Kotiin mars!

Kymmenen päivää sitten kirjoittelin postausta samasta paikasta kuin tälläkin hetkellä, eli siis Tukholman lentokentältä. Erona viimekertaiseen postaukseen on se, että me ollaan tulossa tällä kertaa kotiin!

Meille iski pari päivää sitten kamala turnausväsymys, josta johtuen viimeiset päivät reissussa vietettiin hyvin rauhallisissa merkeissä. Jätimme nähtävyydet ja museot väliin, ja köpöttelimme kaupungeissa sen verran kuin huvitti. Viisi kaupunkia kymmenessä päivässä on aika paljon, varsinkin meille, jotka koluamme kaikki mahdolliset nähtävyydet läpi haluten oppia mahdollisimman paljon kaupunkien historiasta. Ei ollut siis yhtään tavanomaista, että heitimme opaskirjat nurkkaan, ja lähdimme vaeltamaan kaupunkia etsien ainoastaan kivaa jäätelöbaaria. Viimeiset päivät olivat kuitenkin oikein mukavia, ja vaikka muutama kirkko jäi näkemättä, oli tällä kertaa tärkeämpää saada vain olla.

Omaa sänkyä odotan jo innolla! Harmaata karvaista kaveria on myös kamalan kova ikävä, onneksi hänelle on ostettuna herkkutikkuja, jotka varmasti ovat karvapallon mieleen. Jollain sairaalla tavalla odotan myös töihin pääsyä.. Olen unohtanut totaalisesti työkoneeni salasanan. En myöskään muista minne jemmasin pienen lapun, jolle salasanan ennen lomalle lähtöä kirjoitin. Olen siis taatusti päässyt irti töistä näiden ihanien neljän viikon aikana. 🙂

Tiistaina (eli siis huomenna) on kuitenkin edessä vielä viimeinen lomapäivä, ja silloin pesen pyykkiä kuin hullu. Pyykinpesu on mun lempparihommia, ja en malta odottaa, että pääsen viikkaamaan puhtaita vaatteita vaatehuoneeseen.

Mutta nyt jatketaan möllöttelyä vielä tunnin verran täällä lentokentän loungen sohvalla (täällä olo tuntuu edelleen niin hauskalta ja jännältä). Telkkarista tulee olympialaisia ja samalla on hyvä tutkia mitä kaikkea seuraamissani blogeissa on viime aikoina tapahtunut.
«Vuosi sitten: Sunshine Award 2011 -tunnustus»

2 Replies to “Kotiin mars!”

  1. Tervetuloa kotiin.

    Paras osa lomalla onkin, jos kautta, istua alas ja antaa maailman kulkea ohi.

    Tottakai koiralle täytyy tuoda tuliaisia! Tuon aina Tarmolle matkoilta herkkuja. Anoppi aina suuriäänisesti ihastelee Tarmolle kuinka sille on tullut tuliaisia milloin mistäkin.

    1. Kiitos. Täällä on kyllä ihanaa. 🙂

      Tarmo osaa varmasti arvostaa tuliaisia! Meidän koira oli ihanan innoissaan kun tultiin hakemaan sitä mun vanhemmilta. Herkkutikkua se ei malttanut syödä, mutta leikki sillä kyllä riehakkaasti.

Vastaa