Jennifer Lopez – Dance Again World Tour at Helsinki 7.11.2012

Aloin kirjoittaa tätä postausta kohtuullisen monta tuntia sitten. Jumituin kesken kirjoittamisen Youtubeen katsomaan Helsingin keikan videoita, ja siinähän sitä aikaa sitten kuluikin. Videoiden katselun jälkeen muokkailin ja valitsin postauksen kuvia reilusta 600 kuvasta, joten sekin otti oman aikansa. Mutta loppu hyvin kaikki hyvin – postaus on viimein valmis.

Olin keskiviikkona kohtuullisen hermona töissä. Ilta jännitti ihan tajuttomasti, ja olin myös ihan varma, että pääsemme ystäväni kanssa tapaamaan Jenniferiä keikan jälkeen. Harjoittelin vessassa muutamia linejä iltaa varten jotta olisin mahdollisimman cool tapaessani J.Lon. Olihan se aika noloa, mutta kyseinen leidi saa mut ihan sekaisin.

Meidän piti tavata ystäväni kanssa kuudelta Elielillä, mutta mäpäs löysin itseni sieltä jo kello 17.00. Varttia yli viisi tajusin, että oon paikalla tuntia liian aikaisin – laitoin koko homman Jenniferin piikkiin (kuten sanoin, hän saa mut sekaisin). Kiertelin sitten tunnin kaupoissa ja kuudelta suunnistimme ystäväni kanssa hotelli Kämpin eteen odottamaan Jenniferiä.

Paikalla oli kuudelta jokunen muukin ja porukkaa tuli tasaisesti lisää aina siihen asti kunnes Lopez saapui kello 19.15 jakamaan nimmareita faneilleen. Meiltä tultiin muuten kysymään reilun tunnin odottelun aikana kolme kertaa ”What’s happening, who are you all waiting for?”. Kaikista hauskinta tässä oli se, että kaikki kysyjät olivat Kämpin asiakkaita. Miten hitossa ne ei tajunnu, että J. Lo asusti niiden hotellissa?!

Noin varttia yli seiska maailman upein nainen sitten asteli ulos Kämpin ovista. Se hetki oli mulle hirmuisen tärkeä. Hihkuin ja äännehtelin jotenkin tosi nolosti ja siinä hässäkässä kamerakin meni ihan sekaisin. Oltiin harjoiteltu ja asennettu kamerat kuntoon jo hyvissä ajoin, mutta jotenkin sähläsin sen kameran kanssa niin lahjakkaasti, että sain lopulta kaksi onnistunutta kuvaa. Mutta onhan sekin parempi  kuin nolla onnistunutta kuvaa!

Nimmarien jaon jaon jälkeen J. Lo asteli kutreineen mustaan isoon autoon ja sitten auto suunnisti kohti Areenaa. Olin ihan siinä auton vieressä ja näin ikkunasta kuinka Jennifer otti heti kännykän esiin ja meni sillä nettiin. Ja sen verran voin vielä paljastaa, että se kännykkä ei ollut iPhone eikä Lumia. Maksaisikohan Seiska tästä paljastuksesta vinkkipalkkiota?

Lopezin kurvattua Espalle jatkoimme mekin matkaamme Areenalle (tosin emme mustalla isolla autolla, vaan junalla). Hieman shokissahan me molemmat vielä Areenalle tulon aikana oltiin, mutta jotenkin löydettiin omat paikkamme ja sitten jäimme vain odottelemaan keikan alkua.

Keikka taisi alkaa suunnilleen varttia yli kahdeksan. Mun on kamalan vaikea kertoa keikasta mitään kovin järkevää, sillä se oli yksinkertaisesti täydellinen setti. Heiluttiin, taputettiin ja huudettiin viimeistä päivää lähes keikan alusta loppuun saakka. Suurimmat hymyt taisin vilauttaa siinä vaiheessa kun lempparibiisini (I’m real) lähti soimaan. Olin niiiin onnellinen. 🙂

Tässäpä olisi illan biisilista höystettynä kuvapläjäyksellä. Arvatkaa muuten kuinka kätevä uusi teleobjektiivini oli tuolla keikalla? Vastaus: korvaamaton.

1. Never Gonna Give Up
2. Get Right
3. Love Don’t Cost A Thing
4. I’m Into You
5. Waiting For The Night
6. Louboutins
7. Goin’ In
8. I’m Real / All I Have / Ain’t It Funny
9. Jenny from the Block
10. Baby I Love You
11. Hold It Don’t Drop It
12. Medley: I’m Glad/Brave/Secretly
13. If You Had My Love
14. Until It Beats No More
15. Let’s Get Loud
16. Papi
17. On The Floor
18. Dance Again

Jennifer Lopez ♥ Casper Smart

Loppuun on vielä pakko laittaa yksi video keikalta. Ennen Papi-biisiä me villiinnyttiin ihan kamaliin suosionosoituksiin. Olin kovin ylpeä meistä suomalaisista, meistä lähti nimittäin tosi kova meteli!

Ja tähän loppui sitten Jenniferin keikasta hössöttäminen täällä blogissa. Ja tämä oli lupaus. 🙂
«Vuosi sitten: Aamupala: Tallink Star (HEL-TAL)»

8 Replies to “Jennifer Lopez – Dance Again World Tour at Helsinki 7.11.2012”

 1. Tämä jos mikä oli elämänmakuista. Olet kyllä aika ihana!

  1. Sunkin täytyy olla aika ihana kun kirjoitit noin ihanan kommentin. 🙂

 2. mielettömän hyviä kuvia 🙂

  1. Kiitos, oon itsekkin hirmu tyytyväinen! Nopealla sarjakuvauksella niitä napsin, joten osaan sattui tallentumaan täydellisen kropan lisäksi myös onnistunut ilme. Tosin ei tolla naamalla voi epäonnistua yhdessäkään kuvassa. 🙂

 3. Hei, saiko tonne vietyä kameran ihan helposti mukanaan vai pitikö erikseen jotain lupia pyydellä? Aika monilla keikoilla kun tuo kuvaaminen on kiellettyä ja jotain järkkäriä ei kauheen helpolla saa edes salakuljetettua sisään 🙂 Tosi hienoa kuvia kyllä!

  1. Sai vietyä ihan helposti! Lipussa ei lukenut mitään valokuvaamisesta. Mun laukku kyllä katsottiin ovilla, tosin ei ne sitä kameraa sieltä nähnyt, sillä olin varustautunut niin isolla kassilla. 🙂 Mutta kyllä siellä oli kameroita lähes jokaisella – kännykameroista järkkäreihin.

   Britney Spearsin keikalla lipussa luki ettei kameroita saa ottaa messiin, tosin kyllä mulla silloinkin taisi kamera mukana olla.

 4. Nimetön says: Vastaa

  Huomaa kuvista, että olit hotellin edessä, kun keikka on alkanut, sillä olit näköjään seisomassa melko huonoilla paikoilla 😉

  1. Itseasiassa oltiin alakatsomossa istumassa. 🙂 Ja hyvin meillä oli kyllä siirtymäaikaa hotellilta, reilut 1,5 tuntia. Kerittiin siinä välissä vielä syödä hampparit areenalla. 😛

Vastaa