Syyshaaste: 10 kuvan värisuora

Facebookissa on eräs suljettu valokuvaajien ryhmä, jossa satun itse olemaan myös mukana. Olen päässyt ryhmään erinäisten valokuvauskurssien myötä. Syksyllä ryhmässä alkoi syyshaaste, jonka aikana tuli kuvata 10 kuvan värisuora. Jokaisen kuvan päävärinä tuli olla jokin värisuoran väreistä. Haasteen tarkoituksena oli pitää yllä kuvaustaitoja ja yrittää etsiä kuvattavia kohteita värien kautta.

Itse huijasin sen verran, että ihan jokainen värisuorani kuva ei ole tämän syksyn ja talven aikana otettu, tunnollisesti kyllä kerroin näiden kuvien olevan vanhempia otoksiani. Seuraavista kuvista varmaan lähes jokainen on täällä blogissa aiemmin jo nähty, mutta tahdoin tehdä 10 kuvan värisuoran myös tänne blogin puolelle itselleni muistiin. Sieltä facebookin ryhmästä omia kuvia on nimittäin aika hankala selata läpi.

Muistattehan, että myös tällä minun blogillani on omat facebook-sivut. Jos tahdot liittyä reilun 50 muun ihmisen joukkoon, tykkää blogistani ihmeessä facebookissa. Naamakirjan puolelle tupsahtelee aina välillä kaikkia ekstrajuttuja, joten ei se tykkääminen ihan turhaa ole. Ja on ihan totta kamalan ihanaa nähdä sellainen punainen ilmoitus-täppä uudesta tykkääjästä siellä facebookissa kun sinne kirjaudun sisään. 🙂

Mutta tässäpäs minun 10 kuvan värisuorani! Oma lempparini seuraavista kuvista on oranssi tai musta, en osaa tähän hätään tehdä valintaa näiden kahden väliltä. Olisi hirmuisen kiva kuulla mikä teidän mielestä on kuvista paras, ja miksi. Harvoin saan kuvistani palautetta, joten jos joku kuva sytyttää niin kerrohan ihmeessä mikä. Kiitokset jo etukäteen!

Kuva 1. Punainen

Kuva 2. Sininen

Kuva 3. Oranssi

Kuva 4. Vihreä

Kuva 5. Harmaa

Kuva 6. Keltainen

Kuva 7. Musta

Kuva 8. Valkoinen

valkoinen

Kuva 9. Turkoosi

turkoosi

Kuva 10. Violetti

violetti


«Vuosi sitten: TOP 50 Ravintolat vuonna 2011»

10 Replies to “Syyshaaste: 10 kuvan värisuora”

 1. Hauska idea!

  1. Eikö olekin? 🙂 Paikkoja ja asioita katseli ihan eri kontilta kun yritti vain nähdä kaikessa eri värejä, hirmuisen hyvää harjoitusta. Eli nyt vaan sielläkin kuvailemaan värejä! Valkoisesta kuvasta on varmaan helpoin aloittaa. 😉

 2. Hienoja kuvia. Oranssi on minunkin lempparini, tykkäsin kyllä myös mm. valkoisesta ja keltaisesta todella paljon.

  1. Kiitos kommentista! 🙂

   Valkoinen jäälyhtykuva sai paljon tykkäyksiä facebookin valokuvausryhmässä. Keltainen kuva on Krakovasta ja tuo mieleeni aina ihanan lämpimän illan. Reissukuvissa on aina jotain ekstraa kun niiden taakse kätkeytyy yleensä paljon ihania ja lämpimiä muistoja. TAHDON REISSUUN!!

 3. Oranssi ja musta olivat munkin lempparit. Jotenkin niistä välittyi kiva tunnelma. …ja mä nyt tykkään pimeästä ja sen valaisemisesta osittain…

  1. Musta kuva on otettu Stockersin keikalla ja ihan totta keikan tunnelma välittyy kuvasta minustakin hienosti. Onnistunut kuva oli ihan tuurilla napattu kädet melkein ylhäällä näkemättä yhtään mitä lcd-näytöllä oli. Joskus onnistuu niinkin! 🙂

 4. Heips vaan 🙂 . Löysin blogiisi kun googlettelin muuttovalmiita taloja ja jäin pidemmäksikin aikaa lukemaan. Taidan tulla uudestaankin, sen verran houkuttelevia ruokajuttuja täältä löytyi, nam – ja niin suloinen koira! Talojutut luonnollisesti myös kiinnostavat kun meillä on vastaavanlainen projekti aluillaan. Vihervaarat ovat ihania!

  1. Tervetuloa mukaan! 🙂 Onpas ihana kuulla, että muillakin on rakennusurakka menossa. Talojuttuja on ensi vuonna tulossa PALJON kunhan hommat vaan saadaan kunnolla käyntiin. Rakennuslupa on tällä hetkellä kaupungilla ja luvan pitäisi tulla meille 9.2.2013 – tosi jännää!!

   Kurkkaan tarkemmin blogiisi ja lupaan käydä siellä myös useamman kerran! Talojutut kiinnostavat nimittäin täälläkin ihan hirmuisesti. 🙂

 5. Herra Longfield says: Vastaa

  Mun suosikki on harmaa koska siinä on maailman hienoin koira.

  1. Maksettu kommentti. 😉 Tosin kyllä täysin totta.

Vastaa