Joulukalenteri 22: Lumi

Tässä kävin nyt vähän hassusti. Tänään piti nimittäin kirjoitella Ilmatar-ravintolan jouluravintolasta, jossa meidän piti syödä eilen. Meillä oli pöytävaraus illan toiseen kattaukseen kello 20.30 (jonka olin tehnyt jo syyskuussa), mutta arvatkaa missä me oltiin kello 20.30? Nukkumassa! Tulin kotiin kuuden aikaan ja olin ihan rätti-puhki ja ajattelin levätä ihan vähän aikaa. Myös herra Longfield oli väsynyt, joten hän kömpi viereeni ja sitten me nukahdettiin. Heräsin 21.00. Ja sitten me syötiin nuudeleita ja juotiin maitoa, hei hei jouluravintola..

chow chow

Aamulla ei siis ollut postauksen aiheesta mitään tietoa kunnes keksin ottaa kameran aamulenkille mukaan. Meidän aamulenkki kyllä alkoi vasta kahdentoista aikaan, sillä nukuttiin järjettömän pitkien päiväunien lisäksi lähes kellon ympäri. Miten niin loppuvuosi on ollut töissä vähän raskas..? Tämän päivän postaus tulee siis hieman myöhässä, ja sen lisäksi aihe on jotain ihan muuta kuin sen piti olla.

chow chow

chow chow

Luminen metsä oli kaunis. Kovin montaa ihmistä siellä ei meidän lisäksi ollut kävellyt, mutta peuran ja jäniksen jälkiä metsä oli pullollaan. Löydettiin myös peurojen syömis- ja nukkumispaikkoja, joita harmaa karvainen kaveri nuuhki kamalalla innolla. Mulla oli jalassa huopikkaat, jotka pitivät jalat lämpiminä. Olen tällä viikolla käyttänyt valkoisia huopikkaitani myös töissä ja talsinut niillä myös mm. keskustan Sokoksella ja Rautatientorilla. Se oli jotenkin huvittavaa. 🙂

metsä

metsä

karvalakki

metsä

Tarvottiin hangessa kohtuullisen pitkään ja lopulta päädyttiin vielä kierimään kalliolta alas herra Longfieldin kanssa. Tällä aikaa harmaa karvainen kaveri makoili (lue: nukkui) rauhassa auratulla tiellä ja varmaan piti meitä ihan sekoina. Sattui siitä eräs mieskin melkein ohi kävelemään, se naurahti. Kierimissession aikana molempien takin alle meni kylmää lunta, joten pikkaisen viluissamme köpöttelimme kotiin.

Tänään suuntaamme A&O:n luokse pienimuotoisille pikkujouluille, joilta meidän on tarkoitus suunnata AJOISSA syömään ja leffaan. Saa nähdä miten tänään käy..

talvi


«Vuosi sitten: Joulukalenteri 22: Ohjeet Jouluun»

2 Replies to “Joulukalenteri 22: Lumi”

  1. Harmittaa varmaan nukahtaminen, mutta kiva postaushan tästä tuli! Karvainen kaveri on hurmaava!

    1. No harmittaa kyllä! Mutta toisaalta säästettiin hirmuisesti rahaa ja kaloreitakin säästyi tosi paljon. 🙂

      Hurmaava leidihän tuo on. 😉

Vastaa