Asuja reissulta

Asukuvapostausten tekeminen on hirmu hauskaa, mutta niiden asukuvien ottaminen on aika työlästä. Varsinkin kun naamaani en täällä esittele kovin tarkasti, joutuu asukuvia miettimään normaalia enemmän. Tämäkin postaus on kyllä taas niin tollo noiden kuviin lisättyjen naamareiden kanssa.. 🙂 Näiden kuvien ottamisessa oli kuitenkin se etu, että ne saatiin ottaa aurinkoisessa säässä ulkona, jolloin valoa riitti yllin kyllin, eikä kuvista tullut tunkkaisia tai keltasävyisiä. Tässä siis hieman erikoinen asukuvapostaus reissun päällä olleista asuista.

Alla oleva mekko oli päällä ensimmäisten päivien aikana Prahassa. Mekko on ostettu Accessorizen alerekistä juhannuksen jälkeen, ja se on oikeasti rantamekko. Mutta kuka sitä nyt tietää, ja mitä väliä, vaikka tietäisi? Mekossa on suuria kiinanruusuja. Kyseinen kukka on mulle tosi tärkeä, sillä koiramme on kotoisin Kiinanruusun kennelistä. Tästä syystä täytyy mm. työhuoneen ikkunalaudalla olla aina kiinanruusu, mutta se ei nyt liity mitenkään tähän asukuvapostaukseen, joten menkäämme eteenpäin.

mekko: Accessorize, kengät: Halonen

Seuraavissa kuvissa oleva ruusuhaalari on nähty blogissa aiemminkin. Haalarin alle hommasin Gina Tricotista muutamia erilaisia toppeja, mutta kuvissa oleva pinkki tuubitoppi on päätynyt haalarin kaveriksi tähän mennessä joka kerta. Ruusuhaalarissa talsin Cesky Krumlovin katuja, ja asu keräsi kyllä aika paljon katseita muilta ihmisiltä. Onhan se aika pinkki, varsinkin kun haalarin kaverina on pinkki toppi, pinkit crocsit, pinkki laukku sekä pinkit sulkakorvikset. 🙂

toppi: Gina Tricot, haalari: Martina Pink, kengät: Crocs, laukku: Longchamp

Tämä sininen maximekko on aivan ihanaa materiaalia, ja se tuntuu päällä todella mukavalta. Mekko on kotoisin Changen alerekistä, ja mekon alle olen laittanut keltaiset bikinit. Mekko on selästä tosi avoin ja sen etumus on minunlaiselleni siveyden sipulille liian avonainen, mutta bikinien/topin kanssa sitä voi käyttää oikein hyvin. Reissussa mekko oli päällä monena iltana, tässä kuvassa olemme menossa syömään Cesky Krumlovissa.

maximekko: Change, bikinit: Weekday, laukku: Silvio Tossi

Kun saavuimme Wieniin, oli mulla päällä rennot pellavahousut sekä tuubitoppi. Ja joo, jälleen mentiin aika pinkeissä sävyissä, mutta mä tykkään pinkistä. Housut ovat kotoisin H&M:n alerekistä, ja niillä taisi olla hintaa 10 euroa. Toppi on sama, jonka näitte sen ruusuhaalarin alla, sillä oli Gina Tricotissa hintaa noin 5 euroa. Laukkua ei kuvassa kunnolla näy, mutta se on Aasian tuliainen alkukevään reissultamme.

toppi: Gina Tricot, housut: H&M, laukku: Cath Kidston, kengät: Halonen

Wienissä kävimme tietenkin Schönbrunnin linnalla sekä linnan lähellä olevassa eläintarhassa. Näistä nähtävyyksistä saatte lukea myöhemmin lisää, sillä tässä postauksessa keskitytään vaatteisiin. Eläintarhassa ja linnan alueella talsin mun lempparihaalarissa, joka on kotoisin Promodista, joka on muuten vihdoin rantautunut myös Suomeen! Arvatenkin tämä(kin) haalari on alerekin löytöjä, muistaakseni ostin tämän Budapestistä jokunen vuosi sitten. Haalari on tosi kevyt ja ihanan vilponen, ja se päällä jaksaa tarpoa koko päivän ilman, että hiki alkaa kastella selkää tai jalkoja.

haalari: Promod, kengät: Halonen, laukku: Longchamp

Wienissä kävimme myös mm. katakombeissa sekä luonnonhistoriallisessa museossa. Museossa tarkkailin tarkasti yhtä lempparieläintäni täytettynä, villisioissa on jotain tosi coolia ja tykkään niistä kamalasti. Niiden torahampaat on muuten aika hurjat! Päällä mulla oli tänä päivänä musta kynähame, valkoinen toppi sekä tuollainen pinkki löysä paita, jonka ostin reissulta. Paidan löysin Forever21-liikkeestä, josta sai aletuotteet ”ota 2 – maksa 1”-tarjouksella. Olen oikeasti aikamoinen tarjoushaukka. 🙂 Tämä asu oli musta tosi nätti, ja tulen varmasti talsimaan ihan samassa asussa joskus myöhemminkin.

paita: Forever21, toppi: Stockmann, hame&kengät: Halonen, laukku: Longchamp

Ja sitten melkein viimeisen asun kimppuun. Alla olevassa kuvassa kökin Prahassa Strahovin luostarin edessä. Päällä on Citymarketin (kyllä, mä teen tarjoushaukkalöytöjä ihan mistä vaan) alerekistä viidellä eurolla löydetty valkoinen paita, joka on mun yksi lemppareista tällä hetkellä. Alaosana toimii täällä blogissakin ennen nähty Lindexiltä hommattu sinivalkoraidallinen hame, joka kuuluu valkoisen paidan kanssa mun tän hetkisiin lemppareihin. Silvio Tossin laukun ostin reissulta ihan törkeän halpaan hintaan, vieläkin naurattaa laukun hinta (vaikken sitä edes enää muista)! Ostin reissulta myös nuo pinkit crocsit, vaikka olin vannonut, että mun jalassa ei crocseja koskaan tulla näkemään. Nykyisin voin kuitenkin ylpeänä crocsien omistajana kertoa, että nämä muoviset hökötykset ovat todella hyvät jalassa, ja niillä jaksoi tarpoa ihan kamalan pitkiä matkoja ilman hiertymän hiertymää.

paita: Citymarket, laukku: Silvio Tossi, hame: Lindex, kengät: Crocs

Tämä kuva on otettu reissun viimeisenä iltana Prahassa. Olimme juuri tulleet syömästä ja kiirehdimme katsomaan olympialaisia hotellihuoneeseemme. Tässä kohtaa matkaa olimme jo niin poikki, että ilta hotellihuoneessa tuntui parhaalta vaihtoehdolta. Tuo päälläni oleva paita on ostettu alkukevään Aasian reissulta, ja se on kerännyt kamalasti kehuja. Shortsit ostin Prahasta, ne ovat merkiltään Jackpot ja maksoivat alessa hieman alle 20 euroa. Tykkään shortseista kovasti, sillä ne ovat minulle sopivan pitkät. Reiteni eivät ole vieläkään minishortsi-kunnossa, mutta tällaiset hieman pidemmät shortsit passaavat mun jaloille hyvin. Töissä olen näitä käyttänyt reissun jälkeen myös leggareiden kanssa, silloin tosin käärin shortsit sellaisiksi lyhyiksi.

paita: IE, shortsit: Jackpot, kengät: Zebra«Vuosi sitten: Łódź»

2 Replies to “Asuja reissulta”

 1. Kivoja, raikkaita asuja!

  Istanbulin-reissulla oli järjettömän kuuma ja vaatteet menivät vaihtoon kaksi kertaa päivässä. Onneksi pesula oli ihan kulman takana. Kävimme parina päivänä moskeijassa, olin ottanut 3/4-hihaisia keveähköjä paitoja näitä päiviä varten, mutta tukahduttavan kuuma tuli silti. Säälimme kovasti polyesterisiin hijabeihin puettuja musliminaisia, joita Istanbulissakin tuli jonkin verran vastaan, kun keveissäkin asuissa oli välillä ahdistavan hikistä.

  1. Kiitos! Hassuista naamoista huolimatta asuista saa toivottavasti edes jotain selvää.. Täytyy ensi kerroilla yrittää pitää vaan kasvot kohti maata, niin ei tarvise torhata kuvia mitenkään.

   Herra käytti tälläkin reissulla pesulaa, mä varaan yleensä ihan liikaa vaatteita mukaan, joten pesulapalveluita en ole juurikaan käyttänyt. Tosin mä myös hikoilen tosi heikosti, joten harvoin vaatteet menevät pesuun hien takia (yleensä sottaan ne hyvin nopeasti esim. ruoalla). Ostelen myös aika paljon kolttuja reissuilta, joten yleensä päälle pantavaa kyllä löytyy. 🙂

   Musliminaisia olemme mekin säälien katselleet helteisissä lomakohteissa.. Heidän iltauintinsa kaapujen kanssa on myös aika outoa katseltavaa. Mutta maassa maan (tai oikeastaan uskonnan) tavalla!

Vastaa