Hemmotteluaamupala synttärisankarille

Sunnuntaina sain nauttia synttäreitteni kunniaksi ihanan hemmotteluaamupalan. Aamupalan jälkeen herra Longfield totesi naureskellen, että tässä oli sitten tämän vuoden synttärijutut. Yhtään enempää en olisi voinut pyytää, joten hymyssä suin jään odottamaan ensi vuoden synttäreitäni!

Aamupalan teimme herran kanssa yhdessä, sillä tahdoin ehdottomasti osallistua aamupalan tekoon. Ruoanlaitto yhdessä on hirmuisen kivaa puuhaa, ja jotenkin käsittämättömästi toimimme aika hyvin keittiössä yhtä aikaa. Tällä kertaa työnjako muotoutui niin, että herra paistoi parmankinkut, teki munakokkelin, puristi appelsiineista mehut ja keitti kahvit. Minä sen sijaan tein leivät, leikkasin melonit paloiksi ja kokosin upeat jogurttiannokset laseihin. Myös pöydän kattaminen ja valokuvaus jäi minulle.

Söimme aamupalaa pitkään ja hartaasti, ja aamupalahetki taisi nousta aika korkealle kivoimpien hetkien listalla. Aurinko paistoi pihalla ja takana oli pitkähkö aamulenkki karvaisen kaverin kanssa, joten fiilis ei olisi voinut paljon parempi enää olla. Kello oli muistaakseni 13.30 kun vihdoin nousimme ylös ruokapöydästä. Emme tosin päässeet kovin pitkälle, sillä aamupala saatettiin loppuun olohuoneen sohvalla, jonne raahasimme mukanamme lauantain illalliselta ylijääneet suklaafondantit.

Suklaafondantit käsissämme aloimme katsoa Twilight-leffoja. En tykkää yhtään siitä pettäjä-Kristenistä, mutta jäin kuitenkin leffaan ekan osan jälkeen aika pahasti koukkuun. Koko leffan juonihan on ihan idiootti – kuka oikeesti haluaisi tappaa itsensä ja jättää perheensä ja kaiken muun jonkun vampyyrin takia (hei haloo!)? Varsinkaan jos voisi sen sijaan valita omakseen yli-söpön lämpöä hehkuvan susipojan joka ei omista paitoja. No Kristen Stewart tuppaa valitsemaan vääriä miehiä niin leffoissa kuin niiden ulkopuolellakin (Pattinson on siis hot, mutta se vanha mies ei). Koukutus on nyt kuitenkin siinä pisteessä, että tilasin leffasarjan neljännen osan eilen, ja viimeinen osa pitää päästä katsomaan leffateatteriin heti kun se sinne ilmestyy!
«Vuosi sitten: HBD Huli! – D&G Medicine Man»

6 Replies to “Hemmotteluaamupala synttärisankarille”

 1. Sulla on ollut ihanat juhlaviikot, just näin pitää synttäreitä juhlia! Toin sulle vielä yhden lahjan: http://www.cutestpaw.com/images/cookies-for-babies/

  1. Voi kiitos, ihan ihkuja! 🙂 Tuollaisen kermanvärisen chowin voisin hyvin ottaa seuraavaksi.

   Synttärit voisi hyvin olla vaikka pari kertaa vuodessa, on ne vaan sen verran ihania juhlia!

 2. Punaista ämpäriä kantava leidi says: Vastaa

  Twilightit on ihQja! 😀 Täällä on leffaseuraa viimeiseen osaan jos ei meinaa muuten löytyä!! Olin muuten ihan samaa mieltä ensin paidattomasta susipojasta, mutta kyllä sitten verenimijä vei munkin sydämen, hehe.

  1. Pattinson sai mut ekassa osassa sanattomaksi, mutta kun tajusin sen olevan kylmä ja veretön niin susipoika vei sen paikan. Oikeessa maailmassa kumpikin kelpaisi. 🙂 Leffaseura on siis lyöty lukkoon! Varmistetaan päivä kun leffa tulee loppuvuodesta näyttämöille. Mieti – susipoika 3D:nä! 😉

 3. Myöhästyneet syntymäpäiväonnittelut!

  1. Kiitos! Myöhästyneet kelpaavat oikein hyvin, sillä synttärit vaan jatkuvat. 🙂

   P.s. Lupaan mennä herran kanssa musikaalin lisäksi johonkin urheilujuttuun. 😉

Vastaa