Wonderfold

Hohoi – nyt kaikki järjestelmällisyysfriikit kuulolle!

Ostin tänä vuonna herra Longfieldille sekä hänen isälleen joululahjaksi Wonderfold-vaatteiden viikkauslaudat verkkokauppa.comista. Appiukolta sain tekstiviestin joulun jälkeen, että t-paitahyllyt näyttävät Wonderfold-käsittelyn jälkeen oikein hyviltä. Meidän vaatehuoneen vaatteet saivat myös kyytiä tällä aivan mahtavalla välineellä heti jouluaaton jälkeen. Tosin herra Longfieldillä ei ole siistin vaatehuoneen kanssa juuri mitään tekemistä, sillä kaappasin ihanan kapistuksen häneltä itselleni melkein samantien.

kuva: www.verkkokauppa.com
kuva: www.verkkokauppa.com

Ensin viikkailin Wonderfoldilla kaikki herran t-paidat, joista siirryin nopeasti omiin t-paitoihin sekä pitkähihaisiin paitoihin. Kuvista voitte nähdä, kuinka täydellisiä vaatepinoja tällä kapistuksella saa aikaan. Ah, ihan silmä lepää. 🙂

Muutaman päivän paitojen viikkailun jälkeen tajusin, että Wonderfold sopii täydellisesti myös housujen viikkaamiseen. Ja niinpä vaatehuoneen housupinot olivat käden käänteessä ihanan siisteissä pinkoissa. Sen verran on kyllä pakko tunnustaa, että vaatekaappi oli ihan yhtä siisti ennen tätä muovista välinettäkin, pinot eivät vain olleet noin taivaallisen täydellisiä, sillä käsin viikkaamalla on (lähes) mahdotonta saada aikaan yhtä säntillistä lopputulosta.

Housuista en muistanut räpsiä kuvia, mutta varmasti uskotte niidenkin olevan siisteissä pinoissa. 🙂

wonderfold

wonderfold

wonderfold

Ja kyllä herra Longfieldinkin on Wonderfoldia päässyt käyttämään. Hänhän työmatkailee tällä hetkellä jossain päin USAa (en oikeastaan edes tiedä tarkalleen missä päin, aika noloa), ja hän viikkaili laitteen avulla kauluspaidat, treenivaatteet ym. kolttunsa matkalaukkuun. Pakkailujen yhteydessä hänen suustaan pääsi muutama hämmästynyt kommentti siitä, miten hyvin parin viikon vaatteet mahtuivat matkalaukkuun! Tässä siis teille kaikille oikein mainio lahjavinkki työmatkaileville miehillenne. Tosin kyllä tämä kannattaa kotiinkin hommata – jos siis sattuu olemaan tällainen järjestelmällisyysfriikki.

Lahjaideaan voisin antaa vielä sellaisen lisävinkin, että ostakaa (ja taitelkaa) Wonderfoldin väliin joku kiva t-paita, jotta miehenne tajuaa minkämoisesta laitteesta on kyse. Itse hommasin herralleni laitteen väliin Helsingin Hard Rock Cafe -paidan. Kyseisen ravintolan t-paitoja on omalla herrallani jo kamalan iso kasa ympäri maailmaa, joten olihan se Helsinginkin paita saatava.

Tähän loppuun laitan vielä videon, jonka löysin youtubesta. Videolla näkyy hyvin miten viikkauspuuhat Wonderfoldilla onnistuvat. Eikö oo aika ihana?! 🙂
«Vuosi sitten: Pinocchio by HAY»

6 Replies to “Wonderfold”

 1. Katriina says: Vastaa

  Uskomatonta! Tuollainen vekotinhan on saatava, T-paitoja ei saa koskaan silityksen jälkeen viikattua nätisti ja siksi roikotan niitä hengareissa. Tilaus lähtee kohta täältäkin:)

  1. Hahah! 🙂 Nyt vaan tilaushommiin sitten (jollet jo ehtinyt tilausta tehdä).

   Sä olet kyllä reipas ja vielä hullumpi kuin mä, itse en jaksa silittää oikeastaan mitään vaatteita.. Omien satiinipaitojen ym. silittämistä vetkuttelen aina monen monta viikkoa ja t-paitoja ei ole koskaan tullut mieleen edes silittää. Muksuna olin yhdellä leirillä, jossa erään tytön äiti oli silittänyt tytön alushousutkin – hullua sanon minä. 🙂

 2. Yritän kovasti olla tiedostava kuluttaja ja olla innostumatta näkemästäni, mutta tuollainen vekotin on pakkopakkoPAKKO saada!!! Inhoan viikkaamista, sillä pinoista on niin vaikea saada tasaisia, mutta tässä taitaa olla ratkaisu. Kiitos vaan vinkistä! Mennään helmikuun alussa raksamessuille Tampereelle ja taidetaan siinä matkalla poiketa verkkokauppa.comissa… Eikä ole edes pahan hintainen, taidan ostaa äidillekin samanlaisen.

  1. Eipä mitään! Ihana kuulla, että muitakin innostuneita on. 🙂 Ja ei sun muuten tarvitse odottaa helmikuuhun, sen kun tilaat tuoteen suoraan kotiin! Päässet viikkaushommiin viikkoja aikaisemmin. 😉

 3. Tein saman vanhasta pahvilaatikosta. Hinta 0 € ja nätit oli pinkat silti 🙂

  1. Voi miten loistava idea! Ja ihana kuulla, että homma toimii myös kehittelemälläsi laitteella! Loistavaa, ihailen suuresti. 🙂

Vastaa