5 kauneinta ulkomaalaista naista herra Longfieldin mielestä

Huli tuossa jo listasikin omat top 5 -täti-ihmisensä maailmasta, ja minäkin sain viimein oman listani valmiiksi. Listalle päätyneistä nimistä 3 on ollut siinä koko ajan, mutta kahden viimeisen paikalla on ollut ties mitä väkeä, kunnes viimein sain lyötyä listan lukkoon niidenkin osalta. Nää on vakavia asioita.

Elikkä elikkä, minun top 5 kauneimmat naikkoset maailmassa listani olisi seuraavanlainen.

1. Jennifer Lopez

Jensku pääsee minunkin listalleni, tämän tädin musiikki on omaan makuuni kohtalaisen kamalaa mutta J.Lon musiikkivideot ketkumisineen ja lähikuvineen on olleet silti aina hyvin mielenkiintoisia. Hirvittävän nätti se on oikeastaan vieläkin vaikka lapset on synnytetty ja ikää alkaa jo olemaan. Hassua että käsittämättömän hyvistä ulkoisista avuistaan huolimatta ei Jensku ole silti oikein miestouhuissaan onnistunut, kaikenlaista sekundanäyttelijää ja tanssipoikaa on käynyt kokeilemassa mutta aina menee metsään. Tai ehkä Jensku vaan ei jaksa ketään samaa naamaa kovin kauaa katsella, peilistä kun löytyy aina parempi.

Muistan kun joskus hyvin kauan aikaa sitten sanoin Hulille että se näyttää vähän Jennifer Lopezilta, ja Huli melkein suuttui kun se oli sen mielestä niin iso vale ja mahdotonta ja typerää. En silloin vielä tiennyt että Jensku oli Hulille jonkunlainen jumalolennon tasoinen hahmo, jonka vertaista ei maailmassa voi toista olla. Olen silti yhä sitä mieltä että jotain samaa tossa kottaraisessa ja Jenskussa on, sori vaan.

jennifer lopez

2. Penelope Cruz

Tämä näyttelijätäti on tässä pikkuhiljaa päässyt suosiooni. Alun perin en pitänyt Penelopea oikein minään ja se mainoskin missä se mainosti jotain ripsimaalitelaa ”Astttrronomicalin” hyvänä oli ärsyttävä. Mutta sitten elokuva nimeltä Bandidas, missä Penelope ammuskelee ihmisiä Villissä lännessä yhdessä naispuolisen Teemu Selänteen – eli Salma Hayekin – kanssa kuitenkin jotenkin kliksautti asetelman päälaelleen, ja yhtäkkiä se ripsarimainoskaan ei enää yhtään ärsyttänyt. Tää on jotenkin hyvin erikoisen näköinen täti, varsinkin tossa sen pärstässä on jotain outoa. Jotenkin sen naama on liian pieni noille muille osille tai jotain, mutta ehkä just siksi se erottuukin minun mielestäni edukseen. En tiiä, kivalta se vaan näyttää. Ainakin sen silmät on aikamoiset.

kuva: mcf.rs
kuva: mcf.rs

3. Jennifer Aniston

Tummien ja tulisten latinonaikkosten vastapainoksi listalle pääsee vaaleampaa väkeä edustamaan ihq Jennifer Aniston. Tämä Frendeistä maailmankuuluksi ponnahtanut ilmestys oli aika selkeä valinta omalle listalleni. Frendit oli toki muutenkin hyvä tv-sarja, mutta yhtään ei haitannut että siellä muiden joukossa hyöri tämännäköinen otus. Aniston vielä vaikuttaa nättiydensä lisäksi omasta mielestäni jotenkin tosi kivalta ja sydämelliseltä tyypiltä, vaikka hitostako minä nyt oikeasti tiedän millanen pirttihirmu se oikeesti on. Kumma juttu että Anistonin Jenniferilläkään ei Lopezin kaimansa tavoin ole oikein ukkeleiden kanssa natsannut: okei, olihan Anistonilla vähän aikaa Brad Pitt, mutta sitten sekin jossain mielenhäiriössä vaihtoi ihkun Jenskun johonkin kehitysmaan lapsia keräilevään turbohuuleen, en tajuu. Ei vissiin oo helppoa olla kaunis ja kuuluisa Jennifer.

kuva: www.fanforum.com
kuva: www.fanforum.com

4. Leryn Franco

Seuraava listalle kelpuutettu täti-ihminen onkin sitten tuntemattomampi tapaus. Tämä paraguaylainen keihäänheittäjä piirtyi aivokuoreeni joissain olympialaisissa, kun nollat taulussa katselin jotain tylsiä aamupäiväisiä yleisurheilukarsintoja. Jonkun korkeushypyn ja 3000 metrin aitojen lisäksi myös naisten keihäänheiton karsinta oli käynnissä, ja karsijoiden joukossa oli Paraguayn Leryn Franco. Jostain selittämättömästä syystä TV-ohjaajat plokkasivat koko ajan tämän ilmestyksen ruutuun, siellä jäi muutamien ei-niin-näyttävien kilpasisarten kisasuorituksetkin näyttämättä kun ohjaaja keskittyi kuvaamaan viehkosti venyttelevää Francoa. Yhdessä vaiheessa jotkut pitkän matkan juoksijat tulivat maaliin, mutta ohjaaja tiesi että se ei kiinnosta ketään, ennemmin kannattaa näyttää penkillään omaa keihäänheittovuoroaan odottavaa Francoa joka suu mutrussa sitoo hiuksiaan kiinni.

No sinne karsintoihinhan Leryn sitten harmillisesti jäi, keppi jäi kymmenisen metriä karsintarajan taakse, mutta jatkoon päässeiden sijaan kamerat yhä seurasivat tiiviisti harmistuneen näköisenä kamojaan pakkaillutta  ja stadionilta ulos kävelevää Francoa. Sääli lajinkin kannalta että Franco ei menestyksellä ole tuonkaan jälkeen juhlinut, vaikka se onkin hiukkasen väärin niin tottahan se on että oli laji mikä tahansa, jos siellä tämän näköinen olento menestyisi niin saisi lajikin ihan erilaista medianäkyvyyttä osakseen. Kyllä minäkin olisin olympialaisissa naisten keihäänheiton finaalin takuulla katsonut jos siellä olisi tämä Paraguayn edustaja mukana venytellyt. Nyt ei ollut, ja jäi sitten trinehattestadit ja osleidysmendezit katsomatta.

Keihäänheiton lisäksi Leryn on jonkunlaisia mallinhommiakin tehnyt, Googlen kuvahaulla kun Lerynin nimellä hakee niin sieltä tulee melko.. mielenkiintoistakin kuvamateriaalia vastaan. Laitetaan tähän nyt noiden mallijuttujen sijaan kuitenkin Francosta tämmönen keihäänheittelyä edes nimellisesti sivuava kuva, tää blogi kun ei kuitenkaan kai oo K-18.

Leryn Franco

5. Mila Kunis

Listan viimeisen tädin valitseminen oli hyvin hankalaa. Viidennelle sijalle seuloutui lopulta Katy Perryn, Natalie Imbruglian ja Ruotsin prinsessa Madeleinen ohitse Mila Kunis huikeiden silmiensä avulla. Tylsää taas samaa asiaa hehkuttaa mutta ei voi mitään, Tarantino tykkää jaloista, minä silmistä. Mila Kunis tuli itselleni tutuksi aikoinaan 70s Showsta, mutta ei vielä siinä iskenyt kun vaan sillee semisti. Varsinaisen ahaa-elämyksen tämän neidon ulkoisista avuista sain kun käytiin katsomassa joku semmonen leffa missä se uusien Star Wars-leffojen prinsessa oli jostain syystä tanssimassa balettia Mila Kuniksen kanssa. Leffa oli muuten outo vaikka se Star Wars -prinsessa saikin esityksestään Oscarin, missään ei ollu Darth Vaderia tai Luke Skywalkeria eikä ketään 70s show:nkaan jengistä, mutta eipä niitä toisaalta osannut kaivatakaan, riitti kun oli Mila Kunis. Milassa vähän häiritsee se kun se on tommonen taskuuntaiteltavan kokoinen, mutta menköön nyt.

kuva: www.timessquaregossip.com
kuva: www.timessquaregossip.com

Sellainen lista oli se. Niinku tuolla jo vähän luettelinkin niin Bubbling under-osastolle jäi Katy Perryä, Natalie Imbrugliaa, prinsessa Madeleinea ja Megan Foxia. Suomalaisten top 5-listalta kelpuuttaisin muuten Iina Kuustosen tähän listaan tohon Mila Kunisin tilalle, Karita Tykkä sen sijaan jäisi hiuksen hienosti rannalle Leryn Francoa vastaan. Molemmat Jenniferit ja Penelope taas pyyhkivät kaikki jopa Kuustosen Iinalla lattiaa.


«Vuosi sitten: Tulppaanit»

3 Replies to “5 kauneinta ulkomaalaista naista herra Longfieldin mielestä”

  1. Hyvä lista,Vain 4 oli mulle tuntamaton.

    1. Ei mullekkaan oltu tuosta keihäänheittäjästä ennen mitään puhuttu. 😉 Varsin kaunis tapaus kyllä!

    2. Herra Longfield says: Vastaa

      Ai eiks kaikki seuraakaan naisten keihäänheiton olympiakarsintoja? 🙂 Kyllä kannattaisi.

Vastaa