Uniini tullut hame

Tässä se nyt on – hame joka tuli uniini. Kuten jo aiemmin kerroin (tai oikeastaan kirjoitin), kävin kokeilemassa tätä hametta Lindexillä kolme kertaa ennen lopullista ostospäätöstä. Juttelin hameesta myös kotona, ja kun se eräänä yönä sitten saapui uniini, päätin heti herättyäni, että käyn hakemassa sen seuraavan kerran kun Lindexin ohi kävelen. Hameessa minua miellyttää eniten sen pituus sekä väri, ne ovat täydelliset juuri minulle. Se miksi en hametta ostanut heti ensimmäisen kokeilukerran jälkeen, johtui sen materiaalista. Hame on sellaista joustojuttua, ja epäilen suuresti, että se pysyy tiukkana ja ryhdikkäänä kovin kauaa.. No nyt se kaapista kuitenkin löytyy, joten toivotaan sille mahdollisimman pitkää käyttöikää!

Hame pääsi ensimmäistä kertaa päälle tänään. Sukkikset vedin jalkaani ihan vanhasta tottumuksesta, vaikka ilmankin olisi hyvin tänään pärjännyt. Hameen kaveriksi kaivoin kaapista valkoisen paidan, jossa on tosi kauniita kirjailuja (jotka eivät kyllä kuvissa erotu mitenkään). Paita on aika löysä, joten vyötäröä kaivettiin esiin ruskean vyön avulla.

Ja näettekös nuo ihanan söpöt kengät? Ne ovat alle 20 euron popot Aasian reissultamme. Kengät ovat kiltisti odottaneet kesää, ja tänään ne pääsivät vihdoin ulkoilemaan! Kengissä on isot ylisöpöt huoparuusut, joihin rakastuin auttamattomasti reissullamme. Ruusujen vuoksi kengät päätyivät kassan kautta matkalaukkuun.

Näin kesäisesti pukeuduin tänään! Huomenna olisi vuorossa sitten työmatkapyöräilyä, joten jalkaan vedetään juoksutrikoot ja lenkkarit, joten huoparuusulliset kengät jäävät huomenna kotiin.

p.s. Tässä ihan lähiaikona blogiin pärähtää käyntiin muuten aika ihana arvonta! Meillä on teille Essin maailman kanssa kesäinen herkkuarvonta tulossa, pysykäähän siis kuulolla kaikki herkkusuut! 😛

Vastaa