Joulukalenteri 21: Joulukuusi ja -loma

Törkkäsin tunnelmallisen kuvan olohuoneestamme blogin facebook-sivuille tiistaina. Juuri ennen kuvan ottamista olimme saaneet joulukuusen koristeltua ja makoilimme sohvalla ihaillen muhkeaa ja kauniilla pienillä valoilla koristeltua kuusta. Tunnelma oli todella jouluinen ja lämmin. Olisin voinut aloittaa joululomani tuolla samaisella hetkellä, mutta edessä oli kuitenkin vielä muutama työntäytteinen päivä toimistolla.

Tänään se kuitenkin koittaa – siis se loma! Seuraavien 11 päivän aikana aion möllöttää, syödä herkkuja, nukkua, katsoa pitkästä aikaa telkkaria, käydä leffassa, syödä lisää herkkuja, käydä ravintolassa, nukkua hotellin puhtaissa lakanoissa, syödä hotellin aamupalaa, viettää hääpäivää, ihailla raketteja, tavata ystäviä, paijailla harmaata karvaista kaveria, nähdä sukulaisia, juhlia joulua, availla lahjoja, käydä joulusaunassa, shoppailla alennusmyynneissä, ulkoilla ja syödä kinkkua ja lanttulaatikkoa niin, että napa paukkuu. Kaiken voisi myös tiivistää muutamaan hassuun sanaan – aion nyt joululomailla.

Joulukuusesta ja jouluisesta olohuoneesta napattujen kuvien myötä vetäydyn tuota pikaa odotetulle ja toden totta ansaitulle lomalle (blogi ei kyllä hiljene, sitä on turha toivoa). *<:)

joulukuusi

joulu

joulu

joulu

joulu


«Vuosi sitten: Joulukalenteri 21: Iso kuusipuu»

4 Replies to “Joulukalenteri 21: Joulukuusi ja -loma”

 1. Ihanaa joululomaa :). …suunnitelmat kuulostavat erittäin hyviltä 🙂

  1. Kiitos! Lomaa on kyllä odotettu. Kuutisen tuntia pitäisi vielä jaksaa tehdä töitä, eii oo paha!

   Ja oikein ihanaa lomaa ja joulujuhlaa myös sinne! 🙂

 2. Iloista lomaa! Sama edessä, tosin ihan noin täynnä suunnitelmia ei kalenteri ole, vaikka onhan siellä kaikenlaista; mm. kahden joulupäivällisen tarjoaminen, aaton hautuumaa-puurojuhla-sukulaisten noutorumba päivällisen lisäksi, pyhäpäivät anoppilassa ja uusi vuosi ystävien kanssa. Ja eläinten silittelyä!

  1. Kiitos! Iloa lomasta ei toivottavasti tule puuttumaan. 😀

   Eläinten silittely on hyvin tärkeää ja rauhoittavaa hommaa, taidankin tästä lähteä rapsuttamaan omaa koiraa ihan nyt!

   Rauhallista ja rentouttavaa lomaa myös sinne!

Vastaa