Slurps mikä arvonta!

Alkavan kesäkuun kunniaksi olisi aika päräyttää ihanan herkullinen arvonta käyntiin!

Olin noin viikko sitten tekemässä itselleni korutilausta Essin maailmasta, kun päähäni putkahti ajatus siitä, että olisi ihana arpoa teidän lukijoiden kesken Essin tekemiä koruja. Minulle näitä ylisöpöjä koruja on kertynyt jo aika paljon, ja ihastuksia sekä katseita ne saavat aina (enkä muuten liioittele) osakseen, kun itseäni niillä koristan. Viimeksi jätskikorviksieni alkuperää tiedusteltiin viime viikonlopun valokuvauskurssilla.

Kyselin siis rohkeasti Essiltä mahdollisuutta pieniin arpajaisiin, ja suureksi ilokseni Essi suostui pyyntööni! Jei. 🙂 Kun sitten tänään hain oman tilaukseni (esittelen uutukaiseni teille hieman myöhemmin) Essiltä, valitsimme samalla arpajaisiin sopivan korun – mutta mitäs ihanaa me teille valkattiin? No tuollaiset herkulliset Kakku kaappari -korvikset!

Homma toimisi näin

Kesä ja herkut kuuluvat yhteen, siitä ei vaan pääse mihinkään. Jokaisella on varmasti oma suosikkinsa, kun puhutaan kesäherkuista. Me haluttaisiinkin nyt kuulla Essin kanssa juuri sinun kesän lemppariherkkusi! Kuluuko taloudessasi kenties kesällä litratolkulla jäätelöä, leivotko kesän aikana kymmenittäin erilaisia marjapiirakoita, vai satutko kuulumaan niihin, jotka pitävät eniten grillatuista banaaneista?

Kerro kesän lemppariherkkusi kommentoimalla tähän postaukseen maanantaihin 4.6. klo 8.00 mennessä!

Kommentiksi riittää herkun nimi, mutta mikäli sinulta löytyy siihen myös resepti (esim. blogista ym.) linkkaa se ehdottomasti mukaan, jotta lemppariherkkuasi pääsee halutessaan muutkin testaamaan! Jätäthän kommenttiin myös spostiosoitteen (se näkyy vain minulle), jotta voin ottaa arvonnan päätyttyä voittajaan yhteyttä. Kiitos!

Oman kesäisen herkkusuosikkini saatatte arvata alla olevasta kuvasta. 😉

18 Replies to “Slurps mikä arvonta!”

 1. Johanna says: Vastaa

  Tuoreet marjat ja hedelmät, muuta ei tarvitse! 🙂

 2. Mansikkakakku!

 3. Ehdottomasti jäätelö! Joko itse tehty, jätskikiskasta napattu tai kaupasta ostettu. Kaikki käy. Kaupan purkeista Ben & Jerryt vetää eniten puoleensa, mutta kyllä silti omatekemä taitaa olla kaikista parasta.

  http://www.rantapallo.fi/keltaisessakeittiossa/2012/04/23/omatekema-jaatelo-ilman-jaatelokonetta/

 4. tämä on tosi tylsä vastaus, mutta kyllä se on jäätelö 🙂

 5. Maija K says: Vastaa

  Mansikkalakritsi

 6. Mansikoita ja kermavaahtoa! NAM <3

 7. A:sta & O:sta A says: Vastaa

  Tzatziki! Ehdoton kesäherkku! Ja grillatut porsaankyljet iltahämärässä.. tai ilta auringossa 😀

 8. Annika Jokinen says: Vastaa

  Vadelmasorbetti valkosuklaajäätelön kanssa on ehdoton ykkönen 🙂

 9. Kesäherkkujahan on miljoona! Tuoreet mansikat ovat tietysti parhaita ja itse teen joka kesä monia marjapiirakoita niin mansikoista, mustikoista ja vadelmista. Erikoisuuteni on tehdä piirakoiden päälle kermaviilistä eräänlainen päällinen. Viime kesänä äitini istutti omalle pienelle pihalleen raparperia. Joskohan tänä kesänä pääsisi jo raparperi-varkaisiin ja voisi tehdä raparperipiirakan vaniljavaahdolla kuorrutettuna?

 10. Raparperipiirakka ja vaniljakastike! 🙂

 11. Syksyä jo odotellaan, sillä loppukesän herkku on uuniomenat ja vaniljajäätelö! Alkukesästä kelpaa raparperipiirakka vaniljavaahdon kanssa. Pehmistä menee koko kesän ajan litra tolkulla 😀

 12. Lätyt? Muuten kuka on virallinen valvoja arvonnassa.

  1. Excel tekee arvonnan satunnaislukufunktiolla. Lykkään kaikki vastaukset exceliin, ja laitan niiden eteen numeron. Tämän jälkeen funktio hakee voittajan. Lupaan ja vannon etten huijaa. 🙂

   p.s. Lätyt ovat kyllä aika hyvä vastaus!

 13. Silli ja uudet perunat :P! Brändön perunasalaatti uusista perunoista on hyvää, täytyy lähettää resepti sulle joskus niin voit kokeilla. Jätskiä tulee syötyä myös paljon, parasta tällähetkellä on Magnumin Sandwich:
  http://gbglace.fi/tuotteet/magnum-sandwich-almond/

 14. Hollantilainen omenapiirakka/kakku vaniljajäätelöllä! Myös se perinteinen kesän mansikkakermakakku on parasta <3

 15. lätyt ja lähes mikä tahansa grillissä valmistunut 🙂

 16. Heidi Löfström says: Vastaa

  Uudet perunat hurmaa aina tämän muuten perunaa karttavan tätsän. Voi ja sormisuola riittää seuraksi. Vaikka tokihan sivussa menee myös aina maistuvat siianmäti smetanalla tai pikaisesti grillattu lohi 🙂

 17. Kanavartaat ja satay-kastike! Niiden jälkeen raparperipiirakkaa ja vanilja- tai pähkinäjätskiä. Nam!

Vastaa