Joulukalenteri 14: Joulukoristeet sekä söde asu

Tänään (eli siis oikeasti torstaina) on ollut niin kiire, etten millään ennätä kirjoittelemaan pitkää raapustusta, joten perjantain kunniaksi saatte katsella kuvia meidän kodin tämän vuotisista joulukoristeista. Ihan kaikkia koristeita ei olla vielä laitettu paikoilleen, mutta iso osa kuitenkin. Ja muuten ihan sattumalta huomasin, että myös tasan vuosi sitten esittelin joulukoristeitamme, tämä ei ollut kyllä yhtään suunniteltu juttu.

Niin ja ennen kuin päästään niihin joulukoristeisiin, mun on pakko laittaa pitkästä aikaa asukuva näytille! Itsenäisyyspäivän vastaanotolla oli tällä kertaa päällä mun uudet lempparihousut (ne on niin ihanan liilat) sekä tollainen söde persikanvärinen paita. Ja toki kuvaan änkesi myös söde harmaa karvainen kaveri (joka sai tänne blogiin ihan oman kategorian eilen), joten ette näe jalassani olevia leopardikorkkareita, jotka nekin ovat varsin södet.

asu
paita: Cristelle & Co., housut: FREE|QUENT

joulukoriste

joulukoriste

joulukoriste

joulukoriste

joulukoriste

joulukoriste

joulukoriste


«Vuosi sitten: Joulukalenteri 14: Joulukoristeet»

4 Replies to “Joulukalenteri 14: Joulukoristeet sekä söde asu”

 1. Onpas ihania kuvia jälleen 🙂
  Mukavaa joulun odotusta 🙂

  1. Kiitos samoin! 🙂 Ensi viikolla se olisi jo melkein täällä. Eli ei oo enää montaa työpäivää jäljellä – jee!

 2. Makeet housut! Vaadin saada joskus uusinnan leopardikorkkareista! 😀

  Mistä nätti pipariteline on hommattu?

  1. Mun on pitänyt tehdä korkkaripostaus jo reilut puoli vuotta, lupaan hoitaa sen alta pois ensi kesään mennessä. 🙂

   Pipariteline on Indiskan alelaarista, ostin sen ihan tässä muutama kuukausi sitten Sellosta. Telineessä on oikeasti kolme kerrosta, mutta alimmassa oli kuvaushetkellä koiran lääkkeitä, joten jätin sen pois kuvasta.

Vastaa