8 Replies to “…and that’s who I am.”

 1. :)Tämä on hauska:) Ja minkä ihanan illan Herra Longfield sulle loihtikaan!
  Kysyit suklaasta täälläpäin;meillähän on tämä Välimeren talvi,joka voi olla aika viileäkin (tänä aamuna aikaisin 9 astetta..) joten suklaata kelpaa syödä täälläkin paitsi ehkä ihan kesän kuumuudessa heinä-elokuussa.Ja täällä on yllättävän hyvää täkäläistä suklaata mutta Fasunkin sinistä löytyy helpolla

  1. Kiitos Yaelian! 🙂 Kollaasia oli kyllä kiva koota. Ilmeisesti tämä on joku haaste, joka on pyörinyt blogeissa jo pidempään. Eli voinkin haastaa sut näin kommentin kautta tekemään saman. 🙂 Varoitan kyllä etukäteen, että tuolla nettisivulla on näitä kuvia ihan tajuttoman paljon!!

   Kiitokset myös suklaavastauksesta! Tajusin heti kommentin lähettämisen jälkeen, että Fazerin sinistä taitaa kyllä löytyä nykyään melkein mistä vaan. Mua ihmetyttää aina ulkomailla se kuinka vähän erilaisia karkkeja on tarjolla. Olen ymmärtänyt, että aikuiset eivät liiemmin karkkeja muualla syö – suklaata ja leivoksia kyllä niidenkin edestä. 😛

 2. Hih, paljon samoja kuin mitä mun vastaavassa kollaasissa olisi. Mäkin rakastan yllätyksiä, niitä saa vain niin harvoin… Huoh.

  1. Jotkut noista kyllä menee vähän ristiin toistensa kanssa, mutta totta on silti jokainen. Kollaaseja oli hirmu kiva tehdä, tosin niitä vaihtoehtoja oli ihan liikaa.. Oisin voinut tehdä tästä helposti jonkun parimetrisen postauksen!

 3. Kiva postaus! Monta noista sopisi itseenikin 🙂 .

  1. Tee samanlainen! Haastan sutkin näin kommenttien kautta. 🙂

 4. Tunteita herättävä postaus, hieno <3!

  1. Kiitos. <3

Vastaa