Uusi vuosi 2013

Ja niin saatiin vuosi 2012 päätökseen. Menihän se aika hurjaa vauhtia, ja mahtuihan mukaan aika paljon kaikenlaista!

Säilyttäköön uusi vuosi sen mitä rakastat,
tuokoon tullessaan sen mitä kaipaat
ja vieköön mennessään sen
mitä taakkana kannat.

2013

Tänään on aika viettää leppoisan joululoman viimeisiä päiviä, ja keskiviikkona raahaudutaan sitten takaisin töihin. Meillä on herra Longfieldin kanssa nyt edessä pari päivää hotellieloa hääpäivävieton merkeissä. ♥ Yhdessäolo tulee hääpäivän lisäksi tarpeeseen myös herran työmatkan takia, jonne hän hurauttaa heti keskiviikkoaamuna. Tylsää.. Ja koska olen sissi, aion tehdä muutenkin ikävästä 10 päivästä vielä ikävämmän aloittamalla keskiviikkona 10 päivän detox-kuurin. Olen hullu.

En tosiaan tiedä miten selviän 10 päivää ilman maitotuotteita, sokeria, lihaa, kanaa, kalaa tai leipää! Toistan – olen hullu. Mutta palataan tähän elimistön puhdistautumiseen hieman myöhemmin, sillä mulla on vielä kaksi päivää aikaa vetää karkkia ja vehnäleipää napaan! 😛

valomaalaus

Tähän väliin haluan toivottaa teille kaikille riehakkaita uuden vuoden bibbaloita! Meidän bibbalot koostuvat tänä vuona herkuista, harmaan karvaisen kaverin seurasta (joo-oo, me raahataan koira mukaan hotelliin), leffoista, yhdessäolosta sekä hotellin aamupalasta! Nam!

Ja hei, ollaanhan taas kuulolla ensi vuoden puolella? Mulla on tuhat ja yksi postausta odottamassa ihan vain teitä (ja niiden lisäksi tarvitsen tukeanne detox-kuurin ajaksi). Puss och kram! 😀

2013

p.s. Hommasin Citymarketista sellaisia led-valotikkuja ja niiden kanssa leikittiin sunnuntaina sitten ihan olan takaa. Ihan hauskoja (ja ainakin erikoisia) kuvia niiden avulla sai otettua. 😉«Vuosi sitten: Uusi vuosi 2012»

Vastaa