Unelmilla on paksut juuret

Vihdoin voin tästä mielettömän ihanasta asiasta myös täällä blogin puolella alkaa puhua. Arvaatka mitä? Musta ja herra Longfieldistä tuli tänään maanomistajia! Joo-o, me tultiin nimittäin juuri pankista, jossa allekirjoitimme kauppakirjan eräästä tontista. Tälle tontille meidän on tarkoitus rakennuttaa (itse emme hommaan millään pystyisi) omakotitalo, josta tulee tietenkin maailman suloisin ja ihanin talo – meidän koti. ♥

Olen tässä viime viikkojen aikana aina välillä havahtunut töissä kummallisiin – tai siis todella ihaniin – tuntemuksiin, päässäni pyörii vaan ajatuksia siitä, kuinka onnellinen ja onnekas olen. Kaikki on mennyt vähän niin kuin liian nappiin.. Onnen sekaisin tuntein haaveilen seisovani tulevan Huli-Villan terassilla herra Longfieldin vierellä (ja toki harmaa karvainen kaveri on siellä meidän jaloissa) ja sitten me vaan ollaan niin onnellisia. ♥

Tällä hetkellä tontti ei näytä ihan noin romanttiselta, mutta eiköhän siitä sellainen kuitenkin jollain aikavälillä saada. Blogiin tulee siis seuraavan vuoden(?) aikana aika paljon postauksia meidän rakennusurakasta, mutta se on kai ihan selvää, sillä kyseessä on mun elämää käsittelevä blogi. Mutta ei hätää, kyllä täällä ihan ”normaalejakin” juttuja tullaan myös jatkossa lueskelemaan, eihän se elämä kamalasti voi muuttua yhden tontin takia – eihän? 🙂

Ja jotta viikonlopusta tulisi vieläkin täydellisempi, lähdemme seuraavaksi kohti Poria, jossa tanssitaan lauantaina erään ystäväpariskunnan häitä. Aiomme viettää Porissa koko viikonlopun (pe-su), ja tarkoituksena on säiden salliessa kierrellä Porissa niin paljon kuin vain ennätämme.

Muistattehan kaikki pitää mielessä, että unelmilla on paksut juuret – kun niitä jaksaa ruokkia, lannoittaa ja hoitaa hyvin, kumpuaa niistä jonain päivänä jotain todella upeaa ja kaunista. Me ruokimme omia unelmiamme vuoden verran, ja tänään eräs unelmamme vihdoin toteutui. Seuraavaksi edessä olisi rakennusurakkamatka, joka tulee varmasti pitämään sisällään myös ei-niin-kivoja päiviä, mutta tällä hetkellä haluan nauttia tästä onnellisuuden tunteesta täysin rinnoin.

♥ Onnellista ja unelmilla hyöstettyä viikonloppua kaikille! ♥«Vuosi sitten: Vanhan naulalaatikon uusi elämä»

8 Replies to “Unelmilla on paksut juuret”

 1. Onnea onnea uudelle tontille! Onko tämä Espoossa vai jossain muualla?

  1. Iso kiitos! Tuntuu kyllä aika hurjalta. 🙂 Ja eihän me Espoosta mihinkään päästy, sen takia tontin etsintä varmaan näin kauan kestikin. Sijainti oli meille kaikista tärkein kriteeri (kymmenen muun kriteerin tavoin), ja lopulta sopivan hintainen maapläntti tuli kuin tulikin myyntiin. Tosin kyllä tähän tuuria ja onneakin tarvittiin.

 2. Wau! Tosi hieno juttu, onnea valtavasti! Kiva jäädä seurailemaan teidän projektin etenemistä. 🙂

  1. Kiitos Cara! 🙂 Ihana kuulla, että taloprojektin postaukset jaksavat kiinnostaa. Itse odotan niin kovasti jo talon sisustamista ja niistä kumpuavia kuvia ja postauksia. Mutta niihin hetkiin on kuitenkin vielä hetki aikaa, joten keskitytään nyt ensin niihin raksapostauksiin. 🙂

 3. Jee, onnea kovasti :). Täältä (=Espoosta) tontin saaminen vaatii tosiaan tuuria, mutta hienoa, että onnistuitte 🙂

  1. Kiitos! 🙂
   Kyllä tässä kaupassa kävi kamala tuuri, mutta hyvä niin! Hetki voi vielä mennä, että ymmärrämme tämän todella olevan totta. Tähän asti tontilla käyminen on tuntunut jotenkin ihan hassulta. Ehkä se pian alkaa tuntua omalta maalta. 🙂

 4. Paljon onnea, tuo on iso juttu! =)

  1. Kiitos. 🙂 Onhan se tosi iso juttu, ei sitä oikein osannut edes aavistaa, mitä kaikkea tässä joutuukaan tehdä ennen kuin talo tontilla kököttää. Mutta onhan tässä aikaa selvitellä ja ihmetellä. 🙂

Vastaa