Kristallinalle, virtahepoviini ja alevaatteet

Tähän väliin voisin kirjoitella jotain muuta kuin ruokajuttuja. Ruoka-aiheisia postauksia on luonnoksissakin vielä aika paljon, joten ehkä pieni vaihtelu virkistää tässä välissä. 🙂

Olen tainnut jossain aikaisemmassakin postauksessa joskus sanoa, että herra Longfieldin työmatkoissa on vain yksi hyvä puoli – tuliaiset. Yleensä tuliaiskassista paljastuu erilaisia mömmöjä ja meikkejä, joita olen herralta tilannut. Viimeisellä Puolan reissullaan herra joutui kuitenkin käyttämään omia aivojaan, sillä en tarvinnut mitään mömmöjä, ripsarit ja kasvovedet oli nimittäin saatu herran viime reissulta (eiku ripsarin ostinkin Tukholman reissultamme). Mömmöjen sijaan olin kyllä toivonut kuohuvaa juomaa blini-iltaa varten. No, kuohuvan juoman lisäksi tuliaiskassista paljastui kaksi viinipulloa (punkkua ja valkkaria), Pawelek-suklaapatukka (herran omaa herkkua, jota saa vain Puolasta) sekä aika ihana sininen korupussukka!

Leveä hymyhän siinä nousi kun tuliaisia katselin! En kyllä tiedä oliko valkkaripullo kovin mairitteleva.. Mutta toisaalta, jos viinin nimi on Fat bastard ja etiketissä möllöttää yksi mun lempparieläimistä (virtahepo), ei tämä leidi suutu lainkaan vaan halaa ja pussaa kiitokseksi! ♥

No mennään nyt siihen ihanaan siniseen korupussukkaan. Pussukan päällä luki Swarovski ja sisältä paljastui kristallinen nallekaulakoru – oih, kuin tehty mulle! Koru pääsi kaulaan heti samana iltana suunnistaessamme Yumeen Oxygenol-pariskunnan kanssa. Koru välkehti kaulassani myös isäni synttäreillä, jossa äitini kehui sitä kovin paljon (se kimaltelee kuulemma kuin timantti).

swarovski koru
nallekoru: Swarovski

Yumessa sekä isäni synttäreillä päälläni oli samat koltut – musta kynähame sekä tuollainen hieman heppamainen paita. Kaikki vaatteet olivat tuttuun tapaan hommattu alerekeistä, hame on kotoisin Seppälästä, paita Tukholman reissulta ja vyö KappAhlista. Vyötä lukuunottamatta kaikki on tämän talven alelöytöjä.

Tuohon paitaan olen ihastunut suuresti, se ei ryppäänny millään ja on minusta hirmuisen tyylikäs ja siisti. Hameen takana oleva kullattu vetoketju on myös kiva lisä muuten ihan perinteiseen vaatekappaleeseen.

päivän asu
paita: RoseBud, hame: Seppälä, vyö: KappAhl, sukkikset: Lindex

Massimo Duttin laukkunikin on päässyt jälleen käyttöön! Laukku kävi suutarin hellässä hoivassa, ja on jälleen täydessä käyttökunnossa. Laukussa roikkuu muuten hilpeä Angry birds -heijastin, jonka on tähän mennessä huomannut vain viisivuotias veljenpoikani, joka esitteli omaa vastaavaa heijastintaan mulle kovin innoissaan. Pitäisiköhän vaihtaa toi johonkin aikuismaisenpaan? No ei todellakaan!

Hiusten latvoissa on vielä noin 20 senttiä permiksen jämiä, mutta saan nykyään hiukset suoriksi joululahjaksi saamallani Rowentan ilmakihartimella (kannatti tehdä muhkea joululahjalista). Pyörivän harjasosan kanssa meni hetki ennen kuin homma alkoi sujua, mutta nykyään saan pehkon suhteellisen suoraksi alle vartissa. Hieno laite – kiitos äiti (eiku joulupukki)!

päivän asu

Ja loppuun vielä sitä oikeaa ja aitoa Hulia! Wihiii!

päivän asu


«Vuosi sitten: Lasikupu + kihlajaiskimppu»

6 Replies to “Kristallinalle, virtahepoviini ja alevaatteet”

 1. Ihana laukku! 🙂

  1. Kiitos! 🙂 Se on ollut käytössä jo vuodenpäivät ja en millään kyllästy siihen. Väri, koko sekä malli ovat enemmäin kuin hyvät. Täydellinen ostos!

 2. IhQ nalleriipus! Ja mäkin haluan Fat bastard -viiniä, täytyy mennä kyselemään Alkosta.

  1. Kyllä tota hassua viiniä saa ainakin tilaamalla (en tosin tiedä miten se tilausjuttu toimii). Milloinkohan on tarpeeksi hieno tilaisuus noin tyylikkään pullon avaamiselle? 🙂

   p.s. Arvaa kuka sekoili eilen reilut pari tuntia meikkejä järjestäen? 😉

   1. Haa, mullakin on mennyt järjestys jo pari kertaa uusiks, kun edelliset ei sitten muka toimineetkaan arjessa! 😀 Ollaankohan me vähän hupsuja..? (älä vastaa)

    1. Mulla on kamala paniikki kun boksien valokuvaus on pakko jättää viikonloppuun (valon takia) ja pelottaa, että järjestys menee sotkuun ja pleksi on ylihuomenna jo ihan pölyinen. 🙂 Mutta kyllä oli aamulla ihana sutia naamaa puhtailla sudeilla (pesin ne samaan syyssyyn) ja napata luomivärejä ja kajaalia pikkuisilta tasoilta. Hupsuja – mitä se tarkoittaa? 😉

Vastaa