Viikonloppu on (melkein) paketissa

Tänä viikonloppuna olen touhunnut vaikka mitä!

Alkupaloja ohjelmarikkaasta viikonlopusta saatiin jo tostaina, jolloin suuntasin velourasuisen leidin kanssa leffaan sekä sushille Kampin Ichiban Sushiin. Sushiravintolasta mulle vinkkasi ystäväni, jolta tiedustelin Kampin suunnalla olevista hyvistä sushipaikoista. Ichibanin sushit olivat kehunsa ansainneet, vaikkakin makirullat olivat todella isoja ja niiden suuhun änkeminen oli välillä jopa vähän hankalaa. Yritin puolittaa rullia, mutta sehän ei tietenkään ollut kovin hyvä idea.. Suustani roikkui epämääräisiä levän paloja ja lautanen oli loppumetreillä aika kaamean näköinen. Onneksi en ollut treffeillä!

Sushihimo iski velourasuiseen leidiin sen verran kovasti, että suuntaamme hänen kanssaan ensi keskiviikkona Tapiolan LN-Sushi Artiin, josta olen kirjoitellut muutamaankin eri kertaan.

Ichiban sushi

Ichiban sushi

Ichiban sushi

Perjantaina vuorossa oli tyylikurssi, jonne suuntasin kahden työkaverin kanssa suoraan töistä. Illan aikana saimme sukeltaa meikkauksen saloihin loihtimalla siinä sivussa omiin kasvoihin ja väreihin sopivan iltameikin. Tyylikurssi on kaksi osainen ja ensi perjantaina käymme läpi värioppia sekä pääsemme keikistelemään kameran eteen muotokuvien ottamista varten. Tarkoituksena on myös meikata naama ihan itse viime perjantain oppeja apuna käyttäen. Kivaa!

Tyylikurssin järjestää Clamos Studio, joka sijaitsee uusissa tiloissa Fredalla. Olen ollut jokunen vuosi sitten itsekseni Clamoksen järjestämällä meikkauskurssilla, joten perjantain opit olivat minulle suurilta osin vanhan kertausta. Opin kyllä uusiakin asioista mm. luomien värjäämisestä. Eniten odotan kuitenkin värioppia ja vinkkejä siihen mitä vaatteita mun kannattaisi oman kroppani kanssa välttää ja suosia.

Kurssin aikana voi ostaa alennettuun hintaan (-25 %) mm. Make Up Storen tuotteita, ja oma meikkipussini sai täyttetä kolmesta uudesta luomiväristä, huulten rajauskynästä sekä meikkivoiteesta. Nyt pitää vaan kovasti harjoitella meikkiä ensi perjantain kuvauksia varten!

Clamos tyylikurssi

Clamos tyylikurssi

Pakkelit naamoissamme suuntasimme kurssilta suoraan Krog Madamen avajaisiin, jossa hörpimme drinksuja ja söimme hyvää ruokaa naistenpäivän kunniaksi. Juomisten ja syömisten yhteydessä bongasimme myös julkkiksia, paikalla oli mm. Sedu, Mirella Koullias sekä joku viime kauden blondi BB-kisaaja. Krog Madame ansaitsee oman postauksen, joten palataan avajaistunnelmiin hieman myöhemmin.

Krog Madame

Krog Madame

Lauantaina oli edessä ehkä koko viikon jännin tapahtuma! Silloin suuntasin kello 12.00 Krullan brunssille. Eihän pelkässä brunssissa mitään kovin jännittävää ole, mutta paikalle saapui mun lisäksi leidi A sekä kaksi mulle ihan uutta tuttavuutta – Pientä elämää blogin Piikkipaatsama sekä Petran maailman Petra. Olimme yhdessä blogibrunssilla ja todella toivon, että brunsseilu ei jäänyt vain tähän yhteen kertaan! Oli hirmuisen ihanaa nähdä ja jutella ihan livenä kahden bloggarin kanssa (leidi A:n kanssa olen jutellut aika paljon muutenkin) ja todeta siihen päälle, että nämä kaksi uutta leidituttavuutta olivat hirmuisen mukavia. 🙂

Brunssi ansaitsee Krog Madamen tavoin oman postauksen, joten jaksattehan odotella sitäkin postausta vielä vähän aikaan.

Krullan brunssi

Lauantain syömiset eivät jääneet brunssiin, sillä suuntasimme herra Longfieldin sekä harmaan karvaisen kaverin kanssa suoraan brunssilta herran isän luokse. Appiukko vietti lauantaina synttäreitään, joten marssimme paketin kanssa appiukkoa ja hänen vaimoaan moikkaamaan.

Blogeissa on pyörinyt ”Lapsuuden ruokamuisto” -postauksia jo pidemmän aikaa ja innostuin itsekin ideasta kamalasti. Olimme tiedustelleet appiukkolta etukäteen, jos hän voisi valmistaa meille launtaina herra Longfieldin lapsuuden herkkuruokaa, joka herättää hänessä paljon muistoja. Tokihan tämä onnistui ja niinpä me herkuttelimme wieninleikkeelle sekä hasselbackan perunoilla. 😛

Ruokamuistoruoan lisäksi pöytä oli katettu alkupaloilla sekä herkullisella suklaakakulla keksien ja muiden herkkujen lisäksi. Ei voisi paljon enempää pyytää istahtaessaan valmiiseen pöytään!

Alkupalat

Wieninleike

Synttärikakku

Herra Longfield kirjoitelee varsinaisen ruokamuistopostauksen kunhan ennättää. Oma lapsuuden ruokamuistoni on myös valittu, mutta sen toteuttamisen ajankohta on vielä auki. Olen kyllä asiasta isäni kanssa jutellut, joten kevään aikana blogiin tupsahtaa myös mun ruokamuisto lapsuudesta.

Appiukon luolta löytyy muuten söpö pikkuinen kissa, josta on ihan pakko kertoa vielä hieman. Meidän harmaa karvainen kaverihan tykkää kissoista enemmän kuin koirista, joten hänkin nautti lauantain vierailusta kovin paljon. Pikkuinen kissa sekä meidän iso koiruli ovat tavanneet vasta kaksi kertaa, mutta ovat jo melkein kuin parhaat kaverit. 🙂 Tai ei nyt ihan, mutta kisuli on niin kovin urhea ja utelias ettei pelkää meidän karvakasaa yhtään (tai no ehkä ihan vähän).

kissa ja koira

kissa ja koira

kissa ja koira

Saavuimme kotiin appiukon luolta joskus illalla ja sen jälkeen möllötimme sohvalla kahteen asti yöllä. Herra Longfield lähti tänään aamukoneella työmatkalle, ja meillä oli vielä Breaking Bad -sarjan kolmas tuotantokausi aika pahasti kesken. Tällä hetkellä olemme kyseiseen sarjaan aivan koukussa ja emme voineet jättää kauden päätösjaksoja kahden viikon päähän. Herra nukkui sitten hurjat kolmen tunnin yöunet, ja toivon todella paljon, että hän saa nukutuksi koneessa.. No onpahan kolmas kausi nyt paketissa ja ehdin herran työmatkan aikana hommata seuraavat kaudet kotiin. 🙂

Itse nukuin tänään pitkään ja joskus yhdentoista aikaan lähdin harmaan karvaisen kaverin kanssa parin tunnin lenkille. Ilma oli upea ja naama oli ihana kääntää kohti aurinkoa ja tuntea lämpö iholla. Metsässä kömpiessä sain kuunneltua myös Katja Ketun Kätilö-kirjan loppuun, ja enpä voi kuin suositella kyseistä kirjaa! Teksti on rajua ja kaunistelematonta, mutta kirja oli jokaisen ”hyi hitto”-ajatuksen arvoinen.

Lenkin jälkeen olen siivoillut, pessyt pyykkiä sekä pakkaillut tavaroita muuttoa varten. Kohta taidan lähteä uudestaan ulos – ilma on liian upea sisällä kökkimiseen!

koira

koira«Vuosi sitten: Viikon 10 treenit»

10 Replies to “Viikonloppu on (melkein) paketissa”

 1. Ihania koiruus- ja kisumisukuvia-

  Oman viikonloppuni kohokohta on ollut kävely Lidliin ja takaisin, kovan kuumeen jäljiltä kun edelleenkin sohva on paras paikka…

  1. Kiitos Lumo! Eläimiä on mukava kuvata, pysyvät suht hyvin paikoillaan ja pörröiset turkit näyttävät kuvissa ihanilta. 🙂

   Toivottavasti paranet pian!! Mulla alkoi aamu tänään kovalla kurkkukivulla, joten saa nähdä joudunko itsekin sänky-/sohvapotilaaksi.. Plääh!

 2. Teidän viikonloppuanne näyttää parhaiten kuvaavan sana herkullinen! Nam, mitä ruokia!

  Ja teidän karvainen kaverinne on sitten ihana <3 . Kuin nallekarhu! En tosin uskalla edes kuvitella, mitä meidän kissamme tekisivät, jos tuollainen otus tekisi niiden kanssa tuttavuutta – eivät nimittäin siedä edes lajitovereitaan…:D

  1. Totta – herkullinen se kyllä oli. 😛

   Koiruli on kyllä söpö, sitä en kiistä. 😉 Useimmat kissat eivät koirista piittaa, mutta appiukon kissa näki koiramme ensi kerran ihan pikkuisena, joten on varmasti jo näiden kahden tapaamiskerran aikana tottunut koiraamme jonkin verran. Vanhan kissan totuttaminen koiraan voi olla sitten jo ihan toinen juttu (on meillä siitäkin kokemuksia, mutta ei kauhean hyviä)! 🙂

 3. Kiitokset vielä brunssiseurasta. Ja juu, brunsseillaan toistekin :). Sun viikonloppu kuulosti muutenkin tosi kivalta 🙂

  1. Kiitokset vielä myös sinne! Palataan vaikka keväämmällä asiaan uudestaan, aletaan jo miettiä kivaa paikkaa valmiiksi. 😉

   Viikonloppu oli kyllä mukava, tosin eilinen ilta oli aika tylsä.. Nukahdin lopulta sohvalle ja heräsin siitä kympin aikaan. No tulipahan ainakin levättyä!

 4. Oli tosi ihana tavata lauantaina ja otetaan tosiaan uusiksikin pian! Uusien ihmisten tapaaminen on kyllä antoisaa. 🙂

  1. Jee! Ihanaa, että brunssitreffit eivät jääneet yhteen kertaan! Leidi A:kin perusti oman bloginsa heti brunssin jälkeen, joten jatkossa voidaan pitää ihan aito ja oikea blogibrunssi. 🙂

   Oikein kivaa viikkoa sinne!

 5. Hihii, kiitokset vaan inspiraatiosta. Saa nähdä mihin se johtaa, mutta nyt oon ainakin tosi innoissani uudesta päiväkirjastani 😀 Kiitokset siis seurasta ja uudestaan vaan!
  Olipahan aikamoinen postaus sulla, kaikenlaista mahtui viikonloppuun! Mieletön!

  1. Jee!! Oon niin iloinen sun blogista. Mulla on sun varalle jo paljon vinkkejä ja muuton jälkeen olisi yksi ihan special-juttu tiedossa. Kerron siitä siten muuton jälkeen tarkemmin. 🙂 Ja voidaan jatkossa myös osallistua erilaisiin tapahtumiin yhdesssä, jee vielä uudestaan!!

   Ja oli kyllä aika muhkea viikonloppu! Nyt onkin sitten hyvä sairastaa kotosalla arkipäivien kunniaksi, kuka sitä nyt viikonloppuna haluaisi olla kipeenä kotona?! 😉

Vastaa