Joulukalenteri 16: Lahjapaketit

joulupaketti

Ensi vuonna häämöttävä muutto on saanut mut aloittamaan varsinaisen kaappien tyhjennyksen/siivouksen. Meillä on viime ajat yritetty tyhjentää ruokavarastoja (kuinka monta erilaista jauhoa voi kaksi ihmistä tarvita?!), siivota kaappeja ja heittää niistä kaikki ylimääräinen pois. Operaation seurauksena Ikean sinisiä kasseja on raahattu roskiin, kirppikselle kuin myös kirkolle jo aika monta kappaletta. Olen myös reippaana tyttönä aloittanut pakkaamisen – ainakin verhot, keräilemäni lastenvaatteet sekä joitakin työhuoneen juttuja on pakattu jo yhteensä kuuteen pahvilaatikkoon.

joulupaketti

Tänä viikonloppuna oli aika käydä käsiksi joululahjapaperihyllyn kimppuun. Olin päättänyt, etten osta yhtään uutta lahjapaperirullaa ennen kuin kaikki entiset ovat käytetty. Sama sääntö koski myös lahjanaruja sekä muita pakettien koristeluun tarvittavia välineitä. Kuvaillessani paketteja lauantaina huomasin, että niistä tuli suhteellisen kirjavia eikä mitään yhdennäköisyyttä ole pakettien kesken juurikaan havaittavissa. Mutta eihän sillä mitään väliä ole, paketit menevät niin moneen eri osoitteeseen, ettei kukaan muu (paitsi te ja me) näe niitä tällä lailla yhdessä kasassa.

Joten tässäpä olisi sekalainen kuvasato tämän vuoden paketeistamme (herra Longfield ei ole vielä minun paketteja pakannut, sillä en kuulemma voi pitää niistä näppejäni erossa vaikka kuinka yritän sitä joka vuosi luvata.. hups.).

joulupaketti

joulupaketti

joulupaketti

joulupaketti

joulupaketti


«Vuosi sitten: Joulukalenteri 16: DIY pakettikortit»

4 Replies to “Joulukalenteri 16: Lahjapaketit”

  1. Oletpa reipas ja suunnitelmallinen muuton suhteen. Yritämme juuri kannustaa tätiäni samanlaiseen raivaukseen jo nyt, hänellä kun alkaa vuoden päästä putkiremontti

    1. Reippaudesta en tiedä, mutta pirun (jopa liian) suunnitelmallinen ja järjestelmällinen kyllä olen. Eikä se aina ole vain positiivinen asia, mutta tässä muuttoasiassa näistä luonteenpiirteistä on kyllä apua. 🙂

      Ja parempi se on aloittaa tällaiset asiat (liian) ajoissa, ei tule sitten lopussa kiire ja hoppu! Joten voit kertoa multa terkut tädillesi. 😉

  2. Fiksu sinä, paperinjämiä ja pakettinaruja EI todellakaan kannata lähteä muuttamaan.

    1. Kiitos! Taidan olla vuoden päästä ilman joulukoristeita, -papereita, pakettinaruja, astioita, huonekaluja ja siivousvälineitä. Ajattelen varmaan jokaisen asian kohdalla ”ei tätä kannata muuttaa, ostetaan uusi”. 🙂

Vastaa