaa kirjoittaa Krullan brunssista, josta piti tulla postaus tänään. Krullan postausta joudutte nyt hieman siis odottamaan, mutta sen aikaa voitte ihastella söpön Frasse-kissan kuvia. 🙂

Frasse on siis juuri se appiukkoni uusi kissa, josta kerroin hieman viikonlopun jättipostauksessa. Nyt tämä leidi lähtee niiskuttamaan nenäänsä sängyn pohjalle ja juomaan kupposen teetä jos toisenkin. Niisk.

Frasse kissa

Frasse kissa

Frasse kissa

Frasse kissa

Frasse kissa

Frasse kissa

Frasse kissa

Frasse kissa


«Vuosi sitten: Maaliskuun pinkit kynnet»

8 Replies to “Niisk, atshii ja Frasse-niminen kissa”

 1. Onpa söpöinen!

  Pikaista paranemista. Itse olen palannut 1½ viikon sairaslomalta töihin, kuume kapusi kolmena päivänä yli 39 C. Vieläkin väsyttää ja yskittää.

  1. Huh, toivottavasti mulla ei ole edessä noin pitkää sairauslomaa.. Olo alkaa kyllä olla jo parempi, joten enköhän viimeistään perjantaina pääse (joudu) taas töihin! Pitää vaan levätä, juoda paljon ja levätä lisää.

   Toivottavasti olet taas pian ihan täysin terve ja voimat palaavat kroppaan!!

 2. Katriina says: Vastaa

  Onpa ilmeikäs katti! Tässähän alkaa vähitellen lämmetä kissoillekin. Toistaiseksi olen pelännyt niitä, kun kyläpaikassa kerran kissa hyppäsi hattuhyllyltä päälleni ja jäi roikkumaan kynsillään selkänahkaani. Mies on kissaihmisiä, joten ei sitä koskaan tiedä.

  Rattoisaa sairaspäivää ja paranemisia! Ite kokeilin sinkki-imeskelytabletteja 4x päivässä. Uuden tutkimuksen mukaan lyhentävät taudin kestoa. Tiedä sitten, mutta apteekissa proviisori oli kuullut myös tästä.

  1. Kiitos vinkistä! Täytyy kysäistä sinkkitabuista seuraavalla apteekkikeikalla. 🙂

   Itse olen ehdottomasti enemmän koiraihminen, enkä ottaisi kotiini kissaa koskaan (koskaan ei saisi sanoa ”ei koskaan”). Mutta kyllä kisuja on kiva kylissä katsella ja paijailla, vaikka harvemmin olen sellaiseen rapsutusta rakastavaan kissaan törmännyt – moneen koiraan kylläkin, siksi ne onkin kivempia kuin kissat. 🙂

 3. paranemisia. Mä kans nykyään otan flunssassa aina tuollasia sinkki-imeskelytabletteja. Ja joko lumevaikutus on todella hyvä tai sitten ne tosiaan toimii…. Nykyään mun flunssat on siis todella pikaisia. Suosittelen siis kokeilemaan 🙂

  1. Homma on siis selvä, nappaan sinkkitabut mukaani seuraavalla kerralla kun apteekinovesta sisään astun. Kiitos tsempistä, täällä aletaan olla jo ihan elävien kirjoissa. Olipas hauska sattuma, oon tänään nimittäin kuunnellut sängyssä monen monta tuntia Marko Kilven Elävien kirjoihin. 😉

 4. Voi mikä kaveri, etenkin tossa viimeisessä kuvassa! Toivottavasti flunssas on jo helpottanut!

  1. Hän on aika söde. 🙂 Flunssa on jo melkein poissa, tosin jotain ällöä mössöä tuolta nenästä tuppaa vielä valumaan..

Vastaa