Ystävien kesken

Ne, jotka ovat lukeneet blogiani jo pidempään, voivat ehkä muistaa samalla otsikolla kulkeneen postauksen viime vuoden elokuulta. Tämänpäiväinen postaus sai saman otsikon ihan siitä syystä, että touhusin eräänä toukokuisena maanantaina samaisten leidien kanssa – tällä kertaa emme kuitenkaan tehneet lohta ja syöneet marjoja, vaan kiertelimme kaupoissa, kävimme syömässä Sellon Carlitoksessa, ostimme karkkia kahdesta eri karkkikaupasta ja naureskelimme leffateatterissa kauhuleffalle nimeltään The cabin in the woods. Leffan jälkeen toinen leideistä saapui meille vielä yökylään, joten loppuilta kuluikin puheensorinan sekä Täydellisten naisten parissa.

Tapasimme leidien kanssa töiden jälkeen Sellossa. Pienen shoppailukierroksen jälkeen suuntasimme mahat muristen Carlitokseen syömään. Kyseisessä ravintolassa on tullut käytyä jo useampaan kertaan, ja paikka ei pettänyt nytkään. Pidän kovasti aidosti hymyilevistä tarjoilijoista, ja sellainen oli kuin olikin tarjolla myös tällä kertaa! Tilasin itselleni pitkän mietinnän jälkeen ceasar salaatin lohella, johon olin oikein tyytyväinen. Edessäni istuvat leidit tilasivat molemmat club sandwichit, joiden jättimäiselle koolle naureskelimme kun annokset eteemme tuotiin. Reiluna kaverina kävin tietenkin molempien lautasella syömässä niiltä ainakin ranskalaisia – onneksi annokset olivat kuitenkin isot, joten ystävyytemme ei loppunut ahneuteeni suolaisia ranskalaisia kohtaan.

Kun olimme saaneet mahojemme murinat loppumaan, jatkoimme matkaa karkkikaupan kautta kohti Bio Rexiä. Kävimme kyllä eräässä toisessa karkkikaupassa jo ennen ravintolaan menoa, mutta vastaamme osui Makuuni, josta tiesimme löytävämme parempia karkkeja kuin siitä ensimmäisestä karkkikaupausta. Lopulta karkkia siis riitti – ihan koko leffan ajaksi. 🙂

Yritän käydä mahdollisimman paljon leffassa Bio Rexissä, jota jättimäinen Finnkino ei ole vielä nielaissut sisuksiinsa. Bio Rex kuuluu ehdottomasti lempileffateattereihini siitä syystä, että siellä on sali (joka tunnetaan nimellä Rex-sali), jossa leffoja katsellaan nojatuoleista, jotka saa halutessaan melkein makuuasentoon. Sali on aika pieni, ja siellä menee harvoin ihan uusimpia leffoja, mutta se ei haittaa, kun voi möllöttää kullan kainalossa kahdenistuttavissa nojatuoleissa. Luksusta sanon minä!

Leidien kanssa emme kuitenkaan kaulailleet yhteisessä nojatuolissa, sillä olin varannut meille yksittäiset nojatuolit. Varauksen yhteydessä voi tosiaan päättää haluaako varata sellaisen kahdenistuttavan nojatuolin, tai vaihtoehtoisesti yhdenistuttavan nojatuolin.

Leffan jälkeen karkkipussit olivat tyhjentyneet ja ystävien kesken vietetty iltapäivä/ilta oli loppumaisillaan. Toinen leideistä vietti tosiaan yönsä meillä, josta hän jatkoi työmatkalle Raumalle heti seuraavana aamuna.

Seuraavaa tapaamista kyseisten leidien kanssa ollaan jo suunnittelemassa, silloin teemme varmaan taas jotain ihan muuta! Ystävien kesken on kyllä niin ihana viettää aikaa. ♥

2 Replies to “Ystävien kesken”

  1. Kiva postaus :). Ja Rex-salin puolesta liputan myös 🙂

    1. Mä vähän jo odotinkin sun kommenttia Rex-salista. 🙂 Olet sitä tainnut itsekin joskus kehua. 😉
      BioRexissä on muuten tosi hyvä lipputarjous menossa – 4 lippua 35 euroa. Mä ostin jo yhden paketin, kesällä on siis tiedossa muutama Rex-salissa makoilu!

Vastaa