Brunssi: Jumbon Fazer (VAN)

Viime viikon sunnuntaina suuntasimme ensimmäiselle brunssillemme Vantaalle. On oikeastaan vähän noloa, ettemme ole brunsseilleet rakkaassa syntymäkunnassamme kertaakaan. Totta puhuen mulla ei ole tiedossa yhtään brunssipaikkaa Vantaalla Jumbon Fazerin lisäksi, joten jos jollakulla teillä on tietoja Vantaan brunssitarjonnasta, niin antakaahan kuulua!

Jumbon Fazun brunssinkin satuin löytämään ihan sattumalta kun kerran norkoilin Fazerin edustalla Stockalla pyörimisen jälkeen. Nappasin brunssimainoksesta kuvan ja päätin, että tänne täytyy joskus tulla herkuttelemaan. Kluuvikadun Fazulla olen brunsseillut ainakin kolme neljä kertaa, mutta postausta en ole paikasta jostain syystä koskaan tehnyt. Korjataan siis nyt tilanne, vaikka tällä kertaa pörrätäänkin Vantaalla Kluuvikadun sijasta.

Jumbon Fazerin brunssi

Jumbossa voi brunsseilla sunnuntaisin kello 10-16. Brunssin hinta on edukas, 16,90 euron hintaiseen brunssiin kuuluu koko setti: leivät, salaatit, kalat, smoothiet, kahvit, teet, mehut, croissantit, leikkeleet sekä jälkkärit.

Valikoima ei ollut läheskään niin massiiviinen kuin Kluuvikadun isosiskolla, mutta laadukas ja kattava kuitenkin. Salaatit olivat raikkaita, croissantit sekä karjalanpiirakat tuoreita ja keltainen smoothie aivan täydellistä. Siinäpä ne brunssin parhaat palaset taisivat olla. Savulohi maistui myös ihanalta, mutta jotenkin loheen meni fiilis tarjoilijan napatessa uuden lohen loppuneen tilalle vakuumipakkauksesta.. Enhän mä nyt olettanutkaan, että Fazer itse lohensa tekisi, mutta jotenkin se lohen repiminen sinisestä vakuumipakkauksesta asiakkaiden nähden oli musta vähän ällöä, tai epäkivaa ainakin.

Jumbon Fazerin brunssi

Paikkana Jumbon Fazula on viihtyisä ja avara. Tänne ei pöytävarausta tarvitse tehdä, sillä istumapaikkoja on sohvista penkkeihin vaikka kuinka paljon, ja eihän täällä toki niin paljoa ihmisiä käy kuin keskustan kuumimmissa brunssipaikoissa. Itse olen kyllä sitä mieltä, että brunssittelu toimi ostoskeskuksessa tosi hyvin. Ruoan jälkeen saattoi vähän kierrellä kaupoissa ja sitten olikin aika suunnistaa leffaan (käytiin vihdoin katsomassa Piin elämä 3D:nä). Ja koko kierroksen ajan paksut toppatakit nököttivät autossa ja ostoskeskuksen lämpimissä tiloissa sai kävellä ilman ylimääräisiä kantamuksia.

Jumbon Fazerin brunssi

Avaran ja viihtyisän tilan (sekä sen smoothien, croissanttien, vakuumipakatun kalan ja muiden herkkujen) lisäksi Fazun brunssilla oli muutakin hyvää – jättimäinen tarjotin ja isot lasit! Tosta kuvasta voitte nähdä kuinka kivasti tarjottimelle mahtui nätisti kaksi lautasta vierekkäin, kaksi isoa juomalasia sekä aterimet. Olisi siihen kahvimukikin mahtunut, mutta unohdin aluksi koko kahvin. Eipä siis tarvinnut turhia santsauskierroksia tehdä, kun kaikki sapuskat sai yhdellä kertaa mukaansa. Tosin smoothieta hain toisen lasin lisää ja pari pientä palaa patonkia myös.

Herra Longfield piti muuten erityisen paljon noista alla olevassa kuvassa näkyvissä isoista fetapaloista. Feta oli kyllä herkkua, varsinkin kun sen kanssa tunki suuhun salaatinlehtiä ja vähän lohta. Nam!

Jumbon Fazerin brunssi

Jos olin brunssilla johonkin vähän pettynyt, niin oli se jälkkäripöytä. Kluuvikadun Fazun jälkkärit ovat päätä huimaavia ja jotenkin odotin Jumbon Fazulta ihan samaa.. Toisin kuitenkin kävi, tarjolla oli ällömakeeta suklaakakkua, vain pahimpia konvehteja (missä olivat perus Fazerin siniset?!) sekä marsipaanista hedelmäkakkua. En tykkää sitten yhtään marsipaanista, joten jälkkäreistä mun on pakko rokottaa. Herra Longfield taasen rakastaa marsipaania ja hän ahtoikin vihreää sokerimassaa suuhunsa kuin viimeistä päivää. Hänen sisuksiinsa upposi myös Fazermint- ja Pätkis -konvehteja, joista mä taas en tykkää..

Onneksi löysin jälkkäriksi ihania vesimelonin paloja sekä toisen ison lasillisen smoothieta. Maistoin myös suklaakakkua, mutta se oli jopa mulle liian makeaa (ja silloin se on TOSI makeaa). Älkää kuitenkaan huoliko, sokeriannos saatiin kakkujen syömättä jättämisestä huolimatta täytettyä, sillä ostin leffaan irtokarkkeja – mitenkäs muutenkaan. 🙂

Jumbon Fazerin brunssi

Jumbon Fazerin brunssi

Brunssi oli kaiken kaikkiaan hyvä. Herra olisi antanut arvosanaksi ysi jotain, mutta taidan itse kuitenkin kallistua arvosanaan 8+. Miinusta tulee jälkkäreistä (odotukset olivat yksinkertaisesti liian korkealla) sekä siitä vakuumipakatusta lohesta, vaikka se todella herkullista olikin.

Mutta vinkatkaahan mulle Vantaan muista brunsseista, jos sellaisten olemassaolosta jotain tiedätte! Arvatkaa muuten minne meen huomenna? Parin eri bloggarin ja yhden ystävän kanssa blogibrunssille! En ole nähnyt näitä kahta bloggaria aikaisemmin ja brunssitreffit kyllä vähän jännittävät.. 🙂

Ruusujen täytteistä naistenpäivää kaikille ihanille leideille!«Vuosi sitten: Karvavuorilliset talvisaappaat saapuivat»

2 Replies to “Brunssi: Jumbon Fazer (VAN)”

  1. hei saako jumbon fasulta joka sunnuntai brunssia? en löytäny heidän omilta sivuilta mitään tietoa..

    1. Empä muuten osaa sanoa. En tosiaan löytänyt Jumbon enkä Fazerin sivuilta enää mitään mainintaa brunssista.. Höh! Voi siis hyvin olla, että brunssia ei Jumbon Fazulassa enää tarjoilla.

Vastaa