Tavastian bäkkäri check!

Viime perjantaina oli aika jännä ilta, silloin mä, herra Longfield ja eräs pikkuinen ystäväni (pikkuinen siitä syystä, että tämä leidi vaan sattuu olemaan sellainen pikkuinen) suuntasimme Tavastialle katsomaan bändiä nimeltään Stockers!. Eihän tässä siis vielä ollut mitään kovin jännää, mutta illasta tekikin tosi jännän se mitä tapahtui keikan jälkeen. Palataan siihen kuitenkin postauksen lopuksi (vaikka postauksen otsikko saattaa kyllä paljastaa jo kaiken).

Ennen kuin Stockers! aloitti, nousi lavalle Neat Neat, joka siis lämmitteli keikkakansaa. Neat Neat koostuu neljästä nuoresta ihmisestä, joista kaksi on tyttöjä! Oli tosi hauskaa katsella tyttöä rumpujen takana sekä soolokitaristina, wau! Me tykättiin kaikki Neat Neatin energisestä showsta ja varsinkin biisi Four fists jäi soimaan päähäni.

Kun Neat Neat sai oman keikkansa vedettyä, alkoi jengi odottaa kuumeisesti kuumia Stockersin poikia. Ja ihan totta sinne lavan eteen juoksi pikkutyttöjä minimekoissaan ja sitten ne heilutteli käsiään bändin pojille, jotka laittoivat kamojaan lavalla kuntoon. Se oli jotenkin tosi suloista. Me vanhemmat leidit ja herra Longfield odottelimme keikan alkua siinä muutaman metrin päässä lavalta.

Kun Stockers! sitten aloitti, tajuttiin heti, että nää pojat osaa vetää keikkaa! Pojat vetivät Tavastian lavalla ihan kuin olisivat olleet siellä jo kymmeniä kertoja. Tavastian äänentoisto oli myös huippuluokkaa, joten biisit toisensa jälkeen kajahtivat ilmoille laadukkaan ja puhtaan kuuloisesti.

Muutamat biisit nousivat suosikeiksemme, niitä olivat mm. Vansih ja Closer. Näitä kahta on kuunneltu myös kotona aika monta kertaa. Hitto miten hyviä!

Keikan jälkeen me taputettiin kovasti ja kun Stockers! lähti lavalta lopullisesti, suuntasimme lavan edestä pois. Mutta tässä kohtaa se ilta muuttui sitten tosi jännäksi. Se mun pikkuinen ystävä nimittäin tuntee bändin laulajan, ja tämän vuoksi me löydettiin itsemme aika nopeasti keikan jälkeen Tavastian bäkkäriltä! Hitto se oli jännää! Oltiin kaikki kolme ihan innoissamme kun tallusteltiin Tavastian pikkuiseen ja mustavalkoruudulliseen takahuoneeseen, jossa oli bändien poikien lisäksi muutamia muita faneja ja bändiläisten kavereita. Napsittiin kuvia kuin turistit, ja luettiin seiniin ja kattoon kirjoitettuja tekstejä. Yksi roudareista jopa naurahti mulle kun tutkin niitä seinään rapsutettuja juttuja, tää herra tokaisi mulle hymyillen, että ”laita suu välillä kiinni”. Voitte siis uskoa, että me oltiin siellä aika ihmeissämme!

Vinkki!

  • Facebookissa voi tykätä molemmista bändeistä, suosittelen oikeasti kurkkaamaan molempien sivut!«Vuosi sitten: Vihreitä paitoja»

2 Replies to “Tavastian bäkkäri check!”

  1. Pääsitte siis kaikkein pyhimpään!

    1. Joo, ja se oli kyllä hurjan jännää! 🙂

Vastaa