Oranssi paita

Mulle ei sovi harmaa. Pidän harmaasta kovasti, mutta jos laitan päälleni mitä tahansa harmaata, imee se kasvoiltani kaiken värin, jonka seurauksena muutun kalpeaksi. Ketään ei varmaan kiinnosta, mutta herra Longfieldille harmaa sopii todella hyvin. Hänen silmänsä saavat ihan uudenlaisen värin ja syvyyden kun hän nakkaa päällensä harmaan neuleen. Ihan törkeetä!

En tiedä sopiiko herralle oranssi, mutta mulle se sopii kuin nakutettu. Varsinkin uudet tummat hiukseni pitävät kovasti oranssista. Bali-Hain-brunssille olin laittanut päälleni uusimaan paitani, jonka ostin Stockmannin outletistä jokunen aika sitten. Samaiselta outlet-keikalta tarttui mukaan myös pari muuta paitaa sekä pellavamekko, jota pääsen käyttämään luultavasti vasta ensi kesänä.

paita: Cristelle&Co., koru: Roomasta, housut: Lindex, saappaat: Clarks

Olin kihartanut bobini sukilla, sillä tahdoin nähdä miltä ennätyksellisen lyhyet hiukseni näyttävät kiharoina. Kun aamulla napsin sukkia hiuksistani repeilin ihan tosissaan, sillä hiukset olivat säkkärämmät kuin koskaan ennen. Hetken aikaa niitä kiharoita sai vedellä sormilla auki, jotta kutrit laskeutuivat edes vähän. Mutta täytyy kyllä sanoa, että kiharainen bob oli musta hirmuisen kiva.

Oranssissa paidassa tykkään eniten sen pehmeästä materiaalista sekä pidemmästä takaosasta, jonka ansiosta paita asettuu hirmu kivasti takamuksen päälle. 🙂 Töissäkin mulkoilin takamustani kaikista mahdollisista peileistä ja aina se paita oli asettunut hirmuisen kivasti takaa.

Kaulassa roikkuva maatuska-koru on kotoisin Roomasta. Työpaikan ruokalassa sitä tuli kehumaan joku ihan tuntematon tyyppi, joka tiedusteli teenkö koruja itse. Olisi kuulemma tilannut minulta vastaavan kaulakorun jos se olisi ollut omaa käsialaani. Kehotin tätä tuntematonta tyyppiä matkaamaan Roomaan, sillä oma näppäryyteni ei riittäisi korun tekemiseen.


«Vuosi sitten: Sophie The Giraffe»

4 Replies to “Oranssi paita”

 1. Vitsit mikä latina chica, oranssi tosiaan sopii uusiin hiuksiin hienosti! 🙂 Miten sä teet sukkakiharat…?

  1. Voi apua, mä punastuin. 🙂

   Sukkakiharat tehdään sukilla. Niillä voi nukkua helposti kun eivät paina päätä yhtään. Tässäpä eräs youtube-linkki. Hauskoja sukanrullaushetkiä. 🙂

   http://youtu.be/CzJKdHglFck

 2. mäkin yhdyn sukkakiharakommenttiin…. 🙂

  1. Se on super-helppoa! Laitoin linkin youtube-videoon tuohon ylös. 🙂

Vastaa