Kaverikuva ♥

Huh mikä ilta ja mikä show!

Kameran muistikortilla on 617 kuvaa ja päässä miljoona lisää. Tänään en jaksa kirjoittaa enempää, mutta lupasin laittaa Jenniferin ja mun yhteiskuvan tänne jos sellaisen saan – ja sainhan minä! 😉

kuva: www.iltasanomat.fi

Kuvan lisäksi pääsin myös Iltalehden videolle, jossa heilutan kättä ja sanon Jennifer Lopezille ”bye bye” (olen videolla heiluva knallipää). Me ollaan niin bestiksiä!«Vuosi sitten: Helmet – enkelten kyyneleitä?»

6 Replies to “Kaverikuva ♥”

 1. No sinähän olet ihan Jenniferin ”lähimpiä naisia”!

  Me puhumme aina näkemistämme (ulkolaisista) julkkiksista ”ystävinämme”, jos he näkyvät televisiossa, muutaman olen maailmalla nähnyt ihan sattumalta kadulla, ravintolassa jne. Siippa on työssään päässyt kättelemään erilaisia staroja ja maailman poliitikkoja, joten hänellä ”ystäviä” on paljon enemmänkin.

  Kaiopa sinäkin viittaat Jenniferiin tästä lähtien aina ”ystäväni Jennifer”…

  1. Oon kutsunut J.Lota jo vuosia mm. vaimokseni, joten ystävä sopii varmaan hyvin listan jatkoksi. 🙂

   Jos oisin saanut koskettaa Jenniferiä olisin varmaan pyörtynyt.. Miten ihmeessä sun mies pystyy kättelemään niitä ihan normaalisti? Tosin ihan tavallisia ihmisiähän nekin on.

 2. Ooh, sähän pääsit noin viiden metrin päähän – kyllä nyt olette BFF! 😀

  1. Et selkeesti katsonut videota. 😉 Mä olin ihan sen vieressä, käsien välissä oli varmaan vaan 30 cm kun se moikkas meille (lue: mulle) ja mä sille. Toi kuva valehtelee!

 3. Tuota voi sanoa jo kyllä ihan
  saavutukseksi, onnittelut 🙂

  1. Oon sun kanssa ihan samaa mieltä! 🙂

   Siellä me seistiin reilu tunti kylmässä säässä odottaen meidän suurinta idolia teinien kanssa. 😉 No ei, oli siellä kyllä vaikka minkäikäistä porukkaa.

   Mutta kyllä toi oli ihan mieletön juttu, nähdä nyt Jennifer Lopez livenä. Huh!

Vastaa