Brunssi: Siltanen (HKI)

Olimme ostaneet jonkin diilinjärjestäjän kautta lahjakortin neljälle hengelle Siltasen burger-brunssille. Lahjakortti käytettiin vihdoin viime viikon lauantaina, ja mukaan brunssille nappasimme Oxygenol-pariskunnan (nimityksen he saivat siitä syystä, että he asuvat nykyisin Oxygenol-talossa). Ennen brunssille lähtöämme luimme paikasta hieman arvosteluja, joka olisi ehkä kannattanut kuitenkin jättää tekemättä.. Netti nimittäin pursusi toinen toistaan kaameempia kokemuksia Siltasen brunssista! Ruokaa oli saatu odottaa tuntitolkulla, ja se oli kylmää, tomaatit olivat pilaantuneita, asiakaspalvelu töykeää, brunssipöydän antimet aneemisen ja vanhan näköisiä, hintaan kuuluvia smoothieita ja mehuja ei oltu annettu jne jne jne..

Lähdimme kuitenkin lopulta Siltasta kohti hymyssä suin, sillä ajattelimme pääsevämme syömään kahta eri brunssia, jos ja kun Siltanen olisi järkyttävän suuri ja kaamea pettymys. Varoitimme myös Oxygenol-pariskuntaa tulevasta brunssista, mutta onneksi hekin ottivat asian huumorilla, ja niinpä me sitten astelimme Siltaseen täysin varmoina siitä, että tuleva brunssi saisi arvosanakseen 4-.

Jos ihan totta puhutaan, mä jopa odotin Siltasen kaameaa brunssia, jotta pääsisin vihdoin ja viimein haukkumaan täällä blogin puolella jotain oikein kunnolla! Mutta kuinkas meille sitten kävikään..?

Mentyämme tiskille, ilmoitettiin meille heti, että smoothiet ja tuoremehut ovat loppu. Hörähdimme varmaan kaikki yhteen ääneen samalla ajatellen, että tästä se nyt sitten lähtee.. Mutta ei – pettymykset päättyivät tähän. Mukava ja asiallinen tarjoilija kysyi meiltä heti, että haluammeko limut smoothien tilalle. Jotain litkumehua olisi ilmeisesti myöskin löytynyt, mutta sellaista me ei haluttu.

Meiltä myös tiedusteltiin halukkuutta vaihtaa burger-brunssi tavalliseen buffet-brunssiin. Päädyimme kuitenkin pitäytymään burgereissa, sillä buffet-pöydän antimista emme olleet löytäneet kovin montaa positiivista sanaa netin arvosteluista (burgereista sentään muutaman). Saimme kassalta mukaamme sellaisen tärisevän hälytyslaitteen, joka kertoisi meille milloin burgerimme olisivat valmiita. Olimme aamulla lukeneet, että joillakin asiakkailla nämä tärinälaitteet eivät olleet edes toimineet, joten varustauduimme odottamaan burgereitamme vähintään tunnin. Mutta mitäs tapahtuikaan tärinälaitteelle noin 5 minuutin pöydässä istumisen jälkeen? Se TÄRISI! Uskokaa tai älkää, burgerimme olivat valmiita reilussa viidessä minuutissa (ja ei, niitä ei oltu vain lämmitetty mikrossa)!

Haimme burgerit ja hieman epäilevinä aloimme niitä syödä. Maistoin ensin muutamia ranskiksia dipin kera, ja totesin heti, että ranskikset olivat lämpimiä ja dippi todella hyvää. Hampurilaista mun piti maistaa muutaman kerran ennen kuin olin varma, että se oikeasti maistui oikein maukkaalta. Totesimme kaikki neljä muutamien ensi haukkujen (siis suuhun laitettavien haukkujen) jälkeen, että burgerit ja ranskikset olivat hyviä. Sinne meni sitten se neljä miinuksen arvosana..

Kurkkasimme myös sivussa sitä netissä haukuttua buffet-pöytää, ja siellä olevat sapuskat näyttivät kaikelta muulta kuin aneemiselta ja vanhoilta! Siellä oli savukalaa, rapsakannäköistä salaattia ja tuoreen näköistä leipää. Luulen, että me käydään jossain välissä testaamassa myös se tavallinen brunssi, sen verran paljon me burgereista tykättiin!

Arvosanaksi ei siis tullut 4-, pikemminkin . Arvosanan voi hyvällä omatunnolla nostaa näinkin ylös, sillä on todella ihanaa huomata, että Siltanen on ottanut negatiivisesta palautteesta opikseen ja korjannut virheitään.

Vinkki!

 • Me menimme brunssille vasta kello 15.00, jolloin porukkaa oli paikalla todella vähän. En sitten tiedä vaikuttiko ruuhkattomuus siihen, että annokset saapuivat nopeasti ja ruoka oli lämmintä.. Oli miten oli, me suositellaan kaikki neljä Siltasen burger-brunssia!
 • Pessimisti ei pety (vaikka oikeesti olen ehdottomasti enemmän optimisti).«Vuosi sitten: Krakovan TOP 3 nähtävyydet»

4 Replies to “Brunssi: Siltanen (HKI)”

 1. No hyvä, ettei tullutkaan pettymystä.

  Olen itsekin nähnyt tuon diilitarjouksen, mutta jätin sen väliin. Sen sijanostin brunssidiilin flada 13:sta, joka pitäisi käyttää jossain vaiheessa syksyä.

  1. Hitto multa on mennyt Fladan diili kokonaan ohi! Harmi. 🙁 No mä luen sitten sulta kokemuksia paikasta. 🙂

 2. Oo… burger brunssi kuulostaa hyvältä! =D

  Me ei olla tähän mennessä koskaan käyty brunssilla, paitsi äitienpäiväbrunsilla, mutta se nyt on eri asia. Ehkä jonain päivänä =)

  Tuohon Flada-kommenttiin liittyen pitää mainita, että kävimme siellä illallisella ja ruoka on ihan mahtavaa! Palvelu yhtä hyvää! Kannattaa siis kokeilla. Yllättävän tasokas paikka ruoan puolesta ainakin.

  1. Käytte ihmeessä jonkun brunssin testaamassa!
   Flada laitetaan siis nyt ylös. Kiitokset vinkistä, toivottavasti sinne tulee vielä uusia brunssitarjouksia. 😉

Vastaa