Maastohölkkääjät

Me ollaan herra Longfieldin kanssa kävelty ja hölkkäilty aika paljon erilaisilla kuntoladuilla nyt kesäloman aikana. Liikuntaa ei musta saa unohtaa lomien ajaksi, ja koska työmatkapyöräily on jäänyt lomalla kokonaan väliin, on jotain pitänyt keksiä tilalle. Käyn kyllä jumpissa, mutta raikas ulkoilma tekee sen verran hyvää, että tunnin parin lenkki muutamana kertana viikon aikana on pakko päästä tekemään. Ja ette usko kuinka hyvin mä nukun näiden lenkkien jälkeen, paremmin kuin hyvin.

Tässä hieman kuvia meidän lenkeiltä. Lyhyimmillä meillä on koira mukana, mutta pidemmillä (5 kilometristä ylöspäin) me hölkkäillään metsissä ihan kahdestaan. Eniten ollaan ihastuttu Nuuksion kansallispuiston ja Luukkaan kuntolatuihin, siellä maisemat ovat meistä parhaimmat.

Pirttimäen ulkoilualue, kuntolatu 3 km

Nuuksio, Korpinkierros 8 km

Pirttimäen ulkoilualue, kuntolatu 8,3 km

Luukkaan ulkoilualue, kuntolatu 5 km

Luukkaan ulkoilualue, kuntolatu 8,5 km

Vastaa