Matkaan mars!

Kesäloman loppu vietetään lähes kokonaan ulkomailla. Lähdimme tänään ennen kukonlaulua kohti Prahaa, josta matkaamme myös Itävaltaan sekä Slovakiaan. Tiedossa on 10 päivää matkailua, ja kyllä tuntuu taas niin ihanalta olla reissussa!

Tähän kyseiseen reissuun liittyy myös hieman luksusta. Herra Longfield omistaa nimittäin sellaisen kultakortin, jolla pääsemme molemmat lentokenttien lounge-tiloihin. Tää on mulle ihan uusi kokemus, ja tälläkin hetkellä kirjoittelen tätä postausta Tukholman loungesta, jossa söimme juuri aamupalan nro 2 (aamupala nro 1 syötiin Helsinki-Vantaan loungessa).

Oli hauskaa köpötellä kaikkien jonojen ohi sekä check-in-tiskillä että turvatarkastusjonossa. Ehkä mä oon vähän tyhmä, mutta musta tuntuu tosi hauskalta päästä mieheni siivellä kokemaan tällaisia uusia juttuja!

Aamupala nro 1 tosiaan syötiin Helsinki-Vantaalla, jossa kippasimme myös kuoharilasilliset. Se oli kivaa, varsinkin kun mistään ei pitänyt maksaa mitään. Tässä hieman kuvia tuolta Helsinki-Vantaan loungesta.

Aamupala nro 2 syötiin juuri äsken täällä Tukholman päässä. Täällä suhisee ihmisiä paljon enemmän kuin kotimaassa, mutta onneksi saatiin tällaiset mukavat pehmeät nojatuolit, joissa on mukava kirjoitella ja lukea päivän lehtiä. Mua käy vähän sääliksi ihmiset, jotka nukkuu tuolla ovien toisella puolella kovilla penkeillä, tai jos tarkemmin mietin, niin ei oikeastaan edes käy. Mulla nousi tää loungeilu heti hattuun. 😉

Ollaan toki tutustuttu meidän matkakohteisiin etukäteen, ja tutustumisen arvoisia paikkoja on vaikka kuinka! Itse odotan eniten shoppailua ja viimeisiä alen loppurysäyksiä, mutta toki myös paljon muuta – linnoja, hyvää ruokaa, eläintarhoja, upeita maisemia sekä pieniä kyliä, joissa meidän on tarkoitus käydä.

Eli nyt nokka kohti uusia seikkailuja! Blogi ei hiljene reissun ajaksi, vaan mulla on vakaa tarkoitus päivitellä kuulumisia reissun päältä (ja on tänne myös ajastettu varmuudeksi postauksia muutaman päivän välein, jos reissu vie kaikki bloggailumehut).


«Vuosi sitten: Naulakko pyyhkeille»

6 Replies to “Matkaan mars!”

 1. Ihanaa reissua! Lounget on huippua, ota ilo irti, kun on kerran tilaisuus! Olin jo toiveikas, että raparperipiiraan resepti olisi tullut tänään, mutta ehkäpä se on ajastusten joukossa 😉 Tän päivän vieraille täytyy siis löytää hyvä resepti jostain muualta ja kokeilla sun ohjetta joku toinen kerta 🙂

  1. Kiitos! Mustikkapiirakkaan resepti on itseasiassa tulossa ensin, mutta yritän saada raparperipiiraan ohjeen myös nopsaan tänne. Se piirakka oli kyllä tosi hyvää. :p

 2. Hauskaa matkaa!

  Tuollainen pikku ekstra antaa aina hohtoa matkaan ja kentillä notkuminen sujuu rattoisasti.

  Muutaman kerran olen ollut loungeissa, mukavan rauhallista odotella siellä koneeseen pääsyä.

  1. Rauhallista kyllä oli. Ja jotenkin toi just vähän lisää kivaa koko reissuun. Harmi, ettei näihin loungeihin pääse aina.. Mutta söin kyllä monen kerran edestä jo nyt. 😉

 3. Ihanaa reissua 🙂

  1. Kiitos! Tänne Prahaan juuri laskeudettiin, nyt kohti hotellia. 🙂

Vastaa