Beloved: Sinä ♥ Minä

Lusikallinen hyvää mieltä! Monta tarinaa ovat nämä lusikat aikanaan kuulleet. Ne ovat hämmentäneet käyntiin väsyneet aamut, mutta kokeneet myös juhlan ja naurun. Nyt ne ovat taipuneet uuteen muotoon ja välittävät sinun viestisi – Mitä sinä haluat kertoa?

Minä halusin kertoa herra Longfieldille ystävänpäivänä, että tykkään hänestä kovasti paljon. Niinpä tilasin Beloved-verkkokaupasta pikkuiset lusikat omalla tekstillä ja sain herran hymyilemään söpösti ystävänpäivänä.

Jos sinäkin haluat yllättää rakkaasi nimppareiden, synttäreiden tai ihan minkä tahansa kunniaksi, suosittelen kurkkaamaan Belovedin verkkokauppaan – siellä on kasapäin kaikkea siirappisen söpöä!

Beloved lusikka

Beloved lusikka

Beloved lusikka

Beloved lusikka

Beloved lusikka

Beloved lusikka


«Vuosi sitten: Angry birds»

Vastaa