It’s real

Mun oli tarkoitus esitellä teille tänään meidän tulevan talon keittiö, kodinhoitohuone ja vessat. Mutta nyt kävi niin ikävästi, että emme saaneet vielä tänään Domukselta tarjousta kuvineen päivineen, joten kyseinen postaus jäi sitten tekemättä. Kyttäsin tarjousta koko päivän mun sähköpostista ja vasta ysiltä luovutin ja päätin, etten käy enää spostissa vartin välein.

Kävimme tosiaan eilen Domuksella uudemman kerran, ja saimme parin tunnin aikana lyötyä aika lailla kaikki heidän kauttaan tulevat kalusteet lukkoon. Oon niin kovin ylpeä meistä! Sain napattua yhden kuvan meidän keittiöstä Domuksen myyjän näytöltä sillä välin kun hän kävi hakemassa meille kahvia. Eli tässä se on – meidän tuleva keittiö!

Paremmat kuvat ja kokonaisuus esitellään sitten kun saan käsiini ne oikeat kuvat. Sen verran pitää kuitenkin sanoa, että lattiasta tulee erivärinen ja vetimet menevät myös uusiksi ja kattoon tulee joku ihanan ihana valaisin joka näkyy ihanan ihanasti noista isoista ikkunoista ulos. Kai te muuten huomasitte ton lautakaton? Valkoinen lautakatto taitaa olla yksi asia, jota odotan eniten koko talossa.

Mutta koska kalusteita en voi nyt sen enempää esitellä, mennään eteenpäin. Arvatkaa minne mä meen huomenna? Suurin osa tosin taitaa lukea tämän vasta keskiviikkona, eli arvatkaa siis minne mä meen tänään?

Joo-o, mä nään tänään mun suurimaan ja pitkäaikaisimman idolin, eli Jennifer Lopezin! OMG ja IHQ!! En oikeastaan voi vieläkään uskoa sitä, että nään sen ihan livenä tuota pikaa. Ajatelkaa nyt, mä pääsen näkemään minkäkokoinen Jenskun beba on oikeasti!

Nähdään mun ystävän kanssa kuudelta Elielillä, ja sieltä suunnataan jonnekin Kämpin lähettyville hengailemaan. Käydään jossain syömässä ja vaanitaan Kämpin ovia tiukasti jos me vaikka satuttaisiin näkemään Jennifer ihan livenä. Ja mä lupaan muuten näyttää kasvoni täällä jos sattuisin pääsemään J. Lon kanssa yhteiskuvaan! Huh, pelkkä ajatus värisyttää mua (ei siis naaman näyttäminen, vaan Lopezin vieressä seisominen).

Mutta eipä tässä sitten muuta. Lähden tästä suihkuun, ja sen jälkeen pitää vielä valita huomiset vaatteet. Niiden miettiminen onkin tosi työlästä, sillä me tietenkin saatetaan ihan hyvin päästä jatkoille Jenniferin kanssa. 🙂 Oikeastaan meidän kahden – jos jonkun – pitäisi sinne päästä, me ollaan nimittäin fanitettu Jenskua jo ihan pikkuisista teinitytöistä asti.

Seuraavaa biisiä ei varmaan huomenna Hartwallilla kuulla, mutta mun mielestä se on Jennifer Lopezin ehdottomasti paras biisi. Ja Jensku näyttää tällä videolla ja tossa sen pinkissä svetarissa ehdottomasti maailman kuumimmalta kissalta. Piste ja Aamen.
«Vuosi sitten: Marraskuun kynnet»

4 Replies to “It’s real”

 1. Iih, JLo, olen kade! Mun suosikkibiisejä on If you had my love ja Jenny from the block.

  Teille tulee upea keittiö, kiva jos vilautat ”kunnon” kuvia myös. 🙂

  1. Nyt on kyllä syytäkin olla! Jenny from the block on kanssa ihana, se soi aamulla radiossa ja sai mut heti ihan täpinöihin!

   Kuvia tulee kyllä lisää. 🙂 Eniten odotan niitä kuvia jotka ovat sitten ihan oikeasti sieltä meidän keittiöstä. Huoh, aika pitkään pitää vielä odottaa..

   Mutta nyt – let’s get loud!!

 2. J.Looooo!!! Tästä illasta tulee unohtumaton ja me niin ollaan siellä bäkkärillä!! 😉

  1. Aivan! Ja ajattele, että tullaan muistelemaan tätä iltaa vielä vanhainkodissa ja lasten kanssa ja vaikka kenen kanssa. Sanat on vähän solmussa kun jännitys ja into on aika suuri. Mahaan saattuu koko ajan vaan enemmän. 🙂

   This is cool!

Vastaa