Superman tyynysodassa

Terveiset täältä kahden villin poikalapsen luota! Ilta on sujunut kohtuullisen villeissä tunnelmissa – on leikitty spidermania, supermania ja tyynysotaa, pissattu innostuspäissä housuun, syöty nuudeleita iltapalaksi, pelattu erilaisia pelejä iPadilla sekä tapettu herra Longfield jo aika monta kertaa. Niin ja ollaan me myös luettu Akkareita ja otettu toisesta riiviöstä kamalasti kuvia (hän on varsinainen linssilude).

Aamupäivällä kävimme Siuntiossa kurkkaamassa erästä Kannustaloa. Kyseessä oli moderni Harmaja-talo, joka oli sisustettu hyvinkin vaaleasti. Koti oli juuri edellisenä päivänä kuvattu Koti&Keittiö-lehteen sekä Kannustalon omaan lehteen. Kuvia ei paikan päällä saanut ottaa, joten täytynee ostaa Koti&Keittiö-lehti kunhan juttu talosta vaan sinne ilmestyy. Harmaja-mallisto ei meidän silmiä miellytä, se on yksinkertaisesti meille liian moderni. Muutamia ihania juttuja löytyi kuitenkin sisältä, joten turhaan emme Siuntioon asti ajaneet.

Siuntiosta ajoimme tuhatta ja sataa Leppävaraan Satsiin, jossa kävin hikoilemassa yhden Pumpin verran. Vetäjänä toimi ihanan energinen Helena, joka lueskelee tätä minunkin blogia. Sen takia mä oikeastaan tunnille meninkin, Helena on täällä blogin kommenteissa mua tunnille sen verran monta kertaa pyytänyt, että pakkohan sinne oli mennä. 🙂 Vaihdoimme tunnin jälkeen myös muutaman sanan, oli aika hurjaa jutella siinä ihan omalla naamalla!

Jumpan jälkeen kiertelin hieman Sellossa ja tein jotain kivoja ostoksiakin. Hain vielä ennen bussin lähtöä meille salaatit, jotka sitten mussutimme masuihimme kotosalla. Hetken hengähdystauon jälkeen matka jatkui tänne veljenpoikien luokse. Talo alkaa olla jo ihan hiljainen, joten molemmat ipanat ovat vihdoin nukahtaneet. Nyt meillä on sitten hyvää aikaa lueskella kirjoja ja blogeja, katsella telkkaria ja syödä herkkuja.

Huomenna suuntaamme ystävien kanssa brunssille herkuttelemaan. Brunssin ja sen jälkeisen museossa käynnin jälkeen aion pestä pyykkiä ja lepäillä kotona ihan rauhassa. Ensi viikon kalenteri on taas ihan täynnä, joten huominen vapaailta kuulostaa enemmän kuin ihanalta!

Täällä muuten kasvaa pihalla vieläkin pari mansikkaa. Nämä taitavat olla kyllä sitten kesän viimeiset. 🙂
«Vuosi sitten: Suomen kaunein kattaus -kilpailu»

4 Replies to “Superman tyynysodassa”

 1. Mikä kenkä tuo on, jota koiranne katselee, näyttää ihan kengältä tulevaisuudessa? Jimikin katselisi varmaan sitä ”sillä silmällä” :).

  1. Se on Batmanin motskari. 😉 Koda ei tajua leluista mitään, ei lasten eikä koirien. 🙂

 2. Hehee, oli mahtavaa kun tulit, ja sain vihdoin kasvot vappunaamarin taakse 🙂 Toivottavasti törmäillään vielä lisää, muutenkin kuin vain blogikommenttien merkeissä.

  Teidän taloprojekti kuullostaa todella mielenkiintoiselta (ja uuvuttavalta!) projektilta. Meillä on tällä hetkellä kylppäriremontti käynnissä ja se on jo ihan riittävän paljon töitä teettävää puuhaa kyllä…en tiedä jaksettaisiinko me ryhtyä taloprojektiin kun on tänä vuonna jo asuttu n. 3,5kk pois kotoa ensin putkiremontin ja nyt kylppäriremontin takia. Jännittävää ja innostavaa seurata teidän talon edistymistä!

  Jos joskus oot Pitskun suunnalla niin tuu käymään vaikka mun Yogassa 🙂

  1. Kiitokset vaan sulle vielä erittäin kipeistä ojentajista. 🙂 Huusin eilen illalla tuskissani mm. suihkussa kun yritin pestä hiuksia.

   Taloprojekti on mustakin niin hurja, että on parempi olla kamalasti ajattelematta sen suuruutta. Yksi asia kerrallaan tässä on yritetty edetä. Kun rakennuslupa saadaan tehtyä alkaa pieni tauko, sillä hommat päästään tontilla aloittamaan tosiaan vasta talven jälkeen. Mutta tänään taas jatketaan hommia Kannustalon edustajien kanssa ja torstaina menen hieromaan yksin takkakauppoja. Saa nähdä mitä siitäkin tulee. 🙂

   Meille on tähän asti ollut suurin ”remontti” keittiön kahden seinän maalaus, sekään ei muuten ollut (meille) mikään helppo juttu! Täytyy vaan nostaa hattua teille noinkin isojen remppojen hoitamisen johdosta. Olisi kyllä tosi pyllystä muuttaa väliaikaisesti pois kotoa. 🙁

   Joogassa et kyllä näe mua koskaan, se on liian hidasta mulle. Oon jopa kerran testannut ja totesin ettei se oo mun juttu. 😉 Mutta muuten olisi kyllä kiva törmäillä myös jatkossa!

Vastaa