Joulukalenteri 24: Talvivarasto

Tässä se sitten olisi, tämän joulun viimeinen joulukalenteripostaus. Vähän haikeaa mutta samalla helpottavaa ja ihanaa.

Reetta Isotupa-Siltasen suunnittelma Talvivarasto-kuva pääsi koristamaan meidän tämänvuotisia joulukortteja. Kortin sanoma on hieno – tarvitaan vain vähän suloisia juttuja sekä muutama ihana muisto kesästä, niin pitkästä ja kylmästä talvesta selviää. Itselläni loppuvuosi oli töissä todella raskas, joten villasukkia, suklaata ja suukkoja on tarvittu oikein olan takaa. Aaltojen kohinaa kaipaan kamalasti, mutta ulkomaanreissujen aika ei ole nyt..

Mutta tänään ei (eikä koko joululoman aikana) keskitytä tylsiin juttuihin, sillä nyt on aika avata lahjoja, syödä hyvin ja nauttia perheen läsnäolosta. Tai ehkä ton listan pitäisi kuitenkin olla hieman eri järjestyksessä. 😉

talvivarasto

Herkullista ja tunnelmallista joulua teille! Kiitos, että poikkeatte blogissani – ilman teitä ei olisi tätä pienen pientä blogiakaan. Viimeisen kerran tänä jouluna postaus päätetään hymyilevään tonttuleidiin, sellainen aion ainakin itse olla tänään. *<:)


«Vuosi sitten: Joulukalenteri 24: On joulussa tuoksua, lämpöä ja taikaa..»

4 Replies to “Joulukalenteri 24: Talvivarasto”

  1. Herkullista joulua sinnekin :). Tämä joulukalenteri on ollut kiva 🙂

    1. Kiitos! 🙂 Vähän (tai siis paljon) tämä kyllä tänä vuonna teetti työtä, kun postauksia ei ollut yhtään valmiina. Mutta nyt on luonnoksissa valmiina vaikka mitä normaaleja juttuja joulukuun ajalta. 🙂 Ihanaa joulua myös sinne!

  2. Oikein ihanaa joulua Hulille, Longfieldille ja karvakaverille Herneetkin rokkaa blogista 🙂

    1. Kiitos! 🙂 Ensimmäisten lautasten äärellä ollaan ihan kohta. Nam! 😛

Vastaa