Uusia kippoja ja kuppeja

Eräs joululahjatoiveeni oli valkoiset Arabian 24h-astiat. Onnekseni pukki oli kuullut toiveeni ja aattona astiasarjamme sai paljon uusia tulokkaita! Anopin paketista paljastui yhteensä 6 syvää lautasta ja siskoltani sain 3 leipälautasta. Näiden lisäksi kaapissamme möllöttää 6 isoa matalaa lautasta sekä 2 leipälautasta. Vielä siis puuttuisi 1 leipälautanen ja luulenpa, että aion hankkia myös pastalautaset valkoisina. Pastalautaset toimivat hirvittävän hyvin salaattilautasina hieman korkeamman reunan ansiosta. Valkoisten astioiden rinnalla toimii edelleen samainen astiasarja sinisenä, jotka piristyivät kummasti kun saivat kaverikseen uusia valkoisia astioita.

Iittala 24h

Keltaisen keittiön Martinalta ja Henkalta saimme lahjakortin Iittalaan, jolla on tarkoitus kasvattaa valkoisten astioiden määrää kaapeissamme. Olen metsästänyt (turhaan) 24h-sarjan valkoista teekannua, jonka tahtoisin todella paljon. Valkoisen teekannun tuotanto on lopetettu, mutta en aio luopua vielä toivosta. Jos en sitä kuitenkaan lahjakortilla saa hommattua, niin teekannua on pakko alkaa metsästää muualta, ja lahjakortti käytetään puuttuvien lautasten ostoon.

Iittala 24h

Iittala Essence

Lautasten lisäksi paketeista ilmestyi muutakin Iittalaa, nimittäin kaksi Essence-sarjan laakeaa kuoharilasia! Kyseiset lasit ovat lemppareitani, ja annoimme niitä itseasissa myös itse lahjaksi (emme kuitenkaan heille jolta omat lasimme saimme). Lasien kaunis muoto puhuttelee minua suuresti ja niissä tarjottavat jälkkärit (esim. ”itsetehty suklaa”, vispipuuro, munajuusto ja jätskiannos) näyttävät upeilta.

Nyt on syytä jatkaa valkoisen teekannun metsästämistä!

Iittala 24h


«Vuosi sitten: Vaalean makkaran musta kuori»

Vastaa