Yllärisynttärit

Heipä hei pienen tauon jälkeen!

Blogissa oleilu on jäänyt viime päivinä ihan tosi vähälle, sillä eilen juhlittiin herra Longfieldin yllärisynttäreitä, joiden parissa olen häärinyt ihan tosissaan viime päivät. Nyt juhlat ovat kuitenkin juhlittu, väsynyt juhlakalu nukkuu kuin tukki, ja minä säntäsin heti herättyäni tänne blogin puolelle. Vällyjen väliin säntään minäkin takaisin, kunhan tämä postaus vaan saadaan ensin valmiiksi.

Yllärisynttärit alkoivat sillä, että tulin juhlakalun kanssa ystäviemme luokse ”syömään”. Kaveriporukka oli kuitenkin keittiössä piilossa, ja kun olimme istuneet hetken olohuoneen sohvalla alkoi kavereita pälähtää olkkariin Frederikin biisin tahdissa. Herra oli aivan ällikällä lyöty, hän ei ollut tajunnut mitään, ja kaikki vedätykset olivat menneet hänelle läpi! Kuinka loistavaa. 🙂

Kun herra sitten viimein pystyi taas hengittämään, oli aika rynnätä ruokapöytään. Olin tilannut ruoat Pitopalvelu Susanista, jossa palvelu pelasti todella hyvin. Ruoat toimitettiin suoraan juhlapaikalle tarjoiluastioiden kera. Ruokailuastiat hommasin itse Ikeasta, sillä pitopalvelun laina-astiat olivat samana päivänä käytössä joissain muissa juhlissa. Kehuja keräsivät eniten piirakat, kanapyörykät sekä sacherkakku. Minusta caesarsalaatissa oli joku outo sivumaku, muut eivät siitä kyllä mitään maininneet, joten toivotaan, että salaatti oli muista hyvää.

Pitopalvelun tuomien ruokien lisäksi olin ostanut ison kasan erilaisia karkkeja juhliin. Pahin heikkouteni on tällä hetkellä irttarit, joista en pääse irti sitten millään.. Juhliinkin oli siis aivan pakko ostaa paljon karkkia, koska juhlissa saa syödä niin paljon kuin haluaa. 🙂 Mä jo ehdottelin herra Longfieldille karkkilakkoa jouluun asti, mutta ei se suostunut siihen..

Syömisen ohessa tai ennen sitä (en muista enää) annoimme myös porukalla juhlakalulle lahjat. Kimppalahjana olimme ostaneet herralle kitaran, jonka hän saa kyllä vasta syyskuussa, jotta jotain kivaa on sitten tarjolla ihan sinä oikeana synttäripäivänäkin. Tämän lisäksi paketeista löytyi pari turtles-ukkoa, Justin Bieberin fanikortteja, liput saman illan Apulannan keikalle sekä Stockmannin lahjakortti.

Apulantaa herra on fanittanut varmaan niin kauan kuin kyseinen bändi on ollut koossa, joten luulen, että liput olivat herran mieleen kovasti paljon. Apulannan keikalle tuli mukaan myös juhlakansaa, jonne siis suuntasimme eilen sen jälkeen kun olimme syöneet, juoneet, höpöttäneet ja katsoneet olympialaisia ystäviemme luona tarpeeksi kauan. Keikka oli Pressa-klubilla, joka on kävelymatkan päässä ystäviemme asunnolta. Koin taas suuria kateuden hetkiä kun ymmärsin, että meidän ei tarvitse maksaa 50 euroa taksista, jotta pääsemme keikkapaikalle. Me siis vain käveltiin sinne, ja oltiin perillä noin vartissa – aika siistiä!

Keikka oli hirmuisen hyvä, ja juhlakalu rokkasi kyllä koko keikan mukana ihan tosissaan! Ehkä oikeaan fiilikseen pääsyä auttoi myös muutamat, ja taas muutamat alkoholiannokset. 😉

Keikan jälkeen suuntasimme vielä Zetoriin, jossa törmäsimme velourasuiseen leidiin, jonka seurassa olimmekin sitten pilkkuun asti. Kotona olimme kello 4.27, joten on ihan oikeutettua nukkua tänään tosi myöhään.

Suuret kiitokset vielä ihanaa kotiansa lainanneille ystävillemme, sekä kaikilla muillekin ystäville, jotka paikalle saapuivat! ♥ Ilta oli ihana ja onnistunut, josta kertoo varmaan parhaiten se mitä herra Longfield sanoi mulle sängyssä kello puoli viiden aikaan – mulla oli tosi kivaa, kiitos! Heti näiden sanojen jälkeen se nukahti (tai siis sammahti).


«Vuosi sitten: Łódź – Hotel Ambasador Centrum ****»

2 Replies to “Yllärisynttärit”

  1. Onnea synttäripojalle!

    Yllätysjuhlat ovat kivoja, järjestin Siipalle yllätyssynttärit jokin vuosi sitten, onnistuivat hyvin,ja yllätys oli melko täydellinen.

    1. Välitän onnittelut eteenpäin. 🙂

      Yllärien tekeminen ja järkkääminen on kyllä hirmu kivaa. Tosin se salailu ja valehtelu on aika rankkaa hommaa, varsinkin mun kaltaiselle hölösuulle. Mutta onneksi kaikki pysyi tällä kertaa hyvin salassa ja juhlat onnistuivat hyvin!

Vastaa