Pallomeri

Viime viikolla mulla oli hyvin pallokas päivä. Olin täynnä palloja – korvissa roikkuivat Barcelonasta ostetut pallokorvikset, päällä oli Lindexiltä ostamani uusi pallopaita ja päähän törkkäsin vielä Tukholmasta ostetun pallopannan.

Tuota pallopaitaa kävin katselemassa Lindexillä vaikka kuinka monta kertaa, kunnes se vihdoin oli viime viikolla siirtynyt alerekkiin, ja hintalapussa oli -50 % tarra. Mun pitäisi hommata kesää varten vielä muitakin keveitä paitoja. Suurinta pulaa mulla on sellaisista siisteistä/naisellisista t-paidoista, joita voisi pitää hameen kanssa töissä. Työpaikan käytävillä en viitsi topeissa heilua, joten paidoissa pitäisi olla edes ihan pikkuruiset hihat. Mekkoja mulla on ihan tarpeeksi (vaikka niitä ei voi kyllä koskaan olla liikaa), mutta sellaisen maximekon tahtoisin jostain itselleni kyllä vielä löytää.

Ajattelin lahjoittaa itselleni seuraavasta palkastani sellaisen kohtuullisen summan ihan vain kesävaatteiden ostoa varten. Ostoslistalla olisi kyllä vähän muutakin kuin kesävaatteita, mutta niitä paitoja ja maximekkoa lähden palkkapäivän jälkeen kyllä ensisijaisesti metsästämään.

paita: Lindex, vyö: KappAhl, hame: Indiska, laukku: Massimo Dutti, kengät: Vincci

Työpäivän jälkeen söin vielä kotosalla jätskiä pyöreiden pensasmustikoiden kanssa. Oli oikein nannaa. Taustalla nököttävä koiramme omistaa muuten mustikansinisen kielen, sen voi tuosta toisesta kuvasta juuri ja juuri erottaa. Kielen lisäksi koiramme ikenet, kynnet ja iho ovat myös sinisiä. Olen jo niin tottunut tuohon siniseen kieleen, että hämmennyn joka kerta kun näen jollain koiralla sellaisen normaalin värisen kielen, vaaleanvärinen kieli näyttää mun silmissä nykyään tosi hassulta ja erikoiselta.

2 Replies to “Pallomeri”

  1. kaurahiutale says: Vastaa

    Meidän mökkinaapurilla on myös chowchow ja me kutsutaan sitä mustikkanoutajaksi kielen värin takia 😀

    1. 🙂 Onpas hauska lempinimi! Olen muuten tavannut muutaman ihan oikean mustikannoutajakoiran, parin tuttavan koirat syövät marjoja (mm. mustikoita) suoraan puskista. Se on tosi hauskannäköistä. 😉

Vastaa