Tarjous Beloved- ja Peikonpoika-verkkokauppoihin

Tänä sunnuntaina mulla on teille aika kivaa kerrottavaa!

Beloved– sekä Peikonpoika -verkkokaupat tarjoavat blogin lukijoilleni (ja toki myös mulle) tämän kuun loppuun asti 15 % alennuksen ostosten loppusummasta.

Molemmat verkkokaupaut tarjoavat myös yli 20 euron tilauksiin ilmaisen postituksen, joten nyt kannattaa shoppailla söpöjä pikkulahjoja ystäville ja perheelle!

beloved

peikonpoika

Molemmista verkkoputiikeista löytyy hauskoja ja uniikkeja käsitöitä. Itse olen aiemmin tilannut Belovedilta tekstillisiä lusikoita, joita on näkynyt ainakin Sinä ♥ Minä-, Ystävänpäivä– sekä Äitienpäivänä-postauksissa. Minulta löytyy myös pikkulusikan päästä tehty avaimenperä, jossa lukee koti.

Kun Belovedin väki otti minuun yhteyttä ja tarjouksen koodi oli aktivoitu, lähdin heti itse ostoksille. 🙂 Virtuaaliseen ostoskoriin päätyi Belovedin sivuilta Herkku-kakkulapio (hinta 18 eur), muutama Joutomaan postikortti (1,8 eur/kpl) sekä kasa söpöjä karhu-pakettikortteja (0,75 eur/kpl).

beloved

Peikonpoika oli mulle entuudestaan tuntematon putiikki, joten pakkohan sen valikoima oli käydä ihan kokonaan läpi. Täältä nakkasin ostoskoriin tosi söpöt kärpässieni neulapiilot (8,50 eur/kpl), pöllönauhaa (1,50 eur/50 cm) sekä kahta erilaista kuviollista teippiä (3,50 eur/rulla).

Narua ajattelin käyttää esim. kuppikakkujen koristeluun. Neulapiiloja ostin pari kappaletta, sillä tiedän erään henkilön jolle tämä on tosi kiva pikkulahja. Teipit taas pääsevät koristamaan ainakin lahjapaketteja.

peikonpoika

Kurkkaa siis ihmeessä molempien verkkokauppojen tarjontaa ja jos ostoskoriisi päätyy jotain, kirjoita tilauksen yhteydessä lunastuskoodi-kenttään huli. Koodilla tilauksesi loppusummasta vähennetään 15 %. Tarjous on voimassa 28.2. asti.

Mukavia shoppailuja ja hauskaa viikon viimeistä päivää!«Vuosi sitten: Herra 4 vee»

Vastaa