(Melkein) valmiina juhlaan!

Pian suuntaamme ystäviemme häihin! ♥

Kävin aamutuimaan meikattavana ja päähäni taiottiin samalla kiharallinen nuttura. Herra Longfield on ajanut partansa ja heiluu tuossa takanani ruskeassa puvussaan. Mä istuskelen vielä alusvaatteisillani tässä koneella ja yritän saada tämän postauksen pikaisesti valmiiksi, jotta mäkin ennätän vielä laittaa juhlavaatteet päälleni.

Laitan päälleni omissa häissäni olleen hääpuvun, jonka ystäväni kaveri muutti juhlapuvuksi. Onhan se mekko vieläkin aika krumeluuri, mutta herra vakuutti mulle, että mekko on juuri sopiva häihin, enkä kuulemma näytä siinä morsiamelta. Varsin hassulta mekko tuntuu pukea päälle myös sen takia, että samaisessa mekossa olen itsekin alttarille kävellyt. Teen jossain välissä mekon muodonmuutoksesta oman postauksen, mutta nyt mun olisi varmaan syytä lähteä valmistautumaan juhlaan!

Ja täällä muuten paistaa aurinko – mikä tuuri! 🙂


«Vuosi sitten: Äidin tekemiä hampurilaisia»

2 Replies to “(Melkein) valmiina juhlaan!”

  1. Kaunis kiharakampaus!

    1. Kiitos! 🙂 Oli kyllä tosi hyvä idea mennä ottamaan meikki ja kampaus ammattilaiselta. Aamulla ei tarvinnut stressata yhtään, sen kun vain kipitti kampaamoon ja istui alas.

Vastaa