Simppelit cake popsit

Olin hoitamassa viime lauantaina veljenpoikiani, joiden kanssa teimme helppoja ja nopeita cake popseja. Tai mä kyllä tein suurimman osan, mutta pojat auttoivat ainakin maistellen ja koristellen hienoja cake popsejamme. Nämä herkut valmistuvat paljon nopeammin ja helpommin kuin tavalliset cake popsit, joten ne sopivat erinomaisesti malttamattomien lasten kanssa tehtäviksi.

Simppelit cake popsit

 • mansikoita
 • vaahtokarkkeja
 • maitosuklaata
 • valkosuklaata
 • nonparelleja
 • (grilli)tikkuja

1. Törkkää mansikat ja vaahtokarkit tikkujen päihin.

2. Sulata suklaat ja dippaa tikun päässä nököttäviä mansikoita ja vaahtokarkkeja sulaan suklaaseen. Anna jähmettyä hieman, jonka jälkeen voit koristella cake popsit vaikka nonparelleilla.

Söimme cake popseja poikien kanssa oikein olan takaa, ja ainakin allekirjoittanut ahmi pikkuisia herkkuja niin paljon, että ähkyhän niistä tuli. Mutta kyllä sillä ähkyisellä masulla jaksoi kuitenkin hyvin keskittyä loppuillan toiveleffaan – Kaunotar ja Kulkuri. 🙂

4 Replies to “Simppelit cake popsit”

 1. Mitä sulla on noissa laseissa täytteenä/painona?

  1. Riisiä. Sokeri olisi ollut kauniimman väristä, mutta en viitsinyt alkaa kaivaa vieraiden kaappeja, kun riisit olivat siinä tiskipöydällä nätissä lasisessa purkissa. 🙂

 2. Tämä on tosi hieno idea! Minun on pakko kokeilla pian 🙂

  1. Kiitos! Mä oon hurahtanut vaahtokarkkeihin ihan tässä muutaman kuukauden sisällä. Ennen niitä ei tehnyt oikeastaan edes mieli, mutta nykyään ne kuuluu ihan lemppareihin. Slurps.

   Hauskoja cake popsien tekohetkiä! 🙂

Vastaa