Nomess Copenhagen Clear make-up organizer

Sain isältäni YO-lahjaksi kuvassa näkyvän meikkipöydän. Kyseinen pöytä on minulle kamalan tärkeä, ja vaikka se on kovin iso, täytyy sille löytää makuuhuoneesta hyvä ja avara paikka. Joskus sadan vuoden päästä ostamme talon, jossa on niin iso vaatehuone, että sinne mahtuu myös meikkipöytä, mutta sitä mansardikattoista taloa odotellessa meikkipöytä nököttää makuuhuoneessa.

Meikkipöytä on vanha, sen huomaa eritoten peilistä, joka on kulunut jonkin verran. Minusta eläväpintainen peili tuo pöytään jotain ihanaa vanhaa aikaa, joten minua ei haittaa yhtään, että jouduin kaivamaan pikkutarkkaan työhön (esim. kajalin laittamisen ajaksi) käsipeilin meikkipöydän vasemmasta sivukaapista.

meikkipöytä

meikkipöytä

Tämän postauksen pääaiheena ei kuitenkaan ole meikkipöytäni, vaan uudet Nomess Copenhagen -merkkiset meikkien säilytyslaatikot. Bongasin laatikot Riitan Masutoaitemu-blogista ja järjestysfriikkinä innoistuin laatikoista niin paljon, että olin vielä samana päivänä Jumbon Stockmannilla kysymässä kyseisten säilytyslaatikoiden perään. Jumbossa niitä ei kuitenkaan ollut, joten tein illalla tilauksen Stockmannin verkkokaupasta, jonka jälkeen jäin kuumeisesti odottamaan noutoilmoitusta.  Muutama päivä meni aikamoisissa järjestystuskissa – aina kun istahdin tai kuljin meikkipöytäni ohi, aloin mielessäni jo suunnitella mihin koloon minkäkin meikin kaittaisin. Mittailin myös mittanauhan kanssa kuinka laatikot (koko 30 x 9 x 9 cm) tulen meikkipöydälleni asettelemaan, jotta pääsisin mahdollisimman pian järjestyshommiin laatikoiden noutamisen jälkeen.

Nomess Copenhagen
kuva: http://stockmann.com

Noutoilmoitus saapui lopulta muutaman päivän jälkeen puhelimeeni. Päivä oli keskiviikko, jolloin Satsissa on lempparijumppani. Kovin kauaa en kuitenkaan lempijumppaani surrut, vaan peruin sen, sillä kotiin oli päästävä as soon as possible! Tällaista tää järjestysfriikin elämä on.. 🙂

Kotona järkkäilin meikkipöytääni lopulta reilut kaksi tuntia. Pesin siinä ohessa myös meikkisudit, järjestin ponnarit ym. hiusjutut uusiin paikoihin ja kävin meikit inventaarioperiaatteella läpi. Paljon meikkejä lähti roskiin, mutta ne jotka saivat jäädä, pestiin myös puhtaiksi ja aseteltiin hyvin huolellisesti uusiin Nomess Copenhagen -laatikoihin.

Kyllä nyt kelpaa sutia!

Nomess Copenhagen

Nomess Copenhagen

Nomess Copenhagen

Nomess Copenhagen


«Vuosi sitten: Bloglovin’ <3»

Vastaa