Tätä mieltä iPhone oli tästä päivästä

Tänään pääsette kurkkaamaan päivääni iPhonella otettujen kuvien avulla. Kamera räpsi kuvia pitkin päivää, ja tässä olisi 10 otosta päivästäni.

#1 Heti aamulla taivas oli täysin pilvetön – tää tykkää!

#2 Vietin koko päivän kurssilla Käpylässä. Kurssipäivät ovat muuten siitä kivoja, ettei silloin tarvitse olla töissä.

#3 Napsin itsestäni paniikissa kuvia hississä ennen koulutuksen alkua. Olisi ollut super-noloa, jos joku olisi tullut tuonne hissiin, ja yllättänyt mut kamera (tai siis iPhone) kädessä.
p.s. Mä niin tykkään tuosta mun uudesta hameesta. Oi!

#4 Koulutuksen jälkeen on hyvä vähän kierrellä kaupoissa. Kassalle en tosin kantanut tänään mitään, vaikkakin tuon päälläni olevan pitsipaidan kauppaan jättäminen taitaa vähän harmittaa..

#5 Kotiintulon jälkeen suuntasimme lenkille karvaisen kaverin kanssa. Hän oli tänään tosi söde. ♥

#6 Päivällinen syötiin heti lenkin jälkeen terassilla. Tänään lautaselle pääsi tarjouksessa ollutta loimulohta, tomaattia, kevätsipulia sekä leipää. Nam! Ruoan seurana voitte nähdä mitä parhainta lukemista – mainoksia. 🙂

#7 Myös karvainen kaveri sai mahansa täyteen, jonka seurauksena hän villiintyi riehakkaisiin leikkeihin. Tässä kuvassa kyytiä saa herra Longfieldin vanha mäyrätossu.

#8 Illan aikana oli aika nauttia myös jotain makeaa. Ladoin kulhon pohjalle pensasmustikoita (joita ostin ihan vain itselleni kokonaisen litran) ja kippasin päälle vaahdotettua vaniljavaahtoa. Herkkua, sanon minä!

#9 Blogin kirjoittaminen kuuluu päivittäisiin hommiin, kuvassa olevaa näkymää tuijottelen siis aika usein. Tänään työn alla oli postaus, jota juuri lueskelet.

#10 Ennen iltalenkkiä koiran kanssa, oli aika käpertyä viltin alle ja rauhoittua hieman. Tiskit laitan koneeseen huomenna, kuten myös pyykit..

Kauniita unia ihan kaikille! Zzzzzzz..


4 Replies to “Tätä mieltä iPhone oli tästä päivästä”

  1. Uudehkossa Lumiassani on ihan hyvä kamera, mutta en ole ottanut sillä montakaan kuvaa, kun Lumix DMC-TZ10 kulkee aina mukana taskussa tai käsilaukussa. Pitäisi harjoitella puhelimella bloggausta, esim. kesämatkalla se voisi olla kätevää.

    1. Mä en jaksa kantaa omaa SONYn kompaktijärjestelmäkameraa mukanani, sillä se painaa ja vie tilaa aika paljon. Mulla iPhone toimii siis tosi hyvin, sillä voi räpsiä kuvia ihan missä vaan. iPhone 4S:n kamera voitti jonkun testinkin, tosin sen salamaominaisuudet on ihan kököt.. Ihan kivoja kuvia sillä kuitenkin saa (kunhan on tarpeeksi valoisaa), ja muutamalla puhelimeen hankitulla muokkausohjelmalla, kuvista saa aika hauskoja. Tää on tällainen aikuisten leikkikalu. 😉

  2. Onko tuo chow chow koira!? Ne ovat tosi suloisia!

    1. Onhan se! Suloisia nämä karvapallot kyllä ovat. 🙂

Vastaa