Mä löysin vihdoin maxin!

Tää on nyt tällainen hehkutuspostaus, mutta en voi itselleni mitään. Oon kovin onnellinen, sillä löysin parin kuukauden etsinnän jälkeen itselleni maximekon!

Maximekko: B.Young

Uuden mekon kanssa piti tietenkin rientää heti kuvaushommiin, ja kameraan tarttuikin ihan tuhoton määrä kuvia uudesta värikkäästä maximekostani. Harjoittelin siinä samalla liikkuvan kohteen kuvaamista (tai siis herra Longfield kaikki kuvat otti, mutta mä säädin asetukset aina jokaisen otetun kuvasarjan jälkeen), sillä mekon liikkeitä sai kivasti jähmetettyä lyhyen suljinajan ja sarjakuvauksen yhdistelmällä. Tekin saatte nyt ihailla kuvia uudesta maximekostani, joka on siis ihan ensimmäinen maximekkoni, ja siitä syystä minulle hyvin tärkeä. 🙂
«Vuosi sitten: LBD a.k.a Little black dress»

Vastaa